Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

labvas rytelis 4u.gif
jungiuosi prie Olestos apsvaigusiuju burio doh.gif o kai paziurejau kaip paeiliui viskas darosi... ojeje...koks uzdengimo lygumas. atrodo, kad su photoshopu foto islyginai lotuliukas.gif
o ta mase kai dvejeta dengi yra siek tiek storesne, kad galima padaryti sitaip: user posted image
mano mases, kuriomis dengiu buna plonos, tai sitaip jei daryciau, tai butu daug graziu skyliu doh.gif
Atsakyti
Cipsiuk ohmy.gif ohmy.gif first.gif clap_1.gif clap_1.gif ok.gif ploja.gif ploja.gif friends.gif

dingo dievo dovana kalbeti o tas antulis wub.gif tai ten ju daug buvo nuotraukoje uz padeklo bigsmile.gif
Atsakyti
O grožis wub.gif wub.gif
Cipciukas nuotraukytes sumetė, atrodo tik viens du ir tortukas nuostabus thumbup.gif thumbup.gif Man net lakštų neina iškept neišsiklaipiusių doh.gif

Monikutės irgi gražu, galėtų tvorelės ir nebūt, bet ką jau padarysi bigsmile.gif

Gal galit kas nors nufotkint masę tarp pirštų, kokio ji maždaug storumo g.gif Vis dar neįkertu kokią daryt reik lotuliukas.gif
Atsakyti
Cipciuk labai dailus tortukas wub.gif
O aišku tokius įrankius kvarbatkoms padaryti galima gauti tik užsisakant iš užsienio unsure.gif ir man dar klausimas iškilo kaip tą perlamutrą padaryti ant pavingiavimų g.gif čia purkšta yra?
Atsakyti
Labai grazus dvejatukas bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Žiūrėjau, žiūrėjau aš į tą dengimą, bet vistiek nesuprantu kaip taip lygiai padaryti g.gif
Cipciuk, o dengimo masę darot pagal Meian?
Atsakyti
Aš manau, kad Cipciukas dengia su pastiliažu... g.gif
Atsakyti
o jau torto grozis Cipciuk thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Cipciuk, visa apšalus sėdėjau viršutinėj temoj wub.gif nu taip gražiai dirbat wub.gif atrodo, kad kaip sviestu patepta viskas jums einas wub.gif Dvejetuko tortas gavos toks šiltas ir mielas wub.gif wub.gif wub.gif pasaka first.gif o ančiukas koks simpatukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 07, 09:59)
Žiūrėjau, žiūrėjau aš į tą dengimą, bet vistiek nesuprantu kaip taip lygiai padaryti  g.gif
Cipciuk, o dengimo masę darot pagal Meian?

as kiek supratau, o jau ir seniau Cipciukas yra sakius, kad pirmiausia reikia kuo lygiau torta apdengt sviestiniu kremu, tada ir pati apdengimo mase graziai apsidengia ax.gif
Atsakyti
Ačių mergaitės ....deje nieko nešopinau , jei pašopinčiau spalvas ne tokias matytumėt biggrin.gif .

Taip tos žnyplytės iš užsakymų .

Purškštas kraštas deziku ( perlo ) ....tingėjau kondūrinu teplioti blush2.gif .

Dar kartoju ....torto lygiai nepadengsite , jei neišlyginsite gerai paviršiaus .

Masė neplonesnė nei 3 mm........

user posted image

Papildyta:
Oi pamiršau ....aš dengiu tik pastilažu .
Asseni atnešė jį aš pasitobulinau pagal save ir man jo niekas kol kas nepakeis . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2010 01 07, 11:54)
as kiek supratau, o jau ir seniau Cipciukas yra sakius, kad pirmiausia reikia kuo lygiau torta apdengt sviestiniu kremu, tada ir pati apdengimo mase graziai apsidengia ax.gif

Tas tai jau seniai aišku biggrin.gif bet va mistika, kad masė neplyšta ir ja aptempiamas tortas kaip kokiu maišeliu g.gif man tokios masės nesigauna schmoll.gif ju pavargau aš su jomis kovoti user posted image user posted image

QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 07, 12:04)

Purškštas kraštas deziku ( perlo ) ....tingėjau kondūrinu teplioti  blush2.gif .

Dar kartoju ....torto lygiai nepadengsite , jei neišlyginsite gerai paviršiaus .

Masė neplonesnė nei 3 mm........

Oi pamiršau ....aš dengiu tik pastilažu .
Asseni atnešė jį aš pasitobulinau pagal save ir man jo niekas kol kas nepakeis . 4u.gif

Sakyčiau pas mane ji gaunasi plonesnė, tai gal dėl to nesigauna susidraugaut su tortų dengimu masėmis g.gif

Būkit gera, Cipciuk, priminkit receptuką kaip darote tą pastiliažą pagal save blush2.gif 4u.gif
Atsakyti