Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 38

QUOTE(biriusa @ 2010 01 13, 22:52)
As pirkau nedidukus aukso spalvos Vilniaus gatveje, ten uz Zaros siek tiek paejus Vilniaus gatve po desine yra tokia nediduke siuvimo reikmenu parduotuve po 5Lt. Brangoka aisku. Cia paneles rode karta internetineje parduotuveje po 3Lt, bet neisidemejau nes tuo metu nereikejo  ax.gif

aciu leksiu ieskot... bigsmile.gif thumbup.gif
QUOTE(Osera @ 2010 01 14, 12:24)
sitas man atrodo bus meskiukas ant ryzinio popieriuas  smile.gif

jo jo..as tokius turiu... drinks_cheers.gif 4u.gif

o kur flica perkat Vilniuj?? unsure.gif kokia jo kaina orentacine? g.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 01 14, 12:02)
Cia supratau taip, kad prie baldu furnituros turetu buti ar ne  4u.gif

drinks_cheers.gif tikrai taip 4u.gif

QUOTE(AudraB @ 2010 01 14, 12:48)
Va sie man grazus bet tokiu niekur nemaciau sad.gif
user posted image

g.gif ar tik nebus jie didoki taupyklei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l@n@: 14 sausio 2010 - 13:08
Taip tai ryžinis popierius(meškiukų) biggrin.gif Ir taupyklei tikrai bus per dideli meškiai.Pirkau artmanijoje.Va toks:user posted image
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2010 01 14, 13:32)
Taip tai ryžinis popierius(meškiukų) biggrin.gif Ir taupyklei tikrai bus per dideli meškiai.Pirkau artmanijoje.Va toks:

aš pirkau senasnaujas... ax.gif tikrai stambus tie piesinukai... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kur galeciau pasiziureti paveiksleliu, kitose temose neatsdaro nuoroda paveiksleliu lobinai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 01 13, 13:35)
Kita mama as turejau omenyje kai sendinimas daromas tiesiogiai ant ploksteles ne jokiu kitu gruntu ar pagrindu. jei tu pries step 1 nulakavus buvai tai ant lako sendinimaslaikos gerai ir neturetu buti jokiu bedu sakyciau.

amri morkoma tam kad kai tepsi kliju jis nepradetu kreivintis (pastebejai kad klijuojant popieriu skystais kokiais nors klijais jis garbanojas ir lieka kreivas), tai turetu buti trumoai visai tiesiog iki 20-30 sekundziu tiesiog permirkimui.Norejau paklausti kuom skirias dekupazui skirtas popierius nuo paprasto popieriaus jei ant jo vykdomas spausdinimas tiesiog?  g.gif dekupazinis popierius tai tiesiog lapas su atspausdintais paveiksliuku rinkiniais, o baltas popieriaus lapas viso labo ir yra galbut plonesnis bet tiesiog popieriuas lapas  g.gif , o dekupazo popieriukai ne visi buna vienodo storio-yra ir plonesniu ir storesniu, tai gaunas kad skirtumo kaip ir nera  g.gif . Atsispausdini ant bet kokio lapo bet kurioje istaigoje ir rezultatas turetu buti tas pats.

Dėkui, aš žinau kam mirkoma, tik tiesiog mirkydavau kad ir suminkštėtu 4u.gif , įdomu pasidarė kaip kiti daro...
Labai ačiu už visus Jūsų Ingusia31 patarimus...nebereik pačiai "dviračio išradiėti"...
Atsakyti
noriu labai paprašyt pagalbos, nusprendžiau dabar daryti arbatinę su tokia servetėle, o ka daryt ant šonu, niekaip nesumastau nes tos karvytes bus ant virsaus dangčio.... g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 01 14, 17:11)
noriu labai paprašyt pagalbos, nusprendžiau dabar daryti arbatinę su tokia servetėle, o ka daryt ant šonu, niekaip nesumastau nes tos karvytes bus ant virsaus dangčio.... g.gif  unsure.gif

man labai patinka driziuoti sonai...jei ryski servetele tai sonai turetu buti be ipatingo rasto...manau smulkus dryziai is tokiu pat spalvu gamos kaip ir servetele butu i tema g.gif aisku cia gi skonio reikalas tai gal kam ir nelabai mano mintis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 01 14, 17:08)
man labai patinka driziuoti sonai...jei ryski servetele tai sonai turetu buti be ipatingo rasto...manau smulkus dryziai is tokiu pat spalvu gamos kaip ir servetele butu i tema  g.gif  aisku cia gi skonio reikalas tai gal kam ir nelabai mano mintis  rolleyes.gif

man tokia mintis irgi lblb patinka, bet as niekur nerandu dryzuotu serveteliu pirkt... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 01 14, 18:13)
man tokia mintis irgi lblb patinka, bet as niekur nerandu dryzuotu serveteliu pirkt... unsure.gif

tai nupirk lipnios juostos dazymui (tik geros firmos nes pigios praleidzia dazus) ir pati lygiai nudazysi dryziukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 01 14, 17:20)
tai nupirk lipnios juostos dazymui (tik geros firmos nes pigios praleidzia dazus) ir pati lygiai nudazysi dryziukus  mirksiukas.gif

o gal gali parodyt kaip ta juosta atrodo blush2.gif ir kur ja pirkt rast? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 01 14, 18:26)
o gal gali parodyt kaip ta juosta atrodo blush2.gif ir kur ja pirkt rast? 4u.gif

http://www.helvina.l...,id.173#DETAILS
cia dar ir ARS akrilini purksiama laka pirkau, man jis laaaabai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti