sveikos mergaites,visos saunuoles tiek prikepet pripuoset kad ir neisvardinsiu visu nes tikrai tortukai fantastiski
senai esu radus internete kaip pasidaryti formeles gelytems lapeliams,tai nzn ar reikia,gal jau buvo ideta,bet as nepamenu,taigi vat idesiu nuotraukas pagal jas galima suprasti kaip daryti ir ko reikia.ir tuo paciu dar geliu ir lapeliu formos kaip jos atrodo.
O didesniu nuotraukeliu nera?
nors ir atsisiuntus pasididinus fotkes jos susilieja...
nors ir atsisiuntus pasididinus fotkes jos susilieja...
yra vat nuotrauku nuorodos
http://bohusl.multip...1...10#photo=13
http://bohusl.multip...1...10#photo=12
http://bohusl.multip...1...10#photo=11
dabar matosi gerai?
http://bohusl.multip...1...10#photo=13
http://bohusl.multip...1...10#photo=12
http://bohusl.multip...1...10#photo=11
dabar matosi gerai?
Sveikutės visos po švenčių smagumėlis - tortukai pilasi kaip iš gausybės rago visų be išimties tortukai, ką ten tortukai tikri meno kūrinėliai negaliu atsigrožėti Asseni Kalėdine eglute nu ir sugalvok tu man taip neatsistebiu Olestos išradingumu kenas-Kalėdų senelis nu liuksiškai čia sumastei ir Mėnulis labai patiko aguOnos tortas su puokšte nerealus grožis monikutės labai šventiškas ir nuotraukytės labai gražios, migles, eglejk, Jones, adriu, Vaidosses, kirbes tortukai iš koto verčiantys smagu, kad jungiasi naujokai Žaismingas stiklas, puikūs tavo tortai taip ir toliau... o dar smagiau, kad po truputį grįžta senbuviai zebra, sveikutė grįžus su nerealiai gražiais tortais jau rožyčių koks gražumas
Kepiau ir aš 3 tortus rodau vieną jų Snaigių šokis kažkada pamačiau internete tortuką su krentančiom snaigėm (jos ten krito nuo II-o aukšto ant I-ojo ant ilgesnių vielučių buvo kai kurios ir dar matyt prilenktos kur reikia ) nu taaaaaaip mane užkabino ta idėja, kad pamėginau pati kažką panašaus padaryti viduje Cipciuko medutis su riešutais ir aguonomis, snaigės ir gėlytės su lapeliais iš pastilažo lipdymui, puošta beze kremu, tortas gimtadieniui skirtas buvo. Realybėje snaigės ir gėlyčių puokštelės gražiai blizgėjo, tik nuotraukose to nesimato beveik nesugebėjau išrinkti gražiausios fotkės tai dedu net 3, tikiuosi nepyksit labai
Kepiau ir aš 3 tortus rodau vieną jų Snaigių šokis kažkada pamačiau internete tortuką su krentančiom snaigėm (jos ten krito nuo II-o aukšto ant I-ojo ant ilgesnių vielučių buvo kai kurios ir dar matyt prilenktos kur reikia ) nu taaaaaaip mane užkabino ta idėja, kad pamėginau pati kažką panašaus padaryti viduje Cipciuko medutis su riešutais ir aguonomis, snaigės ir gėlytės su lapeliais iš pastilažo lipdymui, puošta beze kremu, tortas gimtadieniui skirtas buvo. Realybėje snaigės ir gėlyčių puokštelės gražiai blizgėjo, tik nuotraukose to nesimato beveik nesugebėjau išrinkti gražiausios fotkės tai dedu net 3, tikiuosi nepyksit labai
Kokie gražučiai šventiniai torčiukai, šaunuolės visos
Ir aš atnešu du torčiukus, vieną nešiausi aš į mergvakarį, kitą - MB - bernvakarį, vyrai papulių norėjo, na kaip pirmam kartui, pusėtini gavosi, tik MMG masė man sunkiai dažėsi, trukinėjo, kol balta, viskas ok, bet va nudažau su milteliais, praskiestais degtine, ir viskas, trukinėja, nors tu ką, gal žinot, kas gali būti negerai Buvau kaspiną padarius, ale sutrūko perkeliant torčiuką, teko rožėmis slėpti skylę
Gal Migle nesupyks, bet vieną jos torčiuką pažingsniui nukopinau
Medučiai, dengti MMG
Ir aš atnešu du torčiukus, vieną nešiausi aš į mergvakarį, kitą - MB - bernvakarį, vyrai papulių norėjo, na kaip pirmam kartui, pusėtini gavosi, tik MMG masė man sunkiai dažėsi, trukinėjo, kol balta, viskas ok, bet va nudažau su milteliais, praskiestais degtine, ir viskas, trukinėja, nors tu ką, gal žinot, kas gali būti negerai Buvau kaspiną padarius, ale sutrūko perkeliant torčiuką, teko rožėmis slėpti skylę
Gal Migle nesupyks, bet vieną jos torčiuką pažingsniui nukopinau
Medučiai, dengti MMG
Vaidulyteee Taip matosi puikiai,labai aciu
RiMami puikus ziemiskas tortukas baltas ir dailutis tik gaila kad Kaledos buvo ne tokios baltos o purvinos ir slapios... na bet nors i tortuka paziurejus nuotaikele pagerejo,ane?
Neli niu galvoju is kur pas Neli Migles tortas dbr aisku grazuu o biustas man labai patiko,ypac rozes
RiMami puikus ziemiskas tortukas baltas ir dailutis tik gaila kad Kaledos buvo ne tokios baltos o purvinos ir slapios... na bet nors i tortuka paziurejus nuotaikele pagerejo,ane?
Neli niu galvoju is kur pas Neli Migles tortas dbr aisku grazuu o biustas man labai patiko,ypac rozes
Sveikinu Jus su praejusiomis ir artejanciomis sventemis
O cia mano kaledinis tortas
Viduje rafaelo biskvitai pertepti grietineles ir varskes kremu,bei onservuoti persikai,pirma kart isbandziau MMG mase besmegenio kepure ir eglute is marcipanines mases,pabaizota aisingu
O cia mano kaledinis tortas
Viduje rafaelo biskvitai pertepti grietineles ir varskes kremu,bei onservuoti persikai,pirma kart isbandziau MMG mase besmegenio kepure ir eglute is marcipanines mases,pabaizota aisingu
RiMami jau koks minkštas it sniego pusnis atrodo Tavo snaigių šokis
Neli, labai kruopštūs darbeliai tas su su elniukais labai žaismingas, tikrai Migle79 šaunuolė, atnešusi tokią puošimo idėją čia o (.)(.) kokie geruliai ir rožės labai gražios.... aš vakar sau prisižadėjau, kad dabar kuris laikas nutolusi nuo tortų gamybos, pabandysiu pasimokyti pagaliau gaminti rožes nesigauna jos man tokios gražios, kaip Jums visoms
Eiwile, šaunus tortukas
Neramuole, Tu kiba iš miško dar negrįžai eik sukelk tortų foto, aš akis baigiu išvarvinti belaukdama
Neli, labai kruopštūs darbeliai tas su su elniukais labai žaismingas, tikrai Migle79 šaunuolė, atnešusi tokią puošimo idėją čia o (.)(.) kokie geruliai ir rožės labai gražios.... aš vakar sau prisižadėjau, kad dabar kuris laikas nutolusi nuo tortų gamybos, pabandysiu pasimokyti pagaliau gaminti rožes nesigauna jos man tokios gražios, kaip Jums visoms
Eiwile, šaunus tortukas
Neramuole, Tu kiba iš miško dar negrįžai eik sukelk tortų foto, aš akis baigiu išvarvinti belaukdama
RiMami, :nukritau :
neli, šaunuolė
Papildyta:
eiwile, koks fainuoliškas besmegenis
O aš savo torto su besmegeniais turbūt jau ir nebeparodysiu nes pati nusifotkinti nespėjau, o nuotraukų jaučiu nesulauksiu
neli, šaunuolė
Papildyta:
eiwile, koks fainuoliškas besmegenis
O aš savo torto su besmegeniais turbūt jau ir nebeparodysiu nes pati nusifotkinti nespėjau, o nuotraukų jaučiu nesulauksiu
sveikos, mergaites - turiu klausimuka profesionalioms "dzibuotojoms"
kaip dzibuojat apvalu torta - virsu nuo centro, sonus nuo virsaus zemyn, ar kaip?
bandau mokytis sita reikala daryt mano arkliukas buvo trupiniai ir glajai, sokolado tvoras ir ornamentus jau irgi isbandziau, rozes lipinau, vaisiais puosiau, net kazkuria mase bandziau, o dabar noriu dzibuot ismokt
kaip dzibuojat apvalu torta - virsu nuo centro, sonus nuo virsaus zemyn, ar kaip?
bandau mokytis sita reikala daryt mano arkliukas buvo trupiniai ir glajai, sokolado tvoras ir ornamentus jau irgi isbandziau, rozes lipinau, vaisiais puosiau, net kazkuria mase bandziau, o dabar noriu dzibuot ismokt
tortus dzibuoju nuo apačios į viršų, tik tvorelę pinu nuo viršaus žemyn, o torto viršų visada nuo kraštų link centro
QUOTE(Olesta @ 2009 12 28, 11:15)
tortus dzibuoju nuo apačios į viršų, tik tvorelę pinu nuo viršaus žemyn, o torto viršų visada nuo kraštų link centro
dekui tai as kaip vezys atvirksciai viska
uztai gal nelabai graziai ir gavosi apsimeciau, kad tiesiog praktikos truksta
bet bent jau tortas buvo skanus - is 3,7 kg Juodojo misko (vysnios ir grietinele pagal Olestos instrukcijas) nieko neliko