Įkraunama...
Įkraunama...

D. ir M. Riešės kaimynkos

QUOTE(saiste4 @ 2010 12 30, 22:29)
kažkaip ramu čia pas mus... smile.gif
su praėjusiomis ir artėjančiomis šventėmis santa2.gif
newyear.gif

su sventem 4u.gif

ramu cia - uz tai lauke linksma smile.gif visi tik kastuvais darbuojasi bigsmile.gif grazu ziuret smile.gif
Atsakyti
‎2010 12 30 11 val. Bukiškio kaime, Vilniaus raj., Avižienių seniunijoje dingo 2 metų amžiaus juodos spalvos labradoro retriveris Al Capone from Trio Magija (naminis vardas GRANTAS).Antkaklio neturėjo.
Mikročipo nr. 982009105804723
savininko tel 8-612-87788
veisėjos tel 8-618-20225
Labai prašome visus, mačiusius arba žinančius ką nors atsiliepti... labai laukiame bet kokių žinių.. dėkojam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brass: 04 sausio 2011 - 18:53
Sveikos, gal netycia yra mamyciu gyvenanciu Vakariniame Slenyje arba salia jo? g.gif
Atsakyti
Gal galite daugiau parašyti apie darželį? Bent jau kurioje maždaug vietoje jis yra?

O kur tas Vakarinis slėnis yra? Pirmą kartą tokį girdžiu, tai baisiai įdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva* @ 2011 01 06, 20:58)
Gal galite daugiau parašyti apie darželį? Bent jau kurioje maždaug vietoje jis yra?

O kur tas Vakarinis slėnis yra? Pirmą kartą tokį girdžiu, tai baisiai įdomu smile.gif

"Vakarinis slenis" yra vaziuojant Maisiagalos pusen, senu Ukmerges plentu biggrin.gif salia Gudeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2010 11 11, 21:33)
buvau vasarą į Riešės kirpyklą nuvažiavusi, bet negalėčiau pasakyti, kad labai sužavėjo ax.gif Kirpausi pati, nieko įmantraus nepageidavau, apkirpo normaliai, tačiau labai jau ilgaaai mane ten čiupinėjo, bene valandą išsėdėjau kėdėj doh.gif Kaip paprastam kirpimui tai tikrai per ilgai, kitur nusikerpu per dvidešimt minučių.

O as tai kerpuosi ir dazausi D.Riesej pas kirpeja namuose, drauge rekomendavo, tai jau keli metai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kodas111 @ 2011 01 26, 23:53)
O as tai kerpuosi ir dazausi D.Riesej pas kirpeja namuose, drauge rekomendavo, tai jau keli metai patenkinta smile.gif

aš irgi vieną kart jau kirpausi, gal ten pat rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos kaimyneles,
Gal kas pades.. man reikia valandines aukles M. Riesej. Na ta valandine tai gautusi 10-15 val per savaite. Gal kas zinot, pazistat, turejot, rekomenduoti galite ? Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kodas111 @ 2011 01 26, 23:53)

Labai ir man tokios kirpėjos "namuose " reikėtų , gal galite rekomenduoti į AŽ, o tai labai toli važinėju , čia atsikėlusi taip ir nesuradau kur kirptis mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,

gal kas nors lankosi Rieses seimos klinikoj ir turit kokiu atsiliepimu?
ir siaip, kokioj klinikoj registruojates, kad patogiau butu pasiekti is namu?
Atsakyti
Saveikos, mamytes is rieses,
noriu tiesiog nurodyti pora linku , kur taip pat aktuali info rieses gyventojams buna
Rieses gyventoju puslapis Facebooke
http://lt-lt.faceboo...id=174528790188
ir
www.rieses.info
Atsakyti
sveikos,
gal kas zinot ar yra cia aplinkui kokia manikiurininke/pedikiurininke smile.gif?
nes kainos tame salone prie iki tai biski kosmosas...
as vazinedavau i namus pas viena, bet dabar kai cia persikraustem jau tolokai gaunas iki stoties vaziuot...
Atsakyti