Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 38

labas merginos

reikia labai pagalbos verysad.gif
darau dezute , pradejau tepti dvikomponenti ANTIK 1 ir man jis mozojas ,i gumuliukus tepasi doh.gif
tai gerai kad viduje pradejau ,tai ant virsaus dabar uzklijavau paveiksliuka
bet vistike noriu dezutes sonus issendinti ,bet jau bijau....gal tepti ne pirstu o sepeteliu?o gal per mazai tepu?
Atsakyti
QUOTE(agners @ 2009 12 29, 15:15)
Sveikos,

Turiu toki klausima  wub.gif  siame reikale esu naujoke ir man idomu kaip ant juodo fono uzklijuoja servetele ir ji puikiausiai matosi? g.gif

Taip pat dalinuosi ir Jusu teismui atiduodu savo pirmus darbus  blush2.gif

My Webpage
My Webpage
My Webpage kolkas graziausias is mano darbu man  wub.gif

Yra bent jau man zinomi du budai:
Nudazyti servetele baltai is blogosios puses ir tada klijuoti ant tamsiai dazyto pavirsiaus, bet nesinau kaip tai igyvendinti didesniam motyvui, nes servettele gavusi dregmes pleciasi g.gif
Kitas budas ant balto fono uzklijuoti servetele ir tada aptapyti juodai.

Pastebejau tavo darbukuose kad ne ant balto klijuoji. Na kol sviesus fonas tai dar nieko, bet jei kokios kitokios spalvos, jos labai iskraipo serveteles motyvo atspalvius, o tai jau nelabai grazu ir gerai wink.gif
Atsakyti
Su kokiais klijais įklijuojate dirbtinį veltinį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2009 12 29, 15:46)
Yra bent jau man zinomi du budai:
Nudazyti servetele baltai is blogosios puses ir tada klijuoti ant tamsiai dazyto pavirsiaus, bet nesinau kaip tai igyvendinti didesniam motyvui, nes servettele gavusi dregmes pleciasi g.gif
Kitas budas ant balto fono uzklijuoti servetele ir tada aptapyti juodai.

Pastebejau tavo darbukuose kad ne ant balto klijuoji. Na kol sviesus fonas tai dar nieko, bet jei kokios kitokios spalvos, jos labai iskraipo serveteles motyvo atspalvius, o tai jau nelabai grazu ir gerai wink.gif

Tai ant sviesaus fono tai matosi, bet ant tamsaus uzklijuosi ir nieno nematysi, bet man atrasis tavo pasiulymas visai sudomino, reikes pabadyti ant ko nors ismeginti aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 12 29, 13:49)
wub.gif bus_ka, kuo taip graziai ta sona ir virsu apklijavai? Virsus - kazkokie grudai, ar ne? O sonas?  bigsmile.gif

Ačiu už įvertinimą, Frosted,bigsmile.gif , pagaliau turiu nors vieną vazą namie, nes visos kitos nukentėjo nuo sūnelio ir katino lotuliukas.gif O dariau šonus su kiaušinio lukštu.Sendinimą juk galima daugeliu būdu išgauti, nebūtinai lakais, štai ir nusprendžiau išbandyt.
Atsakyti
bandziau ant serveteles uztepti baltus dazus, kad galeciau ant tamsaus fono priklijuoti, bet kazko neisejo, servetele persigere dazais ir gera puse, tai kaip cia atliekama? g.gif

radau atsakyma:

http://public.fotki....aymasbaltu.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristule666: 29 gruodžio 2009 - 15:15
QUOTE(Gadriuke @ 2009 12 29, 14:17)
skilinejimo skysti?  lotuliukas.gif  pralinksminai lotuliukas.gif  rasyk koki konkreciai turi, nes ju tikrai ne vienas ir ne du yra wink.gif

Na ligtai "DECO"
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Gal galite pasakyti, kur galėčiau rasti plačiau aprašyta, kaip dekupuoti medinius auskarus? Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 29, 16:13)
bandziau ant serveteles uztepti baltus dazus, kad galeciau ant tamsaus fono priklijuoti, bet kazko neisejo, servetele persigere dazais ir gera puse, tai kaip cia atliekama? g.gif

radau atsakyma:

http://public.fotki....aymasbaltu.html

g.gif Man daba iskilo klausimas kokiu laku? g.gif

PS ACIU kristule666 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agners: 29 gruodžio 2009 - 16:29
QUOTE(Gadriuke @ 2009 12 29, 12:00)
Puiki ideja, saunuole thumbup.gif

Dar gali irasyti kad akriliniais blizgiais itrinti trukiu negalima, paprasti dazai tinka, o va auksas ir pan - ne. Cia patyrusios paporino kazkada mirksiukas.gif

O va as turiu poliuretanini laka vandens pagrindu hibrida su aliejiniu. Kazi ar viska galiu lakuoti, nes del tavo dezutes abejoniu kyla lotuliukas.gif

Va taip vadinasi "ZAR ULTRA MAX aliejumi modifikuotas vandens pagrindo lakas" g.gif

O kodel negalima su akriliniais blizgiais? g.gif Kelis kartus ant Antika tepiau auksinius ir nieko nepastebejau ax.gif ar tu cia apie kas kokius kitus blizgius ar ant kito sendinimo gal g.gif
O del tavo lako tai nieko negirdejau. manau jei be sendinimo darysi tai gali ir purksti, kodel ne...o kaip ilgai jis dziuna? nebandei ant kokio kaertono? As tai paskutiniu metu kaifuoju nuo Efauto pasiulyto ARS akrilinio lako automobiliams. Niu koks pavyrsius buna lygus, malonus rankai ir dziuna momentaliai bigsmile.gif

QUOTE(laisla @ 2009 12 29, 16:01)
Su kokiais klijais įklijuojate dirbtinį veltinį?  4u.gif

Skaiciau, kad priklijuoja ir su PVA. As asmeniskai klijuoju ant lako. Nulakuoju ir kai biski padziuvo bet dar lipnus priklijuoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2009 12 29, 17:32)
Skaiciau, kad priklijuoja ir su PVA. As asmeniskai klijuoju ant lako. Nulakuoju ir kai biski padziuvo bet dar lipnus priklijuoju 4u.gif

Dėkui už atsakymą, biriusa 4u.gif
Atsakyti
sveikutes girdejau apie murzinima bei dazyma kava ar arbata? gal kuri galite placiau papasakoti apie tai smile.gif
user posted image
user posted image
o cia mano pakabos, tik dar nenulakuotos smile.gif
Atsakyti