Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 38

Jei nera su varzteliais jokiais budais nenuiminek, kai baigsi visa darbeli tiesiog ausu valymui skirtu pagaliuku suvilgytu acetone labai nesunkiai viska nuvalysi
Atsakyti
aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,esu visiska naujoke tiek siam forume,tiek dekupazo pasaulyje..ketinu pabandyt dekupaza tad uzduosiu gal visai keista klausima bet noriu suzinot ar siam darbui tinka paprastos popierines serveteles? smile.gif kur jas perkat?
Atsakyti

QUOTE(Vyrga @ 2010 01 10, 20:25)
sveikutes,esu visiska naujoke tiek siam forume,tiek dekupazo pasaulyje..ketinu pabandyt dekupaza tad uzduosiu gal visai keista klausima bet noriu suzinot ar siam darbui tinka paprastos popierines serveteles? smile.gif kur jas perkat?

Tinka paprastos popierinės servetėlės. Perkamos jos daug kur: parduotuvėse, spec. parduotuvėse arba atsisiunčiamos iš kitos šalies.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūračiukas2: 11 sausio 2010 - 08:06
laba diena.

reik patarimo blush2.gif

kaip gražiai nudažot kampukus, padarot dryžius? kad vieni dažai neliptų ant kitų. būt gražu ir tvarkinga...?

savaitgalį vargau su padėklu, ir uždengusi baltą pusę bandžiau kraštą dažyt, paskui su miniatiūriniu teptuku tepiau, tas išsitepuisas vietas ir viistiek nėra tobula sad.gif

user posted image
Atsakyti
o aš išlupu ir tas spyneles kurios tiesiog sukaltos, kai baigiu darbą atgal sukalu ir nieko valyt nereik
na bet gal reik žinot kurias galima lupt
Atsakyti
Labuka, visos darbštuolytės. Prisižiūrėjus Jūsų grožių neįmanoma neužsikrėst dekupažo liga. Net neina patikėti, kad taip įmanoma sukurti. wub.gif Aš taip pat bandau kai ką sumeistrauti, bet dar tik pradžia ir parodyti nelabai yra ką. Mane labiausiai sudomino Jūsų kuriami laikrodžiai iš vinilinių plokštelių. Turiu pakankamai tų plokštelių, tai visai norėčiau su jomis paeksperimentuoti, bet nelabai randu informacijos apie tai g.gif Gal kuri sutiktų papasakoti ar įdėti kokią nuorodą apie tokius darbelius. Lauksiu pagalbos. Ačiū.
Atsakyti
laikrodį pirkau čia
http://www.decoupage...ekoravimui.html
Atsakyti
meduota pabandyk nuo zalio krastelio baltus apterliojimus nuvalyti tiesiog pabraukiant su svitriniu popieriumi lengvai, nes pirma nusivalys virsutinis (baltu dazu) aptepliojimaso zaliasis liks. kai viska lakuosi tai tada prarastas toje vietoje blizgejimas atsiras ir viskas susivienodins.
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 01 11, 13:45)
meduota pabandyk nuo zalio krastelio baltus apterliojimus nuvalyti tiesiog pabraukiant su svitriniu popieriumi lengvai, nes pirma nusivalys virsutinis (baltu dazu) aptepliojimaso zaliasis liks. kai viska lakuosi tai tada prarastas toje vietoje blizgejimas atsiras ir viskas susivienodins.

ačiū thumbup.gif
apie tai nepagalvojau blush2.gif
Atsakyti
Dusiuk tiesiog dirbi kaip su paprastu dekupazu, jei labai noretum uztikrinti kad viskas butu uztikrintai pries tai padeng visa pavirsiu kuri dekoruosi klijais skirtais ivairiems pavirsiams dekupazui, nes as kai sendintoja tepiau tiesiai tai vinilo tai man jis vietomis atsokineti noretu, o ten kur sendintojas ant serveteles tai viskas gerai, reiskia truko sukibimo gero tiesiog ir klijai tam padetu.
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2010 01 11, 14:50)
Dusiuk tiesiog dirbi kaip su paprastu dekupazu, jei labai noretum uztikrinti kad viskas butu uztikrintai pries tai padeng visa pavirsiu kuri dekoruosi klijais skirtais ivairiems pavirsiams dekupazui, nes as kai sendintoja tepiau tiesiai tai vinilo tai man jis vietomis atsokineti noretu, o ten kur sendintojas ant serveteles tai viskas gerai, reiskia truko sukibimo gero tiesiog ir klijai tam padetu.

Labai dėkui mirksiukas.gif . Kažin ar skiestas lipalas tiktų? ax.gif
Atsakyti