QUOTE(kristule666 @ 2009 12 30, 21:46)
skilimai sios priemones atsiranda gan per ilga laika. kogero kokias 2d. jei vistiek neskyla pakisk po kokia staline lempa darbeli ir pasildyk. turetu iskart padeti. manau ziema siek tiek suleteja visas procesas.
QUOTE(irisas @ 2009 12 31, 03:12)
Laba naktį
Ar normalu, kad įtrinant porporiną įskilinėjimą visas darbas apsimozoja? Na, nebelieka baltas, o pagelsta arba papilkėja nuo porporinos. Gal ne iki galo džiovinu, kad man susimuzoja paviršius Gal kokį patarimą turit?
Ar normalu, kad įtrinant porporiną įskilinėjimą visas darbas apsimozoja? Na, nebelieka baltas, o pagelsta arba papilkėja nuo porporinos. Gal ne iki galo džiovinu, kad man susimuzoja paviršius Gal kokį patarimą turit?
man pradzioj irgi taip budavo. o priezastis pagrindine nekantrumas. ypatingai kai sendini su kokia priemone kuri greit suskilineja kaip artmanija ar koks perfekto. porporina visada itrinu dabar sekancia diena po sendinimo, nes tikrai buna isdziuves pavirsius.
arba dar gali but. kai tepei antra sluoksni kai kur jo nepakliuvo. pirmasis sluoksnis yra labai lipnus. itrinant porporina kur nebuvo antro sluoksnio aplipo porporina.
as bandau visada ja isvalyt iskarto su popieriniu ranksluosciu. vis svaria vietele visa pavirsiu. kur neissivalo atsargiai pamirkydavau nagu lako valikliu ausu krapstuka ir po truputuka svarinau. labai daug kartu bruzinti negali tu nesvariu vietu. nes man bentjau perfekto sendinimas eme valytis irgi. bet tikrai issieme negrazios demes.
tikiuosi pades mano patarimas