O su kokiais klijais klijuoji?
QUOTE(zirzekle @ 2009 12 30, 19:51)
tą temukę jau n kartų skaičiau ir bandžiau (išskyrus lygintuvo metodą),bet aš matyt nemokša,kad man neišeina. Na dar pabandysiu aukščiau pasiūlytų pora budų
lygintuvas super budas
QUOTE(zirzekle @ 2009 12 30, 15:55)
Sveikos darbštuolytės.Na jau darau ne pirmą darbelį,bet man labai nesiseka be raukšlių priklijuoti servėtėlę. Miniatiūriniai paveiksliukai viskas ok,bet šiek tiek didesni niekaip gražiai nesigauna Badžiau iš pradžių ir su vandeniu,paskui su klijais,bet Gal patarsit kaip jums pavyksta gražiai priklijuoti servėtėlę?
as irgi pradzioj perskaiciau visas temas ir nei vienas budas nesigavo: pamazu nuo vidurio slapinti - isvis pravalas
Vienintelis budas kuriuo bet kokio dydzio motyva sekasi priklijuoti - tai DAUG vandens. Taip kad servetele plaukiotu ant pavirsiaus ir pamazu rauksleles pratampai ir pamazu su popieriniu ranksluosciu nusausini. Liuksnis variantas
Man buna taip kad uztepus ant seveteles kliju uzklijuoji ja ant daikto ir servetele persigeria ir nebesimato normalaus paveiksliuko
Laba dar karteli pagalbininkes
Daba man iskilo toks klausimas kaip padaryti tuos virsutinius suskilinejimus? Cia daroma tik su dvikomponenciu?
Kiek skaiciau formumuose ir info to lyk ir nebuvo parasyta arba as praleidau pro akis.
Is anksto dekoju
Daba man iskilo toks klausimas kaip padaryti tuos virsutinius suskilinejimus? Cia daroma tik su dvikomponenciu?
Kiek skaiciau formumuose ir info to lyk ir nebuvo parasyta arba as praleidau pro akis.
Is anksto dekoju
QUOTE(godzele @ 2009 12 30, 16:43)
Atsakysiu i až
Kodel i AZ man irgi idomu...
QUOTE(biriusa @ 2009 12 30, 18:14)
Mazais kiekiais tai nebuna, bet kad ir dziuna ilgai iki rytojaus spesi maksimus 2 sluoksnius nulakuot ir tai antras sluoksnis parasyta dziua 72 val as tai arbatos padekliukus jau 3 sluoknsius uzdejau bet dar desiu nes nelygus pavirsius...
Kiek
dziuna? Pas mane ant jo parasyta, kad antra sluoksni galima po 2-3 val. tepti... As jau kelis sluoksnius dispersinio buvau uzdejus, tai gal pakaks man 2 siandien ir gal dar 1 ryt sluoksnio?
QUOTE(Gadriuke @ 2009 12 30, 19:18)
as irgi pradzioj perskaiciau visas temas ir nei vienas budas nesigavo: pamazu nuo vidurio slapinti - isvis pravalas
Vienintelis budas kuriuo bet kokio dydzio motyva sekasi priklijuoti - tai DAUG vandens. Taip kad servetele plaukiotu ant pavirsiaus ir pamazu rauksleles pratampai ir pamazu su popieriniu ranksluosciu nusausini. Liuksnis variantas
Vat vat, ir mano tokia pat patirtis Bandziau "mirkyti baluteje" - po to sukau galva, kaip istraukti, tai kol traukiau suplyso (balute buvo leksteje organizuota), su lygintuvu nelabai suprantu iki kokio lygio tas pirmas dazu sluoksnis turi isdziuti, nes bijau, kad lygintuvas prisiklijuos, po to gramdyt reiks
Tai klijuoju po srovele, ale visvien smulkiu raukslyciu neisvengiu niekaip.. Jau ir su pirstu, ir su teptuku bandta, bet neiseina niekaip man
QUOTE(agners @ 2009 12 30, 22:50)
Laba dar karteli pagalbininkes
Is anksto dekoju
Is anksto dekoju
Pasiskaityk temeles pradines, ten tikrai atsakymu marios, arba i kokia pamokele nueik, kur apie pagrindines priemones pasakoja. Bet tie "virsutiniai suskilinejimai" nerealiai skamba
QUOTE(Gadriuke @ 2009 12 30, 19:18)
man kol kas sis budas yra pats geriausias
QUOTE(riozyte @ 2009 12 30, 20:33)
Man buna taip kad uztepus ant seveteles kliju uzklijuoji ja ant daikto ir servetele persigeria ir nebesimato normalaus paveiksliuko
tai iskyla klausimas: o kokus klijus naudoji? ar skiedi juos?
QUOTE(Frosted @ 2009 12 31, 00:11)
Kiek
dziuna? Pas mane ant jo parasyta, kad antra sluoksni galima po 2-3 val. tepti... As jau kelis sluoksnius dispersinio buvau uzdejus, tai gal pakaks man 2 siandien ir gal dar 1 ryt sluoksnio?
teisingai, po pirmo nudazymo galima po 3-4 val bet antras sluoksnis dziuna 72val. Aisku galima trecia sluoksni tepti ir anksciau bet dovanosi is kart po lakavimo, paprasyk nenaudoti kelias dienas nes lakas pilnai neisdziuves pazeidziamas lengvai, ji galima ir mehaniskai pazeisti ir karstas puodukas gali dar prilipti
QUOTE(biriusa @ 2009 12 31, 00:26)
teisingai, po pirmo nudazymo galima po 3-4 val bet antras sluoksnis dziuna 72val. Aisku galima trecia sluoksni tepti ir anksciau bet dovanosi is kart po lakavimo, paprasyk nenaudoti kelias dienas nes lakas pilnai neisdziuves pazeidziamas lengvai, ji galima ir mehaniskai pazeisti ir karstas puodukas gali dar prilipti
oi jetau jetau... Vadinasi reikes prie dovaneles naudojimo instrukcija parasyti
O pafenuojant nebutu greiciau?
Laba naktį
Ar normalu, kad įtrinant porporiną įskilinėjimą visas darbas apsimozoja? Na, nebelieka baltas, o pagelsta arba papilkėja nuo porporinos. Gal ne iki galo džiovinu, kad man susimuzoja paviršius Gal kokį patarimą turit?
Ar normalu, kad įtrinant porporiną įskilinėjimą visas darbas apsimozoja? Na, nebelieka baltas, o pagelsta arba papilkėja nuo porporinos. Gal ne iki galo džiovinu, kad man susimuzoja paviršius Gal kokį patarimą turit?
QUOTE(Frosted @ 2009 12 31, 00:11)
Vat vat, ir mano tokia pat patirtis Bandziau "mirkyti baluteje" - po to sukau galva, kaip istraukti, tai kol traukiau suplyso (balute buvo leksteje organizuota), su lygintuvu nelabai suprantu iki kokio lygio tas pirmas dazu sluoksnis turi isdziuti, nes bijau, kad lygintuvas prisiklijuos, po to gramdyt reiks
Tai klijuoju po srovele, ale visvien smulkiu raukslyciu neisvengiu niekaip.. Jau ir su pirstu, ir su teptuku bandta, bet neiseina niekaip man
Pasiskaityk temeles pradines, ten tikrai atsakymu marios, arba i kokia pamokele nueik, kur apie pagrindines priemones pasakoja. Bet tie "virsutiniai suskilinejimai" nerealiai skamba
Tai nereikia niekur serveteles perkelineti, tiesiai ant dezutes ja ir "mirkai"
QUOTE(irisas @ 2009 12 31, 03:12)
Laba naktį
Nelabai turiu patirties situo klausimu, bet sakyciau kad gal mediumas dar ne iki galo isdziuves buvo, nes jei jau gerai gerai isdziuva, tai vissiskai stiklinis pasidaro
QUOTE(kvartetas @ 2009 12 30, 18:52)
oij nea nespakliavau ir nebuciau spaklevus. man patiko tas pavirsiaus nelygumas toks ale netgi savotiskas ir faturingas . jau manau paprasciau tuomet nauja is spausto popieriaus plostes ispjaut negu sita uzglaistyt. is spakliaus kilogramais sueitu ir per laiko gali istrupet nuo didelio jo kiekio .
Kaip naujai pradedančioji žemai lenkiu galvą prieš tokį grožį
Norėčiau paklaust- su kokiu gruntu gruntavote?
Vakar pradėjau dekupažinti savo peilių laikiklį- atrodo pirmas blynas labai neprisvilęs, tik gal per daug atskiedžiau dažus, tai viršutinis dažų sluoksnis toks plonas plonas gavosi, bet man visai įdomiai žiūrisi Šiandien bandysiu klijuoti servetėlę.