Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 38

Gabii, Ingusia, dėkui už atsakymą... 4u.gif

QUOTE(biriusa @ 2010 01 06, 22:15)
Pirkau Stamperijos si laka
user posted image
purksiau ant Sottile, bet man atsirado po poros dienu vietomis tokie pabale plemai po paciu sendintoju  g.gif  Galvojau, kad tai del to, kad as permazai uzpurksiau lako, o ant virsaus dar akrilini dejau. Kita karta uzpurksiau kelis sluoksnius Stamperijos, bet gavosi dar blogiau: jau kita diena didesnis plotas pasidare su svisiais plemeliais  g.gif
Kame gali buti priezastis ir ar imanoma pasalinti ji taip, kaip rase Ingusia31 pasildzius su fenu bandyti su pirstu priklijuoti  unsure.gif
Man Sottile skilimas kol kas pats graziausias ir labai jau noreciau susidraugauti su juo  ax.gif
Papildyta:
Dar klausimas, ar galima siuos Stamperia miltelius naudoti itinimams ? Gal kas bande? Ar ne per stambus grudeliai?
user posted image

Aš taip pat esu bandžius tą purškiamą, tikrai smagu dirbti, jis greitai džiūna. thumbup.gif
Dėl ko atsirado pabalimai, tai sunku spėti, gal paviršius nebuvo gerai išdžiovintas prieš tepant Sottile? Kuo klijuota? Sottilės jokiu būdu negalima džiovinti fenu. Man atrodo, jog ji bijo per didelio karščio. Pašildyti galima tik Perfetto, jei atsilupo nedaug.

Pašildyti siūlė ne Ingusia, o Kvartetas mirksiukas.gif

Dėl miltelių nieko negaliu pasakyti, nebandžiusi šio produkto nei kartelio. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 01 07, 11:36)
Gabii, Ingusia, dėkui už atsakymą... 4u.gif
Aš taip pat esu bandžius tą purškiamą, tikrai smagu dirbti, jis greitai džiūna. thumbup.gif
Dėl ko atsirado pabalimai, tai sunku spėti, gal paviršius nebuvo gerai išdžiovintas prieš tepant Sottile? Kuo klijuota? Sottilės jokiu būdu negalima džiovinti fenu. Man atrodo, jog ji bijo per didelio karščio. Pašildyti galima tik Perfetto, jei atsilupo nedaug.

Pašildyti siūlė ne Ingusia, o Kvartetas mirksiukas.gif

Dėl miltelių nieko negaliu pasakyti, nebandžiusi šio produkto nei kartelio. wink.gif

Sottile tepiau ant akriliniu dazu, dziuvo pries tai visa para g.gif Aciu, kad perspejai del feno, bent nebandysiu ir nesugadinsiu dar labaiu doh.gif

Laukiu tada info del milteliu, gal kas vis del to bande rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, aš dekupaže irgi galima sakyti naujokė blush2.gif bet norėčiau vyrui darbo kalendorių padovanoti. Ar galima nudekupažuoti tokį knygą-kalendorių, kurio viršeliai yra dermantininiai ( na netikros odos). Kokių reikia tam priemonių unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Užsikrėčiau ir aš šia liga blush2.gif wub.gif Jau kuris laikas skaitinėju jūsų temas, grožiuosi darbais. Šiandien gavau užsisakytas prekes, tai reiks po biški pradėt kibt į darbus, bandyt, mokytis blush2.gif

Dar norėjau pasiteiraut kokias būtent priemones, kokių firmų ir t.t. būtina naudot, kad daiktas nebijotų drėgmės, karščio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisandra @ 2010 01 07, 12:46)
Sveikutės 4u.gif
Užsikrėčiau ir aš šia liga blush2.gif  wub.gif  Jau kuris laikas skaitinėju jūsų temas, grožiuosi darbais. Šiandien gavau užsisakytas prekes, tai reiks po biški pradėt kibt į darbus, bandyt, mokytis blush2.gif

Dar norėjau pasiteiraut kokias būtent priemones, kokių firmų ir t.t. būtina naudot, kad daiktas nebijotų drėgmės, karščio? ax.gif

Daug kas tokiems tikslams naudoja saunu laka. Bet jei isbandyti kai kuriuos sisntetinius gal irgi atsiras atspariu ne tik dregmei, bet ir karsciui
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2010 01 07, 11:44)
Merginos, aš dekupaže irgi galima sakyti naujokė  blush2.gif  bet norėčiau vyrui darbo kalendorių padovanoti. Ar galima nudekupažuoti tokį knygą-kalendorių, kurio viršeliai yra dermantininiai ( na netikros odos). Kokių reikia tam priemonių  unsure.gif

Kiek žinau yra spec. gruntas tekstilei/odai.

QUOTE(Melisandra @ 2010 01 07, 11:46)
Sveikutės 4u.gif

Daugiau informacijos apie tai rasi temoje Lakas dekupažo darbams, merginos ten daug pridiskutavo 4u.gif
Papildyta:
Čia ta tema:
http://www.supermama...howtopic=468729
Atsakyti
Labas darbštuolės!!!
Labai reikia pagalbos, skubiai ieškau servetėlės su nedidelėm mašinom, bet kad nebūtų labai vaikiška ir niekur nerandu tokios, gal kas vilniuje turite blush2.gif
Atsakyti
Bite, nepyk gi. "Spec. dekupažinimui" reiškia, kad perki specializuotoje parduotuvėje, o ne kokiuose senukuose ir sumoki mažiausiai 20 Lt už teptuką. blush2.gif

Na, dabar prisirkau pigesnių, tik žiūrėjau, kad būtų švelnūs. Eksperimentuosim toliau ax.gif
Papildyta:
Gadriuke, ačiū už nuorodas. Apsilankysim bazėj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 01 07, 13:17)
Daug kas tokiems tikslams naudoja saunu laka. Bet jei isbandyti kai kuriuos sisntetinius gal irgi atsiras atspariu ne tik dregmei, bet ir karsciui

QUOTE(baltė @ 2010 01 07, 13:37)
Kiek žinau yra spec. gruntas tekstilei/odai.
Daugiau informacijos apie tai rasi temoje Lakas dekupažo darbams, merginos ten daug pridiskutavo 4u.gif
Papildyta:
Čia ta tema:
http://www.supermama...howtopic=468729

Ačiū 4u.gif Bandysiu dar pasiskaitinėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita mama @ 2010 01 07, 13:13)
Bite, nepyk gi. "Spec. dekupažinimui" reiškia, kad perki specializuotoje parduotuvėje, o ne kokiuose senukuose ir sumoki mažiausiai 20 Lt už teptuką.  blush2.gif

bitė ir nepyksta, tiesiog patikslino. Argi ji gali pykt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 01 07, 15:20)
bitė ir nepyksta, tiesiog patikslino. Argi ji gali pykt smile.gif

O ką aš žinau, aš gi jos nepažįstu lotuliukas.gif Čia gi forumas, intonacijas kiekviena suprantam pagal savo sugedimo lygį lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 01 07, 13:17)

Aš tai ūkinių prekių parduotuveje nusipirkau vandenini laką skirtą saunoms litras kainavo penkioloika litukų. Jis geras atsparus drėgmei ir karščiui.
Atsakyti