Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2010 01 06, 14:16)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Nerytethumbup.gif  tie apsiėdę peliukai man labai patiko  thumbup.gif

ten ir formyciu yra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 06, 15:23)
Nešat autus iš Kauno user posted image....mums pirmenybė  box.gif

man kaip senai kaunietei, tai galit viena ir palikt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2010 01 06, 15:35)
man kaip senai kaunietei, tai galit viena ir palikt  ax.gif

Būtinai ooo ....ne kaip kaunietei , bet kaip senai laugh.gif

Dauk kuriuose yra kakavos , arčiau turgaus sandelių .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 06, 13:12)
RiMami .... lens.gif ...kaip naščiot tibę ? ....

Aps.......siu iš juoko..... user posted image geeeerą tačką mmergyte pametėjai.... user posted image nu tai aišku, kad RiMami nori.... laugh.gif koks dar klausimas, ačiūūūūū, kad nepamirštat... user posted image o kiek tokia kakava kainuoja... jaučiu ir jos man reikia prie to pačio user posted image blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 06 sausio 2010 - 15:51
nu ir kova prasidejo del padeklu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o tas padeklas tvirtas ar galima bus ant jo drasiai rris tortus sodinti g.gif ar tik sumustinukam bet seip tai man jis grazus labai ir dar kiek cm tas didziausias padas
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2010 01 06, 15:54)
nu ir kova prasidejo del padeklu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
o tas padeklas tvirtas ar galima bus ant jo drasiai rris tortus sodinti  g.gif ar tik sumustinukam bet seip tai man jis grazus labai ir dar kiek cm tas didziausias padas

Sėskis , kad ir pati , angelėli angel.gif user posted image

RiMami , prieš kalėdas buvo 3.45 ....dabar nežiūrėjau , juk po kalėdų brango kakavos produktai ...žinai pati .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 06, 16:45)
Būtinai ooo ....ne kaip kaunietei ,  bet kaip senai  laugh.gif

nu jo, kaip tik praejusia savaite i 4 desimti izengiau laugh.gif jau kaip ir priklauso padeklas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 06, 18:01)
Sėskis , kad ir pati , angelėli  angel.gif

Nu tai ka tikekimes dabar kad tik visom uzvestu tu padekliuku ir visos prades dangoraizius lipdyti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Net smagu kai taip atgijo tema sita drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2010 01 06, 16:11)
Nu tai ka tikekimes dabar kad tik visom uzvestu tu padekliuku ir visos prades dangoraizius lipdyti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Net smagu kai taip atgijo tema sita  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

po pertraukos Cipciukas pasirode, tai ir tema atgijo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2010 01 06, 18:14)
po pertraukos Cipciukas pasirode, tai ir tema atgijo  thumbup.gif

siaip tai jau visia cia buvo apmire ir skaitytoju ir rasytoju o dabar paziuriu apacioj kokia elute susidare norinciu paskaityti ir parasayti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na tik nereikia čia liaupsių , gyvenot ir be cipcio gerai user posted image....bet va liūdėti - nereik , kitakart koks bajeriukas geriau nei uzpakajoncų tabletka ... mirksiukas.gif
Atsakyti
O jaunas kaunietis gaus padėklą??? 2.gif
Na va, Cipciukas ne tik tortus superinius konstruoja, bet ir gydytoja pasirodo nebloga thumbup.gif
Atsakyti