nu ir netingi taip vaizdziai parodyti. saunuole
manau galima ir iskart kisti po lempa kai tik apdziuna. taciau ar verta nebandziau. manau vistiek neskils greiciau nei nurodo gamintojas arba gal greiciau skils bet mazesnis skilimas. cia tokia iseitis labiau tinkanti ciut ciut paskatinti ji trukinet.
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 31, 15:52)
nu ir netingi taip vaizdziai parodyti. saunuole
Man tai cia nesunku tik kopijuoti klijuoti Lyg sakiau, kad vieną merginą cituoju Paciai pavyko tai ir jums rodau
Kaip reikia sendinti su servetele??? Ka po ko daryti gal butu galima suzinoti
Visu pirma eikit svesti NAujuju metu
O antra, tai taip: jei vienkomponentis tai klijuoji ant suskilusio pakgrindo, o su dvikomponenciu ant serveteles jau tepi
O antra, tai taip: jei vienkomponentis tai klijuoji ant suskilusio pakgrindo, o su dvikomponenciu ant serveteles jau tepi
Visas su naujaisiais metais Ir linkiu,kad 2010 tokie pat kūrybingi kaip ir praėję 2009
Pgelbekit tai kaip ten reikia klijuoti servetele ant tamsaus pavirsiaus?? Nes man ji persigelia o isdziuvus neisryskeja tokia ir lieka tamsi
QUOTE(riozyte @ 2010 01 01, 16:12)
Pgelbekit tai kaip ten reikia klijuoti servetele ant tamsaus pavirsiaus?? Nes man ji persigelia o isdziuvus neisryskeja tokia ir lieka tamsi
Riozyte, na nepatingek paskaityti temu apie dekupaza, net pora puslapiu atgal pavertus atsakymas yra, arba juk galima paieska pasinaudoti
http://public.fotki....-eigos-foto-re/
QUOTE(riozyte @ 2010 01 01, 15:12)
ant tamsau pavirsiaus kitaip ir nesigaus reikia arba ta vieta kur klijuosite servetele uzdazyti sviesiai ,arba kaip cia aprasyta daryti serveteles klijavimas ant tamsaus fono
siaip pasiskaitinek koki 15 temu ,daug geru minciu gausi bent man tai padejo
Mergaites, papasakokite man, kaip jus dazote dezutes vidu, jei dazomas kitokia spalva? Matau pas visas taip graziai lygiai nudazyta
Paemiau apsaugine juostele uzklijavau, bet nusieme ir dalis dazu kai lupau O lygiai graziai nelabai gaunasi man, ypac kai su kempinele dazau
Paemiau apsaugine juostele uzklijavau, bet nusieme ir dalis dazu kai lupau O lygiai graziai nelabai gaunasi man, ypac kai su kempinele dazau
Jei dažant naudojama apsauginė juostelė, ją reikia nuimti, kol dažai dar neišdžiūvę, tada kraštelis liks lygus. Sudžiūvę dažai tarsi plėvelė, kurią juostelė suplėšo gabalėliais.
Nelabai supratau, apie kokį dažymo būdą kalbėta, nes juostelės naudojimas kartais bereikalingas.
Nelabai supratau, apie kokį dažymo būdą kalbėta, nes juostelės naudojimas kartais bereikalingas.