labvas rytelis
jungiuosi prie Olestos apsvaigusiuju burio o kai paziurejau kaip paeiliui viskas darosi... ojeje...koks uzdengimo lygumas. atrodo, kad su photoshopu foto islyginai
o ta mase kai dvejeta dengi yra siek tiek storesne, kad galima padaryti sitaip:
mano mases, kuriomis dengiu buna plonos, tai sitaip jei daryciau, tai butu daug graziu skyliu
Cipsiuk
dingo dievo dovana kalbeti o tas antulis tai ten ju daug buvo nuotraukoje uz padeklo
dingo dievo dovana kalbeti o tas antulis tai ten ju daug buvo nuotraukoje uz padeklo
O grožis
Cipciukas nuotraukytes sumetė, atrodo tik viens du ir tortukas nuostabus Man net lakštų neina iškept neišsiklaipiusių
Monikutės irgi gražu, galėtų tvorelės ir nebūt, bet ką jau padarysi
Gal galit kas nors nufotkint masę tarp pirštų, kokio ji maždaug storumo Vis dar neįkertu kokią daryt reik
Cipciukas nuotraukytes sumetė, atrodo tik viens du ir tortukas nuostabus Man net lakštų neina iškept neišsiklaipiusių
Monikutės irgi gražu, galėtų tvorelės ir nebūt, bet ką jau padarysi
Gal galit kas nors nufotkint masę tarp pirštų, kokio ji maždaug storumo Vis dar neįkertu kokią daryt reik
Cipciuk labai dailus tortukas
O aišku tokius įrankius kvarbatkoms padaryti galima gauti tik užsisakant iš užsienio ir man dar klausimas iškilo kaip tą perlamutrą padaryti ant pavingiavimų čia purkšta yra?
O aišku tokius įrankius kvarbatkoms padaryti galima gauti tik užsisakant iš užsienio ir man dar klausimas iškilo kaip tą perlamutrą padaryti ant pavingiavimų čia purkšta yra?
Labai grazus dvejatukas
Žiūrėjau, žiūrėjau aš į tą dengimą, bet vistiek nesuprantu kaip taip lygiai padaryti
Cipciuk, o dengimo masę darot pagal Meian?
Aš manau, kad Cipciukas dengia su pastiliažu...
Cipciuk, visa apšalus sėdėjau viršutinėj temoj nu taip gražiai dirbat atrodo, kad kaip sviestu patepta viskas jums einas Dvejetuko tortas gavos toks šiltas ir mielas pasaka o ančiukas koks simpatukas
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 07, 09:59)
Žiūrėjau, žiūrėjau aš į tą dengimą, bet vistiek nesuprantu kaip taip lygiai padaryti
as kiek supratau, o jau ir seniau Cipciukas yra sakius, kad pirmiausia reikia kuo lygiau torta apdengt sviestiniu kremu, tada ir pati apdengimo mase graziai apsidengia
Ačių mergaitės ....deje nieko nešopinau , jei pašopinčiau spalvas ne tokias matytumėt .
Taip tos žnyplytės iš užsakymų .
Purškštas kraštas deziku ( perlo ) ....tingėjau kondūrinu teplioti .
Dar kartoju ....torto lygiai nepadengsite , jei neišlyginsite gerai paviršiaus .
Masė neplonesnė nei 3 mm........
Papildyta:
Oi pamiršau ....aš dengiu tik pastilažu .
Asseni atnešė jį aš pasitobulinau pagal save ir man jo niekas kol kas nepakeis .
Taip tos žnyplytės iš užsakymų .
Dar kartoju ....torto lygiai nepadengsite , jei neišlyginsite gerai paviršiaus .
Papildyta:
Asseni atnešė jį aš pasitobulinau pagal save ir man jo niekas kol kas nepakeis .
QUOTE(kutvela @ 2010 01 07, 11:54)
as kiek supratau, o jau ir seniau Cipciukas yra sakius, kad pirmiausia reikia kuo lygiau torta apdengt sviestiniu kremu, tada ir pati apdengimo mase graziai apsidengia
Tas tai jau seniai aišku bet va mistika, kad masė neplyšta ir ja aptempiamas tortas kaip kokiu maišeliu man tokios masės nesigauna ju pavargau aš su jomis kovoti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 07, 12:04)
Sakyčiau pas mane ji gaunasi plonesnė, tai gal dėl to nesigauna susidraugaut su tortų dengimu masėmis
Būkit gera, Cipciuk, priminkit receptuką kaip darote tą pastiliažą pagal save