biriusa, sotilei tinka sintetinis, vaispiritinis, vaitsiritinis-poliuretaninis ( poliuretaninio buna ir vandens pagrindo) alkoholinis ir nitro.
Sveikutes planuoju spausdintis paveiksleli anksciau skaiciau, kad spauzdinat ant serveteliu, sumustiniu, ryziniu, bei paprastu popiereliu taciau i galva neateina ar ir ant sviestinio galima? Gal priminsit?
Sveikos!
Turiu Decomania Waxed Paste praskiesti. Beveik pilnas indelis, bet sukietejo (tikriausiai blogai uzsuktas buvo), mesti gaila, o ka daryti su ja nezinau. Gal kas turi minciu? gal kas patars kokiu cia pagrindu sitas daiktas??
Va tokia pasta:
Ir dar... Maciau, kad kelios auksarankes dekoravo tokias dezutes:
Gal kas man gali patarti, kaip jas ismontuoti? Nelabai isivaizduoju, kaip kitaip nudazyti galima, nes dangtelio krastai ties kniedemis nelabai pasiekiami, be to ir uz dangtelio esancios ertmes nezinau kaip pasiekti dazymui. Atrodo, kad geriau patraukus issiimtu vidines dalys ir ramiai nudazyciau, bet bijau su replem sugadinti, nes nezinau, kiek stiprai jos ten pritvirtintos... Help!
Turiu Decomania Waxed Paste praskiesti. Beveik pilnas indelis, bet sukietejo (tikriausiai blogai uzsuktas buvo), mesti gaila, o ka daryti su ja nezinau. Gal kas turi minciu? gal kas patars kokiu cia pagrindu sitas daiktas??
Va tokia pasta:
Ir dar... Maciau, kad kelios auksarankes dekoravo tokias dezutes:
Gal kas man gali patarti, kaip jas ismontuoti? Nelabai isivaizduoju, kaip kitaip nudazyti galima, nes dangtelio krastai ties kniedemis nelabai pasiekiami, be to ir uz dangtelio esancios ertmes nezinau kaip pasiekti dazymui. Atrodo, kad geriau patraukus issiimtu vidines dalys ir ramiai nudazyciau, bet bijau su replem sugadinti, nes nezinau, kiek stiprai jos ten pritvirtintos... Help!
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 12 28, 17:58)
*Pirmiausia ir geriausia priemone - statybinis fenas. Juo puciant labai karsta ora, dazai "suverda" ir karsti labai lengvai susiskuta su statybiniu spateliuku (mentele dazytojams).
Tai - paparstesnis variantas.
*Bjauresnis yra spec priemones dazams nuimti - jau chemija. Smirda labai, ir gana kenksminga sveikatai. Parduoda Senukuose ir daug kur dar.
Tai - paparstesnis variantas.
*Bjauresnis yra spec priemones dazams nuimti - jau chemija. Smirda labai, ir gana kenksminga sveikatai. Parduoda Senukuose ir daug kur dar.
*tai cia kazkoks aparatas? brangus?
*uoj namie kai yra mazas vaikas tokia bjaurastim nesinoretu uzssimti ...
aciu tau uz atsakyma
turiu toki uz 30 lt, tai veikia puikiausiai, bet yra ir už 300 tokių, tai kaina labai toks salyginis dalykas.
QUOTE(ohara @ 2009 12 28, 19:59)
esu darius auskarus vienus dėžutę papuošalam tik foto kaip gaila neturiu...
o dabar labai rimtai jau viską susipirkau, ir ketinu tikrai užsiimti..kaip sakoma ranką turiu (dailės mokyklą baigusi esu) nu kruopštumo irgi netrūksta,tai manau kad turėtu man čia viskas neblogai gautis...lblb to noriu..taip užsidegiau...
o dabar labai rimtai jau viską susipirkau, ir ketinu tikrai užsiimti..kaip sakoma ranką turiu (dailės mokyklą baigusi esu) nu kruopštumo irgi netrūksta,tai manau kad turėtu man čia viskas neblogai gautis...lblb to noriu..taip užsidegiau...
Nu tai tikrai pagrindas yra ispudingas, tad tikiuos greit jau mus nustebinsi mus savo kurinukais. Greiciau kibk i darbelius Sirgti kartu gerokai smagiau
QUOTE(Lachesė @ 2009 12 28, 20:07)
biriusa, sotilei tinka sintetinis, vaispiritinis, vaitsiritinis-poliuretaninis ( poliuretaninio buna ir vandens pagrindo) alkoholinis ir nitro.
Aciu, Lachese Skubu papildyti lentele.
O gal bruksteltum ir del kitu dvikomponenciu, kuriu nera lenteleje, nes isivaizdiuoju, kad teko isbandyti ne tik sitas
QUOTE(biriusa @ 2009 12 29, 00:42)
Nu tai tikrai pagrindas yra ispudingas, tad tikiuos greit jau mus nustebinsi mus savo kurinukais. Greiciau kibk i darbelius Sirgti kartu gerokai smagiau
O gal bruksteltum ir del kitu dvikomponenciu, kuriu nera lenteleje, nes isivaizdiuoju, kad teko isbandyti ne tik sitas
Puiki ideja, saunuole
Dar gali irasyti kad akriliniais blizgiais itrinti trukiu negalima, paprasti dazai tinka, o va auksas ir pan - ne. Cia patyrusios paporino kazkada
O va as turiu poliuretanini laka vandens pagrindu hibrida su aliejiniu. Kazi ar viska galiu lakuoti, nes del tavo dezutes abejoniu kyla
Va taip vadinasi "ZAR ULTRA MAX aliejumi modifikuotas vandens pagrindo lakas"
Sveikos, merginos, visas su praėjusiom ir artėjančiom šventėm
Taip gražiai čia bendraujat, skaitinėju, mokausi, nes pradėjau neseniai.Noriu paklausti kur rasti info apie taip vadinamus "murzinimus", pvz., kaip Džiugos dėžutės būna nudažytos keliom spalvom. Ačiu iš anksto.
P S parodysiu keleta darbeliu, idomu jusu nuomonę išgirsti
Vaza
Retro pakaba
Gėlių vazonėlis
Dėžutė biriems produktams
Dėžė rankdarbiams
Taip gražiai čia bendraujat, skaitinėju, mokausi, nes pradėjau neseniai.Noriu paklausti kur rasti info apie taip vadinamus "murzinimus", pvz., kaip Džiugos dėžutės būna nudažytos keliom spalvom. Ačiu iš anksto.
P S parodysiu keleta darbeliu, idomu jusu nuomonę išgirsti
Vaza
Retro pakaba
Gėlių vazonėlis
Dėžutė biriems produktams
Dėžė rankdarbiams
QUOTE(bus_ka @ 2009 12 29, 12:19)
bus_ka, kuo taip graziai ta sona ir virsu apklijavai? Virsus - kazkokie grudai, ar ne? O sonas?
Gavau dovanele dekupazo rinkinuka, tai dabar noriu paklausti nudazius daikta suskilinejmo ta skysti tepti dazams isdziuvus ar kaip??
QUOTE(riozyte @ 2009 12 29, 14:01)
Gavau dovanele dekupazo rinkinuka, tai dabar noriu paklausti nudazius daikta suskilinejmo ta skysti tepti dazams isdziuvus ar kaip??
skilinejimo skysti? pralinksminai rasyk koki konkreciai turi, nes ju tikrai ne vienas ir ne du yra
Sveikos,
Turiu toki klausima siame reikale esu naujoke ir man idomu kaip ant juodo fono uzklijuoja servetele ir ji puikiausiai matosi?
Taip pat dalinuosi ir Jusu teismui atiduodu savo pirmus darbus
My Webpage
My Webpage
My Webpage kolkas graziausias is mano darbu man
Turiu toki klausima siame reikale esu naujoke ir man idomu kaip ant juodo fono uzklijuoja servetele ir ji puikiausiai matosi?
Taip pat dalinuosi ir Jusu teismui atiduodu savo pirmus darbus
My Webpage
My Webpage
My Webpage kolkas graziausias is mano darbu man