QUOTE(Ingusia31 @ 2010 01 12, 14:03)
PERKELIU ATSAKYMA KURIS JAU NUSKAMBEJO KELIS PUSLAPIUS ATGAL
Atsispausdini paveiksliuka ant paprasto popierius lapo su
LAZERINIU printeriu. Issikerpi, pamirkai vandenyje, nusausini ranksluostiniu popierium ir klijuoji (gali buti klijai arb atiesiog lipalas). Ant virsaus uzlakuoji akriliniu laku. Gali nusipirkti klijus- laka skirtus dekupazui ir tada su jais galima ir klijuoti ir paskui virsu uzlakuoti.
Nezaisk su jokiais plonais popieriais ir lakais- tau to nereik nes tau nera aktualu kad klijuojamas fragmentas butu ypac plonas ir krasteliu tu neslepsi nes klijuoji ant viso pavirsiaus iskart. Jei nera galimybes lazerini printeri rasti namuose, tada pasieskok pas pazystamus arba ten kur spausdina uz litus (kaina A4 lapo apie 3litus bus) ir viskas.
aciu uz ats
nebuvo laiko temos skaityt
zinau, kad igrista kartot ta pati per ta pati
Turiu as kliju-lako dekupazui, nes dekupazuoju jau pora metu
nesu visai zalia..
Bet man kyla klausimas, kai graziai uzdeti ta foto ant staciakampio medinuko. Juk medinukas turi stori (keli milimetrai). Be to foto bus is abieju auskaro pusiu (vienoje vienas dainininkas, o kitoje - kitas)
uztat ir mastau, kad reikia ant plonesnio... kaip graziai tuos krastelius reikes su storesniu popieriumi suvesti
QUOTE(Bjauruska @ 2010 01 12, 14:04)
Namuose spausdinau, purskiau su akriliniu laku. Tik pas mane popierius nesviestinis, nezinau ar ant sviestinio rasalas laikysis...
aisku, aciu uz ats
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 01 12, 14:05)
bet siaip rimtas bajeris del to lako, esu skaiciusi, kad kitos dekupazuotojos taip daro
tiesa, skaiciau kazkada jau seniai
"To take a photograph is to align the head, the eye and the heart. It's a way of life." ~ Henri Cartier-Bresson