zimale, kap gražūūūū čia su lapelių antgaliu padaryta ?
Taip su dideliu lapeliu antgaliu.
Sveikos
Bet klausykit, apakt galima nuo tokiu groziu Nerealu
Padeklo ir as labai noriu. Labai labai. Rasykit ir mane i eile
O va kakava labai nebloga yra Alvo Cia toms, kas iki bazes Kaune niekaip, kaip ir as. Tikrai tamsi, gera. Zinoma, gal ne tokia gera kaip bazese, bet geresne uz kitas parduotuvines
Bet klausykit, apakt galima nuo tokiu groziu Nerealu
Padeklo ir as labai noriu. Labai labai. Rasykit ir mane i eile
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 06, 13:04)
Na jau , kad reklamuoju tai reklamuoju ....paprasta ( parduotuvinė ) kakava ir Bazės - karališka , skirtumas akyvaizdus , gaila kvapo negaliu įkelti ... nes dau kurios teiraujatės .
Mano biskvitai tikrai nešopinti , jie nuo šitos kakavos toki negriški .
Mano biskvitai tikrai nešopinti , jie nuo šitos kakavos toki negriški .
O va kakava labai nebloga yra Alvo Cia toms, kas iki bazes Kaune niekaip, kaip ir as. Tikrai tamsi, gera. Zinoma, gal ne tokia gera kaip bazese, bet geresne uz kitas parduotuvines
Zimale šaunus bandymas, gaila kad matosi tik viršus
atsivelku ir aš su savo nesėkmingos dienos vaisiumi, ne mano diena šiandien ryškiai čia medutis mažai pupytei dengta MMG, gėlytės MMG, taškeliai, aisingas, kompozicija pirktinė (radau spintutę prakračius paskutinę, tai nebelipdžiau iš marcipano buvau susiplanavus)
atsivelku ir aš su savo nesėkmingos dienos vaisiumi, ne mano diena šiandien ryškiai čia medutis mažai pupytei dengta MMG, gėlytės MMG, taškeliai, aisingas, kompozicija pirktinė (radau spintutę prakračius paskutinę, tai nebelipdžiau iš marcipano buvau susiplanavus)
Olesta, nesuprantu ko čia kimbi prie to torto man jis labai gražus
Olesta labai saunus torciukas man tos mazos gelytes taip kruosciai sudeliotos, super
QUOTE(ligita33 @ 2010 01 07, 16:35)
Olesta labai saunus torciukas man tos mazos gelytes taip kruosciai sudeliotos, super
Olesta, kooooks dailumas tortuko pažiūrėjus į tortą tai nepasakytum, kad ne tavo diena, atvirščiai.. ir dar kokia TAVO
zimale, šauniai atrodo naujamadiškos bangelės
aš tą Alvo irgi naudoju bet kartą visai atsitiktinai aptikau mažytėj kaimo parduotuvėlėj kakavos tokioj tamsiai rudoj dėžutėj Tciemne berods vadinasi, nusipirkau pabandymui - nugi tooookia tamsi, sodri spalvytė, pasigailėjau kad daugiau nenusipirkau (už Alvo tikrai tamsesnė) - galėčiau vakare nufotkint, kad žinotumėt ko ieškot prekybcentriuose lyg nemačiau tokios
zimale, šauniai atrodo naujamadiškos bangelės
QUOTE(mazuliux @ 2010 01 07, 14:53)
aš tą Alvo irgi naudoju bet kartą visai atsitiktinai aptikau mažytėj kaimo parduotuvėlėj kakavos tokioj tamsiai rudoj dėžutėj Tciemne berods vadinasi, nusipirkau pabandymui - nugi tooookia tamsi, sodri spalvytė, pasigailėjau kad daugiau nenusipirkau (už Alvo tikrai tamsesnė) - galėčiau vakare nufotkint, kad žinotumėt ko ieškot prekybcentriuose lyg nemačiau tokios
O jau Cipciuko dvejetuko grožis ančiukas koks dailus
Olesta, torčiukas labai mielas ir nematau jokių čia trūkumų
Olesta, torčiukas labai mielas ir nematau jokių čia trūkumų
ačiū, nematot todėl, kad pirma masė nuplėšta, tortas iš naujo išlygintas ir uždengta iš naujo ir tai dar iki Cipciuko mokėjimo išlygint toli kaip iki mėnulio
Labai aciu visoms uz pagyrimus , smagu girdeti is tokiu profiu , kad tortas visai nieko