Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 38

nu ir netingi taip vaizdziai parodyti. saunuole 4u.gif
Atsakyti
manau galima ir iskart kisti po lempa kai tik apdziuna. taciau ar verta nebandziau. manau vistiek neskils greiciau nei nurodo gamintojas arba gal greiciau skils bet mazesnis skilimas. cia tokia iseitis labiau tinkanti ciut ciut paskatinti ji trukinet.
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 31, 15:52)
nu ir netingi taip vaizdziai parodyti. saunuole 4u.gif

Man tai cia nesunku tik kopijuoti klijuoti biggrin.gif Lyg sakiau, kad vieną merginą cituoju ax.gif Paciai pavyko tai ir jums rodau 4u.gif
Atsakyti
Kaip reikia sendinti su servetele??? Ka po ko daryti gal butu galima suzinoti ax.gif
Atsakyti
Visu pirma eikit svesti NAujuju metu biggrin.gif
O antra, tai taip: jei vienkomponentis tai klijuoji ant suskilusio pakgrindo, o su dvikomponenciu ant serveteles jau tepi smile.gif
Atsakyti
Visas su naujaisiais metais 4u.gif Ir linkiu,kad 2010 tokie pat kūrybingi kaip ir praėję 2009 4u.gif newyear.gif 000054.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Pgelbekit tai kaip ten reikia klijuoti servetele ant tamsaus pavirsiaus?? Nes man ji persigelia o isdziuvus neisryskeja tokia ir lieka tamsi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(riozyte @ 2010 01 01, 16:12)
Pgelbekit tai kaip ten reikia klijuoti servetele ant tamsaus pavirsiaus?? Nes man ji persigelia o isdziuvus neisryskeja tokia ir lieka tamsi schmoll.gif

Riozyte, na nepatingek paskaityti temu apie dekupaza, net pora puslapiu atgal pavertus atsakymas yra, arba juk galima paieska pasinaudoti 4u.gif
http://public.fotki....-eigos-foto-re/
Atsakyti
QUOTE(riozyte @ 2010 01 01, 15:12)

ant tamsau pavirsiaus kitaip ir nesigaus mirksiukas.gif reikia arba ta vieta kur klijuosite servetele uzdazyti sviesiai ,arba kaip cia aprasyta daryti serveteles klijavimas ant tamsaus fono

siaip pasiskaitinek koki 15 temu ,daug geru minciu gausi smile.gif bent man tai padejo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osera: 01 sausio 2010 - 15:19
Mergaites, papasakokite man, kaip jus dazote dezutes vidu, jei dazomas kitokia spalva? Matau pas visas taip graziai lygiai nudazyta wub.gif
Paemiau apsaugine juostele uzklijavau, bet nusieme ir dalis dazu kai lupau g.gif O lygiai graziai nelabai gaunasi man, ypac kai su kempinele dazau unsure.gif
Atsakyti
Jei dažant naudojama apsauginė juostelė, ją reikia nuimti, kol dažai dar neišdžiūvę, tada kraštelis liks lygus. Sudžiūvę dažai tarsi plėvelė, kurią juostelė suplėšo gabalėliais.
Nelabai supratau, apie kokį dažymo būdą kalbėta, nes juostelės naudojimas kartais bereikalingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 01 sausio 2010 - 20:08