Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 38

QUOTE(biriusa @ 2010 01 02, 22:23)
Neatsakom, nes pacios nebandem. Si buda aktyviai naudoja Efauto, bet ji senokai nesirode  g.gif  Jei labai jau svarbu, tao ji aprasinejo si buda...reiktu tik kelias temukes atgal perzvelgti. Kiek as pamenu (bet neesu 100% tikra), kad jau priklijuota motyva dazo stipria arbata ar kava. Tiesiog su teptuku uztepa po viena sluoksni ir kai isdziuna vienas tepa sekanti tol, kol negaus reikiamo atspalvio.

dekui uz pagalba, reiks bandyti 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Vis naudoju vienkomponentę sendinimo priemonę, bet labai noru pabandyti dvikomponetę. Kokią patartumėt nusipirkti pradedačiajai? Kiek skaitinėjau naudojat kas ką...bet gal esat pastebėjusios, kurią priemonę naudojant geriausias efektas, rezultatas ax.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 03, 13:41)
laukiu pagalbos  ax.gif  4u.gif

paluk palauk, pasakyk kokios firmos nusipirkai dvikomponenti?
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2010 01 03, 16:29)
Sveikutės,

Vis naudoju vienkomponentę sendinimo priemonę, bet labai noru pabandyti dvikomponetę. Kokią patartumėt nusipirkti pradedačiajai? Kiek skaitinėjau naudojat kas ką...bet gal esat pastebėjusios, kurią priemonę naudojant geriausias efektas, rezultatas  ax.gif  Ačiū 4u.gif

As bandziau crakle Stamperia ir TotoDeco, tai Stamperia man labiau patiko 4u.gif
Atsakyti
Artmanijos dvikomponentis labai geras ir patogus naudoti, ypac pradedanciocioms su juo dirbti wink.gif

del dazymo kava ir arbata... tai man sis budas nepasiteisino, ilgai daziau ir su stipria kava ir su arbata... bet amn nieks nepatamsejo, galiausiai ruosiuosi keliauti i parde ir pirkti aliejiniu dazu siam reikalui, nes kazkaip ant akriliniu dazu man kava nesilaiko, nubega ir nieks nepatamseja.. ax.gif

dar norejau paklausti ar serveteles prilyginimui butina naudoti spec. prilyginimo klijus ar galima naudoti ir paprastus dekupazinius? blush2.gif

Atsakyti

dar norejau paklausti ar serveteles prilyginimui butina naudoti spec. prilyginimo klijus ar galima naudoti ir paprastus dekupazinius? blush2.gif
[/quote]

cia del prilyginimo lygintuvu?
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2010 01 03, 16:29)
Sveikutės,

Vis naudoju vienkomponentę sendinimo priemonę, bet labai noru pabandyti dvikomponetę. Kokią patartumėt nusipirkti pradedačiajai? Kiek skaitinėjau naudojat kas ką...bet gal esat pastebėjusios, kurią priemonę naudojant geriausias efektas, rezultatas  ax.gif  Ačiū 4u.gif

Manau vienareiksmisko atsakymo nebus i si klausima ax.gif Turiu Antika ir Sotile. Man abu grazus: Antika su savo aristokratisku skilimu vieniems daiktams tinka, Sotile su savo svelniu ir elegantiksu skilimu kitiems daiktams. Bet su Sotile man sunkiau dirbti kas kaip...vis man jau po lakavimo atsiranda vietomis baltas sersnas...vienu zodziu nesusidraugavau iki galo doh.gif O su Antika nuo pat pradziu viskas labai puikiai thumbup.gif

QUOTE(campari* @ 2010 01 03, 22:39)
Artmanijos dvikomponentis labai geras ir patogus naudoti, ypac pradedanciocioms su juo dirbti wink.gif

del dazymo kava ir arbata... tai man sis budas nepasiteisino, ilgai daziau ir su stipria kava ir su arbata... bet amn nieks nepatamsejo, galiausiai ruosiuosi keliauti i parde ir pirkti aliejiniu dazu siam reikalui, nes kazkaip ant akriliniu dazu man kava nesilaiko, nubega ir nieks nepatamseja..  ax.gif

dar norejau paklausti ar serveteles prilyginimui butina naudoti spec. prilyginimo klijus ar galima naudoti ir paprastus dekupazinius?  blush2.gif

Pati nebandziau, bet kai domejaus sio budu, tai supratau, kad nera spec. kliju. Tinka tie patys, tik jiems duoda isdziuti ir tada sausa servetele deda ant virsaus g.gif
Atsakyti
Renkantis dvikomponentį pradžiai patarčiau vienareikšmiškai...
"Akrilano" stambus trūkis. Stambaus trūkio rekomenduočiau dėl to, kad pirmą komponentą galima tepti plonai, nebus nubėgimų, o trūkis tokiu atveju bus panašus į smulkaus. Norint stambesnio trūkio, tepama kiek storiau.
Iki šiol jokių neigiamų atsiliepimų.

Dėl darbelių gelsvinimo...
Yra ir kitų būdų. Ir gal kiek patikslinčiau...Arbata, kava, kalio permanganatas, manau, labiau tinka paveikslėliams "rudinti", o užbaigimui yra spec. priemonės (Laccanticante, Bitumas), vaitspiritiniai lakai ar šiaip koks rusvas priedas į akrilinį laką.
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2010 01 03, 19:02)
paluk palauk, pasakyk kokios firmos nusipirkai dvikomponenti?

firma
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2010 01 04, 01:17)
Renkantis dvikomponentį pradžiai patarčiau vienareikšmiškai...
"Akrilano" stambus trūkis. Stambaus trūkio rekomenduočiau dėl to, kad pirmą komponentą galima tepti plonai, nebus nubėgimų, o trūkis tokiu atveju bus panašus į smulkaus. Norint stambesnio trūkio, tepama kiek storiau.
Iki šiol jokių neigiamų atsiliepimų.

o man, deje, "Akrilano" stambus trūkis nelabai patinka schmoll.gif
pirmiausia stambus trūkis visai nestambus, tik grioviai platūs ir gilūs, jei storiau patepei, ir dar prie griovių lakas paima ir atšoka.
jei plonai tepi, tai tikrai gražus skilimas tik labai smulkus.
ir įpakavimas labai prastas, užsukinjant Nr. 2 į buteliuką nuo dangtelio bei dėžutės kraštų pribyra išdžiūvusio lako trupinėlių, kurie paskui tepant gadina visą reikalą.
be to "Sotile" galima pačiai pareguliuoti trūkių piešinuką, o su "Akrilanu" tai daug sudėtingiau.
manau kiek žmonių, tiek nuomonių, kol pats nepabandysi, nesurasi paties labiausiai sau tinkančio ir patinkančio.
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2010 01 04, 11:37)
o man, deje, "Akrilano" stambus trūkis nelabai patinka  schmoll.gif

zinok ir as keikiau ta Perfetto (buv, Akrilana) is pradziu, kol "susidraugavau.
Dabar visai fainiai naudoju, ir jau ismokau trukius reguliuoti. Jei tepti pirmo sluoksnio 2 kartus - gaunasi stambesnis skilimas, ir tos tipo "pleiskanos" nesidaro is 2-o sluoksnio, tada graziai ziurisi.

Man jo kaina labai "imponuoja" lyginant su kitu firmu dvikomponenciais.

Nors pasakysiu - pats paciausias ir mano mylimiausias visgi yra Artmanijos "Retro" - na smagus jis man be galo ir graziai ziurisi, tik dirbti su juo tai jau diiidelis sudzius. Pirmiausia - vandens bijo kaip setonas kryziaus, itepti reikia tik su aliejiniais marmalais, graziausiai su specialia auksine pasta ziurisi, purksti su sintetiniu laku pirma sluoksni butinai reikia pries lakuojant kitus sluoksnius, kitaip "suverda" visas skaldymas i viena kose, bet uztat labai mano akiai grazus darbeliukai, tokie realiai senoviskai suskile.

Man dar panasiai ziurisi su arabiska guma suskaldyta, kaip Retro pasidaro.

Atsakyti
Pasidalinkite, prašau, kur perkate medinius pagrindus auskarams? Norisi įvairių dydžių, o standartinėse parduotuvėse (senasnaujas, artmanija ir kiti) randu praktiškai tik vieno dydžio.
Atsakyti