Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 38

QUOTE(Kita mama @ 2010 01 05, 23:56)
Na, teptukas sausas. Tikrai nemakaluoju juo lake, užtenka tik mirktelėti teptuką ir, prašom, burbulai  blink.gif . Pirktas spec. dekupažinimui, ne senukuose kokiuose. Bet gal jau jo laikas baigėsi  g.gif  Tada trumpas tas jo laikas, sakyčiau unsure.gif
Na, ačiū už patarimus. Eksperimentuosiu su lakais ir teptukais.
O gal galit pareklomeduoti kokius nors konkrečius teptukus?

AS cia pirkau ir laka ir teptuka, va nepasakysiu tiksliai koki, bet jis sintetiniu sereliu ir tikrai ne toks kaip senukuos, ten ka turejau tai po poros kartu nusibaige.
lakai teptukai

O sitais jau ne viena daikta nulakavau, tik dabar pradejo sereliai garbanotis apacioje. Kainuoja 9-13 lt

O viena pirkau dekupazo parduotuvel, tai galiausiai pamaciau kad toks pat kaip senukuose tik kaina didesne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2010 01 05, 00:28)
Bet vis tik Sottilės pradedančiosioms nesiūlyčiau, manau, "Akrilanas" paprasčiau. O jei vertintume trūkį, Sottilė savo subtilumu tikrai nugalėtų, tik kalbam dabar ne apie tai... wink.gif

Pradejau su sottile-su ja ir mirsiu!!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bite neklibink mano sottiles lotuliukas.gif
Atsakyti
pagaliau radau servetele kurios ieskojau, smile.gif visaa miesta isvazinejau, nuo pat ryto wink.gif
bet rezultatu patenkinta, gavau tern kur ir pirmaji karta maciau, bet pardaveja tiesiog tragiska biggrin.gif sako nu nera tokiu, o po 2 minuciu atsinesa dezej butent tokiu kokiu man reikia biggrin.gif tongue.gif o kai paprasiau paziuret sandely saukt pradejo kad as zinau kas ten yra ir kad tikrai ten nera, nu bet zlastis net sueme wink.gif Bet svarbu gavau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 12 30, 15:39)

va cia tai menas thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, narsiau forume ir radau serveteliu skiltyje tokia servetele:
http://picasaweb.goo...198581170622322

gal galit pasakyti kur tokia nusipirkti...reiktu viso pakelio. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Klausimuką vieną turiu, tai va netyčiom vyras vietoj akrilinių dažų, aliejinius nupirko, tai vat ir klausiu ar galiu naudoti aliejinius dažus, padengti paviršiuj, o vėliau ir pritapyti? g.gif
Atsakyti
jei viska darysi tik su aliejinias tada taip. taciau didelis dideliis minusas, kad aliejiniai ilgai dziuva. nudazius baltai turbut pralauksi pora dienu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(gitaja @ 2010 01 06, 19:47)
Klausimuką vieną turiu, tai va netyčiom vyras vietoj akrilinių dažų, aliejinius nupirko, tai vat ir klausiu ar galiu naudoti aliejinius dažus, padengti paviršiuj, o vėliau ir pritapyti? g.gif

ir kai kurie sendinimai tiesiog iskart atsoka nuo aliejiniu dazu, o dziuti gali ir savaite laiko tokiu oru. Pasilik -ramiausiai darysi itrinimus sendinimams ir vsio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Greendeath @ 2010 01 06, 16:21)
Sveikos, narsiau forume ir radau serveteliu skiltyje tokia servetele:
http://picasaweb.goo...198581170622322

gal galit pasakyti kur tokia nusipirkti...reiktu viso pakelio.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ju beveik nebuna, tai as bent jau pirkau prie dekupazo skyriaus maximoj akropoly, retai kada buna, bet atsiranda vis karts nuo karto. Siandien kai pirkau kitas, tai ir maciau kad kaip tik viena pakeli dar padejo.
Atsakyti
http://www.bastelbed...33_x_33_cm.html

mes ja siuntemes is cia
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2010 01 05, 15:00)
Nu panos man jau '' akrilanas'' nebepatinka.Kažkokia velniava gaunas.Aišku ir indeliai ir visa kita .... ,bet man štai kas nutiko.Aš turiu tą stambų skilimą.Gaudavosi gerai kaip nori reguliuoji daugiau tepi-stambiau gauni ,ploniau tepi- smulkiau gauni.Tepiau kaip visada ,o gaunasi kažkoks š---s.Negana to kad smulkiai,smulkiai, smulkiai skyla,bet ir bedžiūnant pabala vietomis ir tos vietos kur pabalo atšoka ir nusilupa.Dėžutės sieneles tepiau palaipsniui kad nenubėgtų.Ir visos taip pat gavosi.Sakyčiau kokia tai vienkartinė nesėkmė ,bet čia...Parodyt negaliu,nes niekaip fotikas '' nepaiima'' to broko g.gif
Gal kas buvot susidūrę su tokia problema?
.

Taip ir aš apturėjau bėdų su juo, pabąla ir lupasi - Kvartetas patarimu irgi džiovintuvo pagalba taisau. Ačiū jai už gerą patarimą.
O dėl pakuotės tai ir man ji laaabai nepatogi, per tris mėnesius nenaudojant sustingo (sukietėjo) į vientisą "gumos" masę. doh.gif
Pritariu nuotaikingai, kad reikėtų vadinti Perfetto - visiems bus aišku smile.gif

Beje, man gražiausi skilimai Sottilės, ji man irgi mėgstamiausia, ir gana nuspėjama. smile.gif Galila, kad ne vandens pagrindu, bet ne bėda smile.gif
Atsakyti
Sveikutės auksarankės 4u.gif
Jungiuos ir aš naujamokslė, žadu pradėt, bet vis nežinau nuo ko. Na su susipirkimu sunku, reiks paskaitinėt jusu temas po sesijos ir pradėt darbuotis, tikiuos padėsit man nieko nežinančiai kai iškils klausimų? blush2.gif
Atsakyti