Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 38

QUOTE(kristule666 @ 2009 12 30, 21:46)
Merginos ar kas bandet? nu neskyla ne kaip verysad.gif

user posted image

skilimai sios priemones atsiranda gan per ilga laika. kogero kokias 2d. jei vistiek neskyla pakisk po kokia staline lempa darbeli ir pasildyk. turetu iskart padeti. manau ziema siek tiek suleteja visas procesas.

QUOTE(irisas @ 2009 12 31, 03:12)
Laba naktį smile.gif
Ar normalu, kad įtrinant porporiną įskilinėjimą visas darbas apsimozoja? Na, nebelieka baltas, o pagelsta arba papilkėja nuo porporinos. Gal ne iki galo džiovinu, kad man susimuzoja paviršius  doh.gif Gal kokį patarimą turit?

man pradzioj irgi taip budavo. o priezastis pagrindine nekantrumas. ypatingai kai sendini su kokia priemone kuri greit suskilineja kaip artmanija ar koks perfekto. porporina visada itrinu dabar sekancia diena po sendinimo, nes tikrai buna isdziuves pavirsius.

arba dar gali but. kai tepei antra sluoksni kai kur jo nepakliuvo. pirmasis sluoksnis yra labai lipnus. itrinant porporina kur nebuvo antro sluoksnio aplipo porporina.

as bandau visada ja isvalyt iskarto su popieriniu ranksluosciu. vis svaria vietele visa pavirsiu. kur neissivalo atsargiai pamirkydavau nagu lako valikliu ausu krapstuka ir po truputuka svarinau. labai daug kartu bruzinti negali tu nesvariu vietu. nes man bentjau perfekto sendinimas eme valytis irgi. bet tikrai issieme negrazios demes.

tikiuosi pades mano patarimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 31 gruodžio 2009 - 10:12
aci kvartete, kazkas lyg ir pasimate biggrin.gif
Atsakyti
Kvartetas, o is karto lempa netinka, kai antras sluoksnis jau apdziuna?
Atsakyti
dar turiu klausima, o Antika naudojant, kurio sluoksnio negaileti, kad gautusi didesni itrukiai, pirmo ar antro?

na aciu dar karta blush2.gif
Atsakyti
Frosted Jei taip norit galiu papasakoti dar ir cia 4u.gif
Cituoju vienos panelės paaiškinimus kitame forume 4u.gif

Spausdinti piešinukams kaip alternatyva batukų popieriui, kurio ne visos turi, gali būti naudojamas popierius sumuštiniams. Jo yra pirkti visuose didesniuose prekybos centruose, 50 A4 formato lapų kainuoja nuo 0,99 iki 1,59 Lt. Ir svarbiausia, jis nesuglamžytas blush2.gif biggrin.gif
Tai ir yra popierius sumuštiniams toks baltas, plonokas, bet pakankamai standus spausdinimui. Tiesa, jį irgi reikia priklijuoti ant paprasto lapo, kitaip spausdintuvas suraukšlės, suplėšys. Irgi labai gerai persišviečia priklijuotas, ypač gerai, kai skeldėjimas padarytas po piešinėliu - persišviečia.
Parduotuvėse būna prie kepimo popieriaus, folijos ir panašių daiktelių.
O jis atrodo štai taip 4u.gif
user posted image

Gal dabar aiškiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 31, 13:10)
dar turiu klausima, o Antika naudojant, kurio sluoksnio negaileti, kad gautusi didesni itrukiai, pirmo ar antro?

kiek as zinau tai pirmo negailet reikia g.gif
Atsakyti
aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 31, 14:10)

Tavo atveju pirmo negailet. Pirmo sluoksnio storis itakoja skilimo dydi o antro sluoksnio storis skilimo gyli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2009 12 31, 09:05)
Tai nereikia niekur serveteles perkelineti, tiesiai ant dezutes ja ir "mirkai" wink.gif
Nelabai turiu patirties situo klausimu, bet sakyciau kad gal mediumas dar ne iki galo isdziuves buvo, nes jei jau gerai  gerai isdziuva, tai vissiskai stiklinis pasidaro g.gif

Tai pas mane taip ir gaunasi... g.gif Pakisu po srovele plonyte, jis suslampa, susirauksleja dry.gif tada padedu pavirsiu lygiai ir teptuku bandau islyginti toje baluteje g.gif
Padariau 3 darbelius sitaip, kazkaip kitaip nesigauna man, arba nemoku dar biggrin.gif
O kaip jus darote?

QUOTE(godzele @ 2009 12 31, 14:19)
Frosted Jei taip norit galiu papasakoti dar ir cia  4u.gif
...

Gal dabar aiškiau?  ax.gif

Tikrai aiskiau bigsmile.gif O kaip sumustiniu popieriu ant paprasto popieriaus klijuoti? Kokiu laku ir ar visa ar tik krastelius? 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Frosted @ 2009 12 31, 14:48)

Tikrai aiskiau  bigsmile.gif O kaip sumustiniu popieriu ant paprasto popieriaus klijuoti? Kokiu laku ir ar visa ar tik krastelius?  4u.gif

drinks_cheers.gif
Norėjau paklausti to paties unsure.gif Gal tik kraštelius, kad kartu praslinktų su paprastu popieriumi spausdintuve... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 12 31, 15:48)
Kokiu laku ir ar visa ar tik krastelius?  4u.gif

T.y. kokiais klijais.. nusisnekejau biski tongue.gif
Atsakyti
Gerai 4u.gif Atsakysiu su tos pačios panelės atsakymais ir nuotraukomis blush2.gif

1. Ant plonojo sumuštinių popieriaus dedi paprastą popieriaus lapą taip, kad jo krašteliai truputį kyšotų:
user posted image
2. Kraštelius gražiai palenki lygiai prie lapo kraštelių:
user posted image
Stenkis kuo lygiau - kartais spausdintuvas reaguoja į mažiausius parametrų neatitikimus.
3. Palenktą kraštelį priklijuoju su popierine izoliacija:
user posted image
Man lengviau priklijuoti keliais gabaliukais izoliacijos - klijuojant ilgą, gali susiraitoti - vėl blogai.
4. Tą patį padarai ir su kitu kraštu:
user posted image
Ir viskas - spausdini ant kitos pusės, kuri be izoliacijos. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti