Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

zimale, kap gražūūūū bigsmile.gif čia su lapelių antgaliu padaryta smile.gif ?
Atsakyti
Taip su dideliu lapeliu antgaliu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Bet klausykit, apakt galima nuo tokiu groziu blink.gif Nerealu wub.gif

Padeklo ir as labai noriu. Labai labai. Rasykit ir mane i eile blush2.gif
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 06, 13:04)
Na jau , kad reklamuoju tai reklamuoju ....paprasta ( parduotuvinė )  kakava ir Bazės - karališka , skirtumas akyvaizdus , gaila kvapo negaliu įkelti  tongue.gif ... nes dau kurios teiraujatės .

Mano biskvitai tikrai nešopinti , jie nuo šitos kakavos toki negriški .

user posted image

O va kakava labai nebloga yra Alvo mirksiukas.gif Cia toms, kas iki bazes Kaune niekaip, kaip ir as. Tikrai tamsi, gera. Zinoma, gal ne tokia gera kaip bazese, bet geresne uz kitas parduotuvines ax.gif
Atsakyti
Cipciuk,tobulauser posted image
Atsakyti
Zimale šaunus bandymas, gaila kad matosi tik viršus 4u.gif

atsivelku ir aš su savo nesėkmingos dienos vaisiumi, ne mano diena šiandien ryškiai doh.gif doh.gif doh.gif čia medutis mažai pupytei wub.gif dengta MMG, gėlytės MMG, taškeliai, aisingas, kompozicija pirktinė (radau spintutę prakračius paskutinę, tai nebelipdžiau iš marcipano buvau susiplanavus)
user posted image
Atsakyti
Olesta, nesuprantu ko čia kimbi prie to torto g.gif man jis labai gražus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 07 sausio 2010 - 15:34
Olesta labai saunus torciukas thumbup.gif man tos mazos gelytes taip kruosciai sudeliotos, super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2010 01 07, 16:35)
Olesta labai saunus torciukas  thumbup.gif man tos mazos gelytes taip kruosciai sudeliotos, super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Olesta, kooooks dailumas tortuko wub.gif wub.gif wub.gif pažiūrėjus į tortą tai nepasakytum, kad ne tavo diena, atvirščiai.. ir dar kokia TAVO thumbup.gif

zimale, bigsmile.gif šauniai atrodo naujamadiškos bangelės bigsmile.gif

QUOTE(mazuliux @ 2010 01 07, 14:53)
O va kakava labai nebloga yra Alvo  mirksiukas.gif Cia toms, kas iki bazes Kaune niekaip, kaip ir as. Tikrai tamsi, gera. Zinoma, gal ne tokia gera kaip bazese, bet geresne uz kitas parduotuvines ax.gif

aš tą Alvo irgi naudoju drinks_cheers.gif bet kartą visai atsitiktinai aptikau mažytėj kaimo parduotuvėlėj kakavos tokioj tamsiai rudoj dėžutėj Tciemne berods vadinasi, nusipirkau pabandymui - nugi tooookia tamsi, sodri spalvytė, pasigailėjau kad daugiau nenusipirkau (už Alvo tikrai tamsesnė) - galėčiau vakare nufotkint, kad žinotumėt ko ieškot ax.gif prekybcentriuose lyg nemačiau tokios schmoll.gif
Atsakyti
O jau Cipciuko dvejetuko grožis wub.gif ančiukas koks dailus thumbup.gif

Olesta, torčiukas labai mielas bigsmile.gif ir nematau jokių čia trūkumų schmoll.gif
Atsakyti
ačiū, nematot todėl, kad pirma masė nuplėšta, tortas iš naujo išlygintas ir uždengta iš naujo 4u.gif mirksiukas.gif ir tai dar iki Cipciuko mokėjimo išlygint toli kaip iki mėnulio doh.gif
Atsakyti
Labai aciu visoms uz pagyrimus 4u.gif , smagu girdeti is tokiu profiu tongue.gif , kad tortas visai nieko lotuliukas.gif
Atsakyti