Nemanau jei planuoji dengti absoliuciai visa pavirsiu servetele tai dar tiktu akriliniai dazai gruntu, gali pabandyti naudoti gruntui akrilini laka bet tada reiktu su svitriniu pasiausti pavirsiu kad bedeliu isvegti ateityje. Nu o nusipirkti kliju buteliuka daug nekainuotu o tau ju uztektu ilgam ir tikrai reikalo niekda nepagadintu. Dar nepamirsk kad liplas per laika pagelsta ir jei juo klijuosi sviesius motyvus pamatsi kad jie ilgainiui neteks savo spalvu tose vietose kur pateks kliju
Sveikos,
nusipirkau iš SilverCity balto molio. Pripyliau vandens pažuiūrėti, kas bus. Ir ką gi, ji leidžia vandenį. Va nuotraukos.
Ar tai reiškia, kad reikia tą vazą kažkaip paruošti dekoravimui, ar tiesiog nenkokybška vaza?
Lauksiu jūsų patarimų, nes pirmą kartą noriu pabandyti keramiką dekupuoti...
nusipirkau iš SilverCity balto molio. Pripyliau vandens pažuiūrėti, kas bus. Ir ką gi, ji leidžia vandenį. Va nuotraukos.
Ar tai reiškia, kad reikia tą vazą kažkaip paruošti dekoravimui, ar tiesiog nenkokybška vaza?
Lauksiu jūsų patarimų, nes pirmą kartą noriu pabandyti keramiką dekupuoti...
As tavo vietoje gruntuociau is vidaus ir isores, nes net pripylus vandens i molini vazoneli butu tas pats, todel nenuostabu kad plika keramika leidzia vandeni.
Ingusia 31,
o nugruntavus dar dažyti, ar pakanka tik grunto ir tada jau galima dekupažinti?
o nugruntavus dar dažyti, ar pakanka tik grunto ir tada jau galima dekupažinti?
Jei gruntuosi dregmei atspariu gruntu ar klijais kokiais tai dazyti tikrai nebutina nes tavo vaza ir tai visa balta
Ačiū už patarimus
Tik as galvoju kaip tu pilnai viduje nugruntuosi nescia reikia tikrai labai rimtai padirbeti todel kad tiesiog viduje bus vanduo As siulyciau i vidu ipilti baltu akriliniu dazu atspariu vandeniui (visi statybiniai dazai isdziuve turetu tokie buti), tada taip isvolioti kad sociai visur prisigertu (kad lengviau butu gali truputuka paskiesti vandenuku neskai kurie dazai buna ypactirsti). Tada gerai viska isdziovink o is lauko dar del viso pikto nugruntuok gruntu arba klijais skirtais ivairiems pavirsiams atspariais vandeniui, kad paskui nebutu gaila darbo. Kai padengsi is viska isdziovinsi tada vel paziurek su vandeniu kas gaunas, gal liks kokiu vietu kurios praleis vandenuka ir kai isitikinsi kad viskas gerai tik tada dekoruok nes kitaip vanduo tavo dekoruos tiesiog atkels nuo pavirsiaus puslem ir viskas atsoks-atsimirkins
Papildyta:
Ai kai dziovinsi vidu isores negruntuok kol pilnai neisdzius, nes tada vidaus dregme tures per kur iseiti dziuvimo metu. Isore gruntuok tik tada kai vidus bus gerai isdziuves.
Papildyta:
Ai kai dziovinsi vidu isores negruntuok kol pilnai neisdzius, nes tada vidaus dregme tures per kur iseiti dziuvimo metu. Isore gruntuok tik tada kai vidus bus gerai isdziuves.
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 01 11, 15:13)
Nemanau jei planuoji dengti absoliuciai visa pavirsiu servetele tai dar tiktu akriliniai dazai gruntu, gali pabandyti naudoti gruntui akrilini laka bet tada reiktu su svitriniu pasiausti pavirsiu kad bedeliu isvegti ateityje. Nu o nusipirkti kliju buteliuka daug nekainuotu o tau ju uztektu ilgam ir tikrai reikalo niekda nepagadintu. Dar nepamirsk kad liplas per laika pagelsta ir jei juo klijuosi sviesius motyvus pamatsi kad jie ilgainiui neteks savo spalvu tose vietose kur pateks kliju
Labai ačiū
QUOTE(ohara @ 2010 01 11, 17:09)
aš nesuprantu, kodėl man neišeina normaliai nudažyti su akriliniais dažais,nelygiai gaunasi.. ga; jūs žinosit kur bėda....
bandyk pakeist dažus
QUOTE(ohara @ 2010 01 11, 18:09)
aš nesuprantu, kodėl man neišeina normaliai nudažyti su akriliniais dažais,nelygiai gaunasi.. ga; jūs žinosit kur bėda....
Pirmiausia rodyk savo dazus, paskui pasakyk kodel dazymas netinka? ka reiskia nelygiai? gal jie per tirsti? gal per skysti? parasyk kas ten ne taip. Pabandyk dazyti tapsnojant kempinele (tik nedaryk burbuliuku), nu tkrai turi dazytis normaliai o jei per kreiva kazkas su svitriniu islygink
Sveikos,
Nudaziau akr.dazais (raudona), vienkomponente sendinimo priemone VIVA DECOR "Servietten-Technik" Kleber+Lack (bet lietuviskai dar parasyta, kad cia vienk.send.priem) ir vel baltais dazais. Ir man nesuskilo .
1-Galgi cia visgi klijai, o ne sendinimo priemone
2-Ka daryti? Tingiu sveisti, tai gal storai uztepti raudonais dazais ir sendinti dvikomponente galiu?
Nudaziau akr.dazais (raudona), vienkomponente sendinimo priemone VIVA DECOR "Servietten-Technik" Kleber+Lack (bet lietuviskai dar parasyta, kad cia vienk.send.priem) ir vel baltais dazais. Ir man nesuskilo .
1-Galgi cia visgi klijai, o ne sendinimo priemone
2-Ka daryti? Tingiu sveisti, tai gal storai uztepti raudonais dazais ir sendinti dvikomponente galiu?