Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*monikute* @ 2010 01 06, 08:38)
*Tikrai šie dažai labai geri, o spalvų gražumas  wub.gif
tik perkant iš nurodytos vietos gaunasi labai brangiai  doh.gif

**AŠ TIK UŽ thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

* O kur jų dar gauti? Pigiau? smile.gif

**Aha, jau seniai tokia mintis kirbėjo, kad būtų gerai vienoj vietoj rasti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 06, 15:33)

nu ir kantrybe pas tave blink.gif geriausiau atveju tris sandelius praeinu ir viskas doh.gif as varau ten su rekomendacijom kad ten ir ten kazko yra bet tu saunuole uztai ir kojytes tokios laibos nuo begiojimo wub.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 06, 13:36)
o božeeeeee, koks paveiksliukas  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  lotuliukas.gif

Koks - geras ....Cipciukas šopinasi su laibom kojytėm laugh.gif

Dėl vienos vietos visų albumų - pamirštat . 4u.gif
Atsakyti
Cipciukas, aš irgi noriu stovo, labai smile.gif taip jau ir matau jį pas save nukrautą saldėsiais lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kam pravers puiki ideja thumbup.gif
http://www.tortownia...3...8&str=3#gal
ir dar
http://www.tortownia...1...9&str=9#gal
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 06 sausio 2010 - 13:56
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 06, 15:50)

nu kode negi bloga mintis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 06, 15:33)
Nuo 9 ryto iki uždarymo , vakar Cipciukas perėjo visą bazę user posted image...šopinausi .....tavo nusivylimui , tik viename ir tebuvo  mirksiukas.gif .....matai aš ten dažnai pavaikštau ...nu neužkliuvo kažkaip kituose  schmoll.gif .

Pakalęs Cipciukas blink.gif blink.gif blink.gif Aš kojas turbūt ties raudonuoju pasažu palikčiau, taip ir nedaėjęs kondoterinio šokolado lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O dėl tų skyrių tai čia tik grasiai pamasčiau, kad taip galėtų būt g.gif bet jei nėra tai nėra, vadinasi lauksim kol užveš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2010 01 06, 13:53)
nu kode negi bloga mintis  4u.gif  4u.gif

Bloga - negalima .

---------------------------------------------------------------------------------------------

Na jau , kad reklamuoju tai reklamuoju ....paprasta ( parduotuvinė ) kakava ir Bazės - karališka , skirtumas akyvaizdus , gaila kvapo negaliu įkelti tongue.gif ... nes dau kurios teiraujatės .

Mano biskvitai tikrai nešopinti , jie nuo šitos kakavos toki negriški .

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 06 sausio 2010 - 14:05
---------------------------------------------------------------------------------------------

Na jau , kad reklamuoju tai reklamuoju ....paprasta ( parduotuvinė ) kakava ir Bazės - karališka , skirtumas akyvaizdus , gaila kvapo negaliu įkelti tongue.gif ... nes dau kurios teiraujatės .

Mano biskvitai tikrai nešopinti , jie nuo šitos kakavos toki negriški .

user posted image
[/quote]

Aš ir šitos neseniai nusipirkau thumbup.gif nereali, ne tik kepiniai negriški, bet ir kakavos su pienu pasidarius nerealus skonis, ten ta šviesi tai atliekos palyginus su šita lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir aš norėčiau to padėklo blush2.gif Bet o kaip į Vilnių tokį daiktą persiųt, tikriausiai problema... g.gif
Atsakyti
Einat čia , tai superinis kondūrinas . bigsmile.gif thumbup.gif ....kas moka lenkų , neprašaukite , užsisakykite ... mirksiukas.gif

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 06, 13:50)
Koks - geras ....Cipciukas šopinasi su laibom kojytėm  laugh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Neryte, thumbup.gif tie apsiėdę peliukai man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti