Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 06, 21:08)
Eik brangioji , kalk dar sidro ....trūksta matyt dar .....malonu , kad naudojat įdėjas , vadinasi ne be reikalo dirbu  biggrin.gif  ir rodau .

Asseni temoje įdėtas tvorelės pynimas  4u.gif ....be galo lengva .

Ar aš ne aiškiai parodžiau kaip dengti mase ? .....dabar dengiu dvejetą , bus sesija .

Net labai aiškiai blush2.gif ale vistiek kažkas ten man nepavyksta g.gif o kaip žinia klaidą surasti būna labai sunku doh.gif čia kaip sudarinėjant buhalterinį balansą ar kaip ten jis vadinasi lotuliukas.gif

Laukiam fotosesijos bigsmile.gif
Aš kai dariau kvietkas irgi fotografau, tai jei įdomu, galėsiu padaryti žingsnis po žingsnio smile.gif
Atsakyti
*monikute* tortukas tavo labai grazus,o jau gelyciu ir lapeliu dailumas,tikra saunuole,kada gi man gausis gelytes normalias padaryti ir dar tokia grazia kompozicija sudeti.zingsnis po zingsnio tai aisku idomu:)
cipciuk jus musu gelbetoja,man kaip tik reikes vasariui apdengti torta 5 o as vis galva suku kaip tuos ishlenkimus apdengti nesuplesius mases,gal darysiu kaip jus rasete juosta sonams ir po to ant virsuas bet vis tiek lauksiu jusu dvejetuko,geriau viena karta pamatyti nei ishgirsti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2010 01 06, 21:28)
*monikute* tortukas tavo labai grazus,o jau gelyciu ir lapeliu dailumas,tikra saunuole,kada gi man gausis gelytes normalias padaryti ir dar tokia grazia kompozicija sudeti.zingsnis po zingsnio tai aisku idomu:)
cipciuk jus musu gelbetoja,man kaip tik reikes vasariui apdengti torta 5 o as vis galva suku kaip tuos ishlenkimus apdengti nesuplesius mases,gal darysiu kaip jus rasete juosta sonams ir po to ant virsuas bet vis tiek lauksiu jusu dvejetuko,geriau viena karta pamatyti nei ishgirsti blush2.gif

Kaip padaryt rožę bus žingsnis po žingsnio, bet kaip kompoziciją sudėti tai ne blush2.gif šito fotografuoti laiko jau nebebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 06, 21:40)
Truputį sidro padauginau, tai nebesuprantu kas čia kaip čia turi eiti  blush2.gif  aš kai dariau tą tvorą, tai iš pradžių "nusibrėžiau" vertikalius brūkšnius ir stengiausi daryti vienodu atstumu, ale Š gavos  doh.gif  o po to dariau vertikalias juosteles  blush2.gif  žodžiu su ta tvora Š gavosi ir išvis tvorelės net neturėjo

as klaidu neieskau bet manau cia tu suklydai kad is kar pasidariai visus vertikalius o paskui narpliojai horizontalius.
O foto sesijas tai fainiai kad padaret mergaites as tai jau pirma prie laukianciu ir dengimo ir geliu lipdymo o del kompoziciju geliu manau kaip turi tu geliu graziu ir kompozicija gaunasi ledinai kaip besudesi wub.gif wub.gif
Monikute kadangi jau padariai geliu fotosesija tai sekanti karta nutrauk ir kaip lapelius darai manau tau i albuna visai reiktu o man tik siaip parodysi blush2.gif blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
taip taip, pirma vertikali, tada horizontalios, vėl vertikali, vėl horizontalios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 06, 20:08)
Ar aš ne aiškiai parodžiau kaip dengti mase ? .....dabar dengiu dvejetą , bus sesija .

yes,yes,yes man kaip tik reiks skaiciu torto ,,12,, kovo men.dukra pati toki issirinko doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,as tik aktyvi skaitytoja,nes mano tortai tik valgomi biggrin.gif ,bet skaitau deduosi i galvele ir vis bandau po truputi,niekaip nenugaliu grietineles,plius gyvenu ispanijoj,cia grietinele kazkokia netokia,bet siandien anglu pardej uztikau tokia grietinele,buvo uzrasyta,kad tinkama plakimui,bet neparasytas riebumas,as pabandziau isplakti,per 20 sek.turejau peiliu pjaunama isplakta grietinele,tad puosimams tiktu idealiai,manau,norejau paklausti,jei 100ml yra 47,5 riebalu,tai toks ir bus riebumas?kazkaip neitiketinai atrodo,bet...
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 06, 20:08)
....dabar dengiu dvejetą , bus sesija .

clap.gif

QUOTE(*monikute* @ 2010 01 06, 20:13)
Aš kai dariau kvietkas irgi fotografau, tai jei įdomu, galėsiu padaryti žingsnis po žingsnio  smile.gif

Yes yes yes, laukiam laukiam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasukas @ 2010 01 06, 21:53)
Sveikutes,as tik aktyvi skaitytoja,nes mano tortai tik valgomi biggrin.gif ,bet skaitau deduosi i galvele ir vis bandau po truputi,niekaip nenugaliu grietineles,plius gyvenu ispanijoj,cia grietinele kazkokia netokia,bet siandien anglu pardej uztikau tokia grietinele,buvo uzrasyta,kad tinkama plakimui,bet neparasytas riebumas,as pabandziau isplakti,per 20 sek.turejau peiliu pjaunama isplakta grietinele,tad puosimams tiktu idealiai,manau,norejau paklausti,jei 100ml yra 47,5 riebalu,tai toks ir bus riebumas?kazkaip neitiketinai atrodo,bet...

pati sau ir atsakysiu lotuliukas.gif ,jo toks bus ir riebumas,skonis tai kaip sviesto ,bet bandziau padzibuoti tai liuks,dziaugiuosi kaip vaikas gaves nauja zaisla,nes iki siol,mano plakta grietinele tikdavo tik pertepimams,o vat puosiant isskystedavo,pavandenydavo,dabar bent jau galesiu pavaidint,kad kazka galiu,nes rankos kokios medines,niekaip graziai nesigauna,as jau nekalbu apie tokias grozybes kaip Asseni ar Cipciuko...,man tik pasvajot,noriu bent jau ismokti padaryti torta,kad butu ne tik skanus,bet ir mielas akiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasukas @ 2010 01 06, 21:53)

Na nesakyk ,kad nera.Asturiana firmos ar bet kuri kita grietinele kuri yra 35%riebumo parasyta montar tinka plakimui ir tinka papuosimams thumbup.gif tik aisku dabar siuo metu , vasara negelbsti net standiklis . Buvo anksciau Mercadonoje ir 38% riebumo , bet dabar ziuriu dingo. Bet ir tokio riebumo vasara gerai neissiplakdavo. Nors aisku 47.5proc . tai jau cia vos ne sviesto riebumas. Tokio riebumo gal ir vasara issiplaktu , reiks pas anglus pasidairyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amorosa: 06 sausio 2010 - 23:43
Dvejetas ....viskas viršutinėje temoje

Dariau kaimynei , bet gavosi mielas blush2.gif , tad teks 9 dienai pakartoti , reikia mergaitei dvejetuko gimtadieniui ....tik ančiuko nebus , tokio norėjo kaimynė .

Medutis , pastilažas , beze , baibokas iš marcipano .....

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif apsvaigau nuo ryto meto doh.gif musjau gražiau jau nebebūna wub.gif
Atsakyti