Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 38

Ačiū panos už patarimus lblb, be tjau pradėjau ir nznau ar gerai gausis, padariau daugiau žolės visur ir ant dangčio ir jau ant šonu man gaunasi.. doh.gif nu žėsim ka čia išgimdysiu dar šiandien prie jos... dariau žolę ne su teptuku o su dantu krapstuku po gabalėli dedu dažų.. vargau 5 valandas prie tos žolė ir dar nebaigta... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, nezinau ar cia pataikiau su tokiu klausimu, bet vis teik paklausiu:noriu lankyti dekupazo kursus, bet visur kur ziurejau jie vyklsta vakare, o man labai tiktu dienos metu. Gal kuri zinote ar kur vyksta tokie kursai dienos metu?aciu is anksto uz pagalba
Atsakyti
koks miestas tavo?
Atsakyti
Gelbėkit, nebežinau ka su ja ir padart,pradėjau bet man kažkokia g.gif
galvoju kd nebutu tokio bruksnio nuo tos zoles tai gal pereit is zalios graziai i balta?? unsure.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Laba diena,

noreciau jusu patarimo, ar galima vietoj akriliniu dazu naudoti aliejinius?
Noreciau ant drobes padaryti aizejimo efekta. Tik piesinys piestas aliejiniais, o ne akriliniais dazais.

aciu
Atsakyti
biriusa aciu,aciu clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif

Dar idomu.Kadangi kompozicijos pradziamokslio neturiu ir is principo esu neteisinga,jeigu noriu ideze buteliui deti ne vyno o brendzio butelaiti,tai gal tiktu paveiksleliai su brendzio taurem ar gal kokio Paryziaus motyvai?
Papildyta:
QUOTE(ohara @ 2010 01 15, 17:57)
Gelbėkit, nebežinau ka su ja ir padart,pradėjau bet man kažkokia  g.gif
galvoju kd nebutu tokio bruksnio nuo tos zoles tai gal pereit is zalios graziai i balta?? unsure.gif

user posted image

user posted image

Man visai idomu(tai mano nuomone) smile.gif
Atsakyti
Is priekio tai graziai ziuri bet is sono tai kazkaip nelabai, nezinau net ka ir patarti...

gal piesini su zole palikti tik ant dangtelio o apacia dezutes nudazyti baltai? arba baltai ir is po apacios zalia islenda is skeldejimu.. arba zalia, balta ir pereina is zydra dangu...

nezinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 01 15, 19:30)
Is priekio tai graziai ziuri bet is sono tai kazkaip nelabai, nezinau net ka ir patarti...

gal piesini su zole palikti tik ant dangtelio o apacia dezutes nudazyti baltai? arba baltai ir is po apacios zalia islenda is skeldejimu.. arba zalia, balta ir pereina is zydra dangu...

nezinau 4u.gif

jau palikau taip... verysad.gif nebciau nudazius baltai ant to zalio, be sansu, truputi perejima padariau bus gerai... ka bedaryt... unsure.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif esu naujokė čia. ir aplamai naujokė dekupaže blush2.gif labai tikiuosi, jog būsiu priimta į jūsų šaunų būrį ir pamokinta įvairių dekupažo gudrybių mirksiukas.gif išklausiau kursus, kurių metu dekupažinau vazoną, tada namie bandžiau dekupažinti šiukšliadėžę ir žaislų dėžes... tai paprasti dalykėliai. o ryt norėčiau dekupažuoti puodelius (juos baltus nusipirkau Norfoje, tikiuosi, jog tiks ax.gif ) labai norėčiau, kad kuri parašytumėte darbo eigą ir priemones, kad puodelis būtų gražus ir dekupažas patvarus ax.gif labai jums ačiū 4u.gif
Atsakyti
labas visoms wink.gif ziuriu, kad reikia mano pagalbos lotuliukas.gif

QUOTE(meskutejolanta @ 2010 01 14, 11:05)

pries dekoruojant puodelius, lekstes ir kita keramika ir stikla, patariu daikta nutepti tais paciais klijais bei ir/arba iskepti, o tada jau dekoruoti pagal instrukcijas. dekoras nusiplove del: blogo sukibimo arba perkarsto vandens. jei dekoravai daikta ir dekoras nebetinka - nusveisk ji ir dekoruok is naujo. deze vynui gali dekoruoti su vynogiu motyvais.. wink.gif

QUOTE(biriusa @ 2010 01 14, 18:41)
cia dar ir ARS akrilini purksiama laka pirkau, man jis laaaabai patinka  mirksiukas.gif

labai dziaugiuosi, kad mano patarimai padeda thumbup.gif

QUOTE(Ingrida45 @ 2010 01 14, 23:45)

ta padekla gali dekoruoti taip: paimk koki laaabai stambu svitrini ir pasveisk ji bet kur, tada paimk aliejiniu dazu, spalva turetu buti siek tiek tamsesne uz serveteles motyvo pagrindine spalva ir itrink i tas vietas, kur sveitei, paskui su toletiniu popieriumi ar popieriniais ranksluosciais apvalyk wink.gif na, bet cia vienas is variantu, po kitas gali deti stambu sendintoja, ar siaip pamurzinti wink.gif

QUOTE(kristule666 @ 2010 01 15, 09:14)
merginos, klijuoju servetele ant porceliano, nu kazko tai nelimpa tie akryliniai dazai, labai jau lengavi nusivalo.gal taip turi buti?

patepk pries tai spec kliju ir siek tiek pasveisk su smulkiu svitriniu, tada dazyk.

QUOTE(ringute @ 2010 01 15, 19:06)
noreciau jusu patarimo, ar galima vietoj akriliniu dazu naudoti aliejinius?

tai uztenka tik nusipirkti sendintojo,o su alieniais itrinsi trukius smile.gif

QUOTE(kristute123 @ 2010 01 15, 21:19)
o ryt norėčiau dekupažuoti puodelius

visa paslaptis: spec klijai -> dekoras -> spec klijai ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meiles-asarele @ 2010 01 13, 13:10)
Dėl piešinėlių spausdinimo, tai netyčia užtikau labai gerą išeitį. Nežinau, kokiame mieste čia reikėjo, bet Kaune, Savanorių pr. pačioje pradžioje (prie autobusų stotelės kylant į kalną) yra tokia popieriaus parduotuvė. Joje spausdina piešinėlius ant dekupažo popieriaus( tas popierius toks visiškai plonytis). Pačio spausdinimo kainą- A4 lapas - 2 lt. Kai buvo akcija, to dekupažinio popieriaus nusipirkau visą bloką (500 lp.) už 10 Lt ( aišku, per visą gyvenimą tiek nesunaudosiu  lotuliukas.gif  ). Tai turint to popieriaus, jį atsineši ir atspausdina, o jei ne, tai man atrodo kad ten vietoje pas juos galima spausdinant ir nusipirkt po vieną lapą ( kainos tik nežinau).

Gal kam pravers ši informacija smile.gif  Atspausdina gražiai, spalvos ryškios ir gera kokybėsmile.gif

Ačiū už info. Aš mačiau per langą, kad prekiauja tuo popieriumi (reklamavosi), o dabar kaip tik mąstau, mažu jie ir spausdina. Ir štai gaunu atsakymą: TAIP bigsmile.gif
O tą popieruką paskui reik mirkyti prieš klijuojant? Jis juk labai plonas iš tikro, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2010 01 15, 09:14)
merginos, klijuoju servetele ant porceliano, nu kazko tai nelimpa tie akryliniai dazai, labai jau lengavi nusivalo.gal taip turi buti?

Nesuprantu klausimo. Klijuoji dažais?
QUOTE(campari* @ 2010 01 15, 10:58)
Turiu klausima: prilyginus servetele ir viska nudazius, pabaigus ir ir ja uzlakavus ji susisiausia, tada su svirtiniu svelniai pasveiciu ir vel lakuoju ir kazkodel ji vel susisiausia ar cia taip ir reikia daug kartu zaisti kol ji taps svelni ir su geru lako sluoksniu?  g.gif

su priklijuotom servetkom taip niekada nebuna, bet va jei bandai is virsaus priklijuoti dekupaz. klijais tada ji pradeda rauksletis, pusleles darytis ir pan. na kad po to butu galima lakuot... tai vat ir nerandu aukso viduriuko, gal kuri ka is savo patirties??  4u.gif  aciu  smile.gif
Papildyta:
lipnia juosta dazymui as pirkau senukuose dazu skyriuj  4u.gif  2 lt su centais kainavo.

Čia viskas paprasta kaip 2x2. Kai klijuojama servetėlė dekupažo klijais, ji visa jais permirksta, išsiplečia, o džiūstant šiek tiek pasitraukia. Servetėlė tuomet yra tarsi užlieta klijais, kurie dar ir kaip apsauginis sluoksnis servetėlei, kas ir pasitarnauja šveičiant.
O kai klijuojama lygintuvu, servetėlė neturi apsauginio sluoksnio ir galimybės išsiplėsti, tuomet, taip užklijuotą patepus klijais, ji plečiasi į...viršų...kur gi daugiau, juk jos pagrindas prispaustas jau. O šveičiama šiaušiasi.
QUOTE(ohara @ 2010 01 15, 12:33)
Ačiū panos už patarimus lblb, be tjau pradėjau ir nznau ar gerai gausis, padariau daugiau žolės visur ir ant dangčio ir jau ant šonu man gaunasi.. doh.gif  nu žėsim ka čia išgimdysiu dar šiandien prie jos... dariau žolę ne su teptuku o su dantu krapstuku po gabalėli dedu dažų.. vargau 5 valandas prie tos žolė ir dar nebaigta... doh.gif  lotuliukas.gif

Jetau vajetau, šitiek vargai doh.gif Pievai tapyti imi, pvz., teptuką-vėduoklę ir nuostabiausią pievą nutapai per keletą min. Joje žiedynėlių pribarstai dar per keletą min.
Tačiau lenkiu žemai galvą prieš Tavo kantrybę, žolė pakankamai įspūdinga, gal tik gaila, kad žalios atspalvių mažoka... g.gif
Darbelyje, mano galva, kita silpna vieta. Jei jau pritapom, tai arba užsimaišom spalvas, identiškas pritapomiems krašteliams, arba su savo apytiksliais atspalviais pradedam tapyti prie pat kontūrų (šiuo atveju prie pat kojų neturėjo likti servetėlės žalumos...) Vienžo, pritapomas paveikslėlis mėgsta preciziką ir, patikėk tai tikrai neužima daug laiko. Gal tai įtakojama turimų dažų spalvinės gamos turtingumo bei jų maišymo žinių ir praktikos, taip pat teptukų gausa.
Būsi kada Kaune, užeik, parodysiu viską greitutėliai... mirksiukas.gif
QUOTE(ohara @ 2010 01 15, 15:57)
Gelbėkit, nebežinau ka su ja ir padart,pradėjau bet man kažkokia  g.gif

Jei Tu čia apie horizontą, tai, manau, tokios būtinybės nėra...Minėjau, ką taisyčiau...
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti