Cipciukas matau Velykoms jau ruošiasi kiek aš čia bekepsiu, bet rezervuokit ir man tą stovelį
QUOTE(Olesta @ 2010 01 06, 13:50)
Cipciukas matau Velykoms jau ruošiasi kiek aš čia bekepsiu, bet rezervuokit ir man tą stovelį
Tai jį galima naudoti ne tik tortams apskritai čia labai geras daiktas
Tikrai taip manau saldainiukus, sausainiukus suideti liuksiskas dalykelis.
As irgi jo noriu kaip ir rasiau
As irgi jo noriu kaip ir rasiau
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 06, 14:54)
Tai jį galima naudoti ne tik tortams apskritai čia labai geras daiktas
Daiktas tai super bet jauciu Cipsiukui reiktu pirma tada nueiti ir uzprasyti koki 20 vnt pradziai nes jau norinciu kokia eile susidare zinau kad pati greit nenuvarysiu i tas bazes tai reik laukt ir tiketis kad uzves urmu ju
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2010 01 06, 14:50)
ka reiskia cia Olesta mesti ruosiesi si amata
Aš ryt po pietų važiuosiu pasižiūrėt ir paklausiu kada vėl žada gauti Bet jaučiu perėjus bazę būtų galima dar tokių pat rasti, nes dažniausiai visi turi ne po vieną ir ne po du skyrius
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 06, 13:35)
Neįsivaižduoju ką aš su tokiu darysiu, bet pirksiu
oj, as tokio seniai ieskau - ar isivaizduoji, kaip nerealiai atrodo ant tokio sukrauti dekoruoti keksiukai, pyragiukai, sumustinukai, vaisiai ir t.t.?
kai busiu Kaune jau zinau kad brauksiu i bazes sokolado konditerinio ir tokio stovo
QUOTE(Olesta @ 2010 01 06, 12:50)
tai kad dar laiko turi iki rugsejo
QUOTE(rikke @ 2010 01 06, 13:27)
tai kad dar laiko turi iki rugsejo
tai vat tiek ir beliko laisvės papūgoms bet kitą met jubiliejai nusimato vėl giminėj, jau šiais metais kepiau kaip išprotėjus visoms progoms visiems, paklausi ko dovanų, ar ką lauktuvių atvežt: vienintelis atsakymas, iš Jūsų tortas nors gal ir gerai iš kitos pusės nereikia sukti galvos
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 06, 13:12)
Aš ryt po pietų važiuosiu pasižiūrėt ir paklausiu kada vėl žada gauti Bet jaučiu perėjus bazę būtų galima dar tokių pat rasti, nes dažniausiai visi turi ne po vieną ir ne po du skyrius
Nuo 9 ryto iki uždarymo , vakar Cipciukas perėjo visą bazę ...šopinausi .....tavo nusivylimui , tik viename ir tebuvo .....matai aš ten dažnai pavaikštau ...nu neužkliuvo kažkaip kituose .
nu sugundet su tuo padeklu ir mane ir as noriuuuuuuuu
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 06, 13:33)
...šopinausi ...
o božeeeeee, koks paveiksliukas