Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 38

QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 01 04, 13:05)
zinok ir as keikiau ta Perfetto (buv, Akrilana) is pradziu, kol "susidraugavau.
Dabar visai fainiai naudoju, ir jau ismokau trukius reguliuoti. Jei tepti pirmo sluoksnio 2 kartus - gaunasi stambesnis skilimas, ir tos tipo "pleiskanos" nesidaro is 2-o sluoksnio, tada graziai ziurisi.
Man jo kaina labai "imponuoja" lyginant su kitu firmu dvikomponenciais.

Nuotaikinga, dėkui už patarimą 4u.gif

reik išbandyti pirmą sluoksnį 2 kart tepant ir šiaip pabandyt susidraugaut, nes butelaičiai tai tokie nemaži, teks kažkaip sunaudot smile.gif

kai darau tik nedidelius darbelius - auskariukus bei sages, tai to "Sottile" po 80 ml ilgam užtenka, bet dabar "Ermitaže" nusipirkau tokią dėžę nemažą su dangčiu, dar 3 pjaustymo lenteles planuoju pasendint, tai su "Sottile" brangokai gautųsi, teks Akrilaną "prisijaukint".
Atsakyti
Prasom paziureti ir mano darbeliu

http://public.fotki....us44/dekupazas/
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2010 01 04, 16:29)
Pasidalinkite, prašau, kur perkate medinius pagrindus auskarams? Norisi įvairių dydžių, o standartinėse parduotuvėse (senasnaujas, artmanija ir kiti) randu praktiškai tik vieno dydžio.

sakomes is uzsienio - organizuojames kolektyvinius uzsakymus.
Gaila, kad net nuorodos ikelti negalime kur renkames, nes uzdraude supermamos visiskai tokia informacija skelbti.
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
Prisijungiu ir as prie "serganciuju" blush2.gif Skaiciau skaiciau pirmas temas, o kai neseniai pamaciau, kiek prirasiusios, tai nusviro rankos blink.gif
Norejau pasiteirauti del sendinimo dvikomponenciu. Turiu firmos IDEA dvikomponenti, nors cia kiek suprantu ne jame esme. Jei noriu suaizyti ne visa darbeli ir bandau itrinti itrukius dala antique rub ir jei bevalant jo patenka ant tos dalies, kuri neskaldyta, ji issitepa ir nebeavyksta iki galo isvalyti, net vaitspiritu.Taip pat turiu patinos terpentino pagrindu, bet ja isvis nemoku naudotis blush2.gif
Is anksto dekoju uz pagalba drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pasinaudojos info is Nuotaikingos posto papildau lentele mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biriusa: 04 sausio 2010 - 18:41
QUOTE(nagla-nachale @ 2010 01 04, 18:22)
Sveikutes  mirksiukas.gif
Prisijungiu ir as prie "serganciuju"  blush2.gif  Skaiciau skaiciau pirmas temas, o kai neseniai pamaciau, kiek prirasiusios, tai nusviro rankos  blink.gif 
Norejau pasiteirauti del sendinimo dvikomponenciu. Turiu firmos IDEA dvikomponenti, nors cia kiek suprantu ne jame esme. Jei noriu suaizyti ne visa darbeli ir bandau itrinti itrukius dala antique rub ir jei bevalant jo patenka ant tos dalies, kuri neskaldyta, ji issitepa ir nebeavyksta  iki  galo isvalyti, net vaitspiritu.Taip pat turiu patinos terpentino pagrindu, bet ja isvis nemoku naudotis  blush2.gif 
Is anksto dekoju uz pagalba  drinks_cheers.gif

na sendinant ne visa plota sunku tada isvengti tu istepliojimu.as asmeniskai visada sendinu visa darba, nes darbo vaisdas visai kitas, bet cia kiekvieno skonio reikalas.
kad isvengti visu issitepliojimu, tada siulau pries sendinant darbeli nulakuoti pora kartu laku, ir tada deti sendinima, bus lengviau nuvalyti ir neturetu taip isitepti vieta kur sendinimo nebus.pabandyk, manau tikrai rezultatas bus geresnis.
Atsakyti
Pasakykit jūs man, darbštuolės, kaip jūs užtepat akrilinį laką, kad nebūtų oro burbuliukų? g.gif Jis toks skystas skystas. Ar kempine tepi, ar teptuku, tiek oro burbulų iš kažin kur susidaro. O paskui, kad ir kiek juos sprogdintum, vis viena mažiausieji lieka ir sudaro paviršiaus nelygumą schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita mama @ 2010 01 04, 21:43)
Pasakykit jūs man, darbštuolės, kaip jūs užtepat akrilinį laką, kad nebūtų oro burbuliukų?  g.gif  Jis toks skystas skystas. Ar kempine tepi, ar teptuku, tiek oro burbulų iš kažin kur susidaro. O paskui, kad ir kiek juos sprogdintum, vis viena mažiausieji lieka ir sudaro paviršiaus nelygumą schmoll.gif

siaip tai teptuku reiktu tepti, arba kempine apvilk nailonine kojine.o siaip siulau, jei lakas toks labai labai skystas ir sunku lakuoti, palikti siek tiek laiko pradaryta, kad prasigaruotu ir patirstetu, bus lengviau suvaldyti.
Atsakyti
Ačiū už pasiūlymą. Bandysiu “tirštint“ tą laką. Gal prastą laką nusipirkau, gal reik bandyt kt. firmų..... g.gif O šiaip tai aš jį teptuku ir tepu.... tai jau net galvą skauda nuo tų burbulų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita mama @ 2010 01 04, 23:52)
Ačiū už pasiūlymą. Bandysiu “tirštint“ tą laką. Gal prastą laką nusipirkau, gal reik bandyt kt. firmų..... g.gif  O šiaip tai aš jį teptuku ir tepu.... tai jau net galvą skauda nuo tų burbulų  blink.gif

o tepi sausu teptuku?
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2010 01 04, 10:37)
o man, deje, "Akrilano" stambus trūkis nelabai patinka  schmoll.gif
pirmiausia stambus trūkis visai nestambus, tik grioviai platūs ir gilūs, jei storiau patepei, ir dar prie griovių lakas paima ir atšoka.
jei plonai tepi, tai tikrai gražus skilimas tik labai smulkus.
ir įpakavimas labai prastas, užsukinjant Nr. 2 į buteliuką nuo dangtelio bei dėžutės kraštų pribyra išdžiūvusio lako trupinėlių, kurie paskui tepant gadina visą reikalą.
be to "Sotile" galima pačiai pareguliuoti trūkių piešinuką, o su "Akrilanu" tai daug sudėtingiau.
manau kiek žmonių, tiek nuomonių, kol pats nepabandysi, nesurasi paties labiausiai sau tinkančio ir patinkančio.

Labai teisingi pastebėjimai!
Keliskart gamintojui pareiškėm pretenzijas dėl taros. Reikės dar pakartotinai kalbėtis, nes tai išties labai svarbu.
Bet vis tik Sottilės pradedančiosioms nesiūlyčiau, manau, "Akrilanas" paprasčiau. O jei vertintume trūkį, Sottilė savo subtilumu tikrai nugalėtų, tik kalbam dabar ne apie tai... wink.gif
QUOTE(Kita mama @ 2010 01 04, 21:43)
Pasakykit jūs man, darbštuolės, kaip jūs užtepat akrilinį laką, kad nebūtų oro burbuliukų?  g.gif  Jis toks skystas skystas. Ar kempine tepi, ar teptuku, tiek oro burbulų iš kažin kur susidaro. O paskui, kad ir kiek juos sprogdintum, vis viena mažiausieji lieka ir sudaro paviršiaus nelygumą schmoll.gif

Ne pirmąkart girdžiu tokį dalyką, tačiau niekaip nesuprantu, kodėl taip...
Gal būt per ilgai "trepsima" teptuku lake ar dar kažkas...Juk tik lengvai teptuku "lyžtelėjus" lako ir jį tepant, iš kur tie burbuliukai? ax.gif
Beje, gal dar ir teptukyje priežastis? Gal per kieti šereliai, mažiau spyruokliuoja ir "prisigaudo" oro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 04 sausio 2010 - 23:30
Labas vakaras auksarankės 4u.gif
Norėčiau išmokti dekupažo. Susiradau jus ir išsigandau - 37 temos, daugybė nuorodų, galva susisuko doh.gif biggrin.gif Visko tikrai neįveiksiu.. Bandžiau skaityti vieną, kitą temą, bet mano akimis visur tik aukštasis pilotažas. Gal galėtumėt pasufleruoti, kur rasti pradžiamokslį, nuo ko viską pradėti? Matau, kad labai draugiškai dalijatės patarimais, bet kolkas net nežinau ko klausti, nes nežinau ko nežinau biggrin.gif
Labai ačiū už bet kokią pagalbą 4u.gif
Atsakyti