Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 38

QUOTE(biriusa @ 2010 01 14, 18:41)
http://www.helvina.l...,id.173#DETAILS
cia dar ir ARS akrilini purksiama laka pirkau, man jis laaaabai patinka  mirksiukas.gif

oooo..ačiū.. butinai nusipirksiu.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 01 13, 21:09)
Kazka ne taip supratai. Purksti rasalini paveiksliuka reiktu bet kelis kartus is abieju pusiu, nes kai mirkai juk dazus isplauna rasalinius. Toliau kodel mirkei 15 minuciu? Is kur tokia nesamone, uztenka tiesiog 1 minutes. Kodel tau neprilipo tai klausimas, arba slapia klijavai (nenusausinai su popierium ranksluostiniu, arba su netinkamais klijais kokiais klijavai... (bet realiai tai klijavimas turetu buti maziausia problema), kokie dazai atsiskiede? rasalinio spausdintuvo? todel kad per mazai supurskei ir per ilgai mirkei

Purškiau po tris kartus iš abiejų pusių negailėdama smile.gif Klijauvau nenusausintą, tai tubūt dėl to, nes klijai specialiai dekupažui ax.gif Mėginsiu dar kartą unsure.gif
Atsakyti
Gal zinot kur Kauno bazese parduoda pigiau medines dezutes dekupazui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skarbonke @ 2010 01 14, 21:43)
Gal zinot kur Kauno bazese parduoda pigiau medines dezutes dekupazui? 4u.gif

O kodel nenorite nusipirkti lakuotos pakabos kad ir is Maximos. 10 min darbelio su svitriniu popierium ir rezultatas puikus.. O ir pigiau gerokai mirksiukas.gif Tas pats su plauku sepeciais....
Atsakyti
Merginos reikalinga pagalba, Esu kaip ir naujoke :)Dar niekas nemate mano darbeliu ...as vis mokausi. Esu pasidariusi vos kelis darbelius sau ir dovanu kaledom. Bet vaIskilo klausimu, sumasciau pasidaryti padekla, iklijavau servetele ir as i ji jau ziuriu antra savaite, man jame kazko truksta bet nedasunta ko ;(

http://public.fotki....icture-137.html

Gal galite man padeti, nes jau prarantu viltiiiiiiiii

Dar gal kas turite nors puse sios serveteles, ar zinote kur galeciau nusipirkti, niekur nerandu, nes dezutes negaliu niekaip uzbaigti sad.gif

http://public.fotki....ukas.html#media

Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 01 14, 17:11)
noriu labai paprašyt pagalbos, nusprendžiau dabar daryti arbatinę su tokia servetėle, o ka daryt ant šonu, niekaip nesumastau nes tos karvytes bus ant virsaus dangčio.... g.gif  unsure.gif

Aš esu dariusi "karvinę" dėžutę, tai šonus "žalmargius" piešiau. Tiesiog ant balto juodais akriliniais dažais. Visai liuks atrodė biggrin.gif
Atsakyti
Ohara, jei gerai supratau, tai čia - pora kaip tvora tos karvės... mirksiukas.gif Labai žaismingos, fainos...Šonelius galima "apželdint" pieva, pvz., ir pražydint joje ramunių, tokių, kokios jau yra...baltos ir žydros...kur-ne-kur ramunes į širdelės formos vainikus "supint"...gi anas jai, ilgablakstienei, meilinasi kaip reik... mirksiukas.gif Vienžo, ta meilės tema ir pažaisčiau...Valentinas ne už kalnų... ax.gif
Arba...milijonas baltų ramunių (aliuzija į "milion alych roz"...)...vadinas, ramuniuoti šoneliai...(panašiai kaip ir Crazy Daisy žalmargiški...)
Arba šonuose pievelė, apjuosiant ją per visą perimetrą ramunėm...su kokiais "žalmargiais" balionais...
Atsakyti
merginos, klijuoju servetele ant porceliano, nu kazko tai nelimpa tie akryliniai dazai, labai jau lengavi nusivalo.gal taip turi buti?
Atsakyti
QUOTE(Ingrida45 @ 2010 01 14, 22:45)
Merginos reikalinga pagalba, Esu kaip ir naujoke :)Dar niekas nemate mano darbeliu ...as vis mokausi. Esu pasidariusi vos kelis darbelius sau ir dovanu kaledom. Bet vaIskilo klausimu, sumasciau pasidaryti padekla, iklijavau servetele ir as i ji jau ziuriu antra savaite, man jame kazko truksta bet nedasunta ko ;(

http://public.fotki....icture-137.html

Niu aš tai siūlyčiau šonus nuspalvinti tokia spalva, kokios yra tų tamsiausių gėlyčių žiedai ax.gif Ir dar galima prie to būtų juos dvikomponenčiu pasendinti ir padaryt šviesius įtrūkimus biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Kodel man nieks nenori padeti? verysad.gif
Padekit ,bukit geros...
Atsakyti
Turiu klausima: prilyginus servetele ir viska nudazius, pabaigus ir ir ja uzlakavus ji susisiausia, tada su svirtiniu svelniai pasveiciu ir vel lakuoju ir kazkodel ji vel susisiausia ar cia taip ir reikia daug kartu zaisti kol ji taps svelni ir su geru lako sluoksniu? g.gif

su priklijuotom servetkom taip niekada nebuna, bet va jei bandai is virsaus priklijuoti dekupaz. klijais tada ji pradeda rauksletis, pusleles darytis ir pan. na kad po to butu galima lakuot... tai vat ir nerandu aukso viduriuko, gal kuri ka is savo patirties?? 4u.gif aciu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ohara @ 2010 01 14, 18:26)
o gal gali parodyt kaip ta juosta atrodo blush2.gif ir kur ja pirkt rast? 4u.gif

lipnia juosta dazymui as pirkau senukuose dazu skyriuj 4u.gif 2 lt su centais kainavo.
Atsakyti
QUOTE(meskutejolanta @ 2010 01 14, 12:05)
Laba diena smile.gif
As naujoke.Kursu nelankiau,visko mokausi is jusu ir literaturos.Dekoravau puodelius su laku atspariu H2O,iskepiau,bet paveikslelis nusiima isplovus puodeli,kai kurie nusieme per kelis kartus.Ka ne taip dariau?Ir dar.Apipavidalinau peiliu laikykli,nulakavau(durne),O dabar ziuriu,ziuriu ir nepatinka man,noriu perdaryti visa darba.Kuo nuimti?Tas medinis peiliu laikyklis ant metalinio stovo,dekoruojant ji reiketu izdengti ar galima paskui kazkaip isvalyti ar dazyti?
Ir dar klausimas,noriu pabandyti dekoruoti dezute vynui,turiu is papje mase gamikline nuo kito butelio.Kaip ja paruosti darbui,ar tiesiog ant jos dazyti ar pasveisti?
Aciu

Na del puodelio nieku nepadesiu nes pati nebandzius.
Del peiliu laikyklio tai bandyk nusviesti, nes ant lako visvien dazai nesilaikys. Gali gruntuoti. VIskas priklauso nuo to , kaip nori istaistyti: ar tik vietomis ar is principo viska. Jie viska tai vis dell to sveisciau ir uzdazyciau kita spalva. O jei ant to metalinio stovo pateks dazu galesi su vaitspiritu nuimti mirksiukas.gif
O del dezes vynui manau su svitriniu visvien reiktu siek tiek prasiet, tada tikrai graziai uzdazysi ir nerizikuosi, kad vietomis veliau dazai atsoks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biriusa: 15 sausio 2010 - 11:06