Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 38

QUOTE(Gintulka @ 2010 01 13, 18:59)
<... man nepatiko, kad kai istepiau tuo paciu klijais - laku jau po 2-komponencio sendinimo, pavrisius buvo neligus, matesi kaip teptas lakas-klijai...  g.gif  Galvoju gal blogas teptukas, gal kazka ne taip uztepiau... O gal sie klijai-lakas netinkami 2-komponenciam sendinimui?...>

Manau, jei dirbta su neskiestais klijais-laku, tie nelygumai-tirštų klijų išdava.
Man klijai-lakas apskritai nepatinka. Tačiau tai-subjektyvu.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2010 01 13, 18:46)
dėl šviestuvo, tai galiu pasiūlyti vieną išeitį,uždažyti tiesiog vientisa spalva iš vidaus. Bus toks efektas kaip šios lempos.

http://public.fotki..../p5303964-.html

http://public.fotki....p5303965--.html

Pasirinkau sita buda, jau du kartus is vidaus uzdaziau baltai (pirma karta -su placiu teptuku, tai matesi dryziai unsure.gif , tada antra karta-tapsnojau kempinele,jau grazesnis mano gaubtas darosi thumbup.gif )
Dar klausimas,ateiciai, jei noreciau dekoruoti gaubta,ir kad ijungus lempa, jis praleistu sviesa, kaip ir ka tureciau daryti ? rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
mamytes, help unsure.gif Ieskau kur Vilniuje galima rasti vyriu sviesiu (artmanijoje maciau tik tamsus). Turejau proto isardyti maza dezute kur vyriai ikalti doh.gif ...nebeina atgal ikisti subraize tik dezute ir luzo...bandau savo pirma murziu gelbet...
Atsakyti
Biriusa, aukso spalvos pirkau Ermitaze ir dar Madoj.
Vadinasi baldu lankstas ,jei nerastum parduotuveje, turiu 2 vnt.-42x16 mm. ir 4 vnt. -19x14mm.
Atsakyti
QUOTE(l@n@ @ 2010 01 14, 11:42)
Biriusa, aukso spalvos pirkau Ermitaze ir dar Madoj.
Vadinasi baldu lankstas ,jei nerastum parduotuveje, turiu 2 vnt.-42x16 mm. ir 4 vnt. -19x14mm.

aciu labai, paieskosiu Ermitaze. Cia supratau taip, kad prie baldu furnituros turetu buti ar ne 4u.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
As naujoke.Kursu nelankiau,visko mokausi is jusu ir literaturos.Dekoravau puodelius su laku atspariu H2O,iskepiau,bet paveikslelis nusiima isplovus puodeli,kai kurie nusieme per kelis kartus.Ka ne taip dariau?Ir dar.Apipavidalinau peiliu laikykli,nulakavau(durne),O dabar ziuriu,ziuriu ir nepatinka man,noriu perdaryti visa darba.Kuo nuimti?Tas medinis peiliu laikyklis ant metalinio stovo,dekoruojant ji reiketu izdengti ar galima paskui kazkaip isvalyti ar dazyti?
Ir dar klausimas,noriu pabandyti dekoruoti dezute vynui,turiu is papje mase gamikline nuo kito butelio.Kaip ja paruosti darbui,ar tiesiog ant jos dazyti ar pasveisti?
Aciu
Atsakyti
Labukas, gal galit man pagelbet, labai skubiai ieskau serveteles mergaitei ant taupykles, gal kokiu meskiuku ar su kokiais kitais gyvuneliais
Atsakyti
o as noreciau paklausti kur Kaune galeciau rasti dekupazui tinkanti nuotrauku remeli - platu, sviesu, lygu...
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2010 01 14, 12:13)
Labukas, gal galit man pagelbet, labai skubiai ieskau serveteles mergaitei ant taupykles, gal kokiu meskiuku ar su kokiais kitais gyvuneliais

jau meskiuku tai parduotuvese pilna mirksiukas.gif ziurint kur tau patogiau nuvbaziuot ir rinkis artimiausiai parduotuve, kai kuriu pasirinkima gali ir internetinese parduotuvese surasti...
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 01 14, 12:40)
jau meskiuku tai parduotuvese pilna  mirksiukas.gif ziurint kur tau patogiau nuvbaziuot ir rinkis artimiausiai parduotuve, kai kuriu pasirinkima gali ir internetinese parduotuvese surasti...

unsure.gif taip atrodo, bet kai ieskojau vakar nieko tinkamo neradau

Papildyta:
Va sie man grazus bet tokiu niekur nemaciau sad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2010 01 14, 11:48)
unsure.gif taip atrodo, bet kai ieskojau vakar nieko tinkamo neradau

Papildyta:
Va sie man grazus bet tokiu niekur nemaciau sad.gif

sitas man atrodo bus meskiukas ant ryzinio popieriuas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 01 14, 13:24)