Dekui merginos uz atsakymus
Issiunciau broli i parduotuve,tikiuosi ras tai ko reikia
Kepu biskvitus jau labai idomu ar gausis man sitas torciukas
Paragavus teslos,kazkaip labai stipriai jauciasi kepimo milteliai,tikiuosi iskepus ir sulaiscius lakstus taip nesijaus
zebra, kokios grazios rozytes, labai idomu kaip tu jas darai
Jone, vogsiu tavaja ideja su eglute, nu labai miela man ji
ir visos kepejeles SAUNUOLES! prisidedu as prie monikutes zodziu
Kaip smagu šitiek daug grožybių užderėjo Pasikartosiu dar sykį, visos be išimties šaunuolės
Aš taip pat vakar dariau rafaelo svajone ir man itartinai per daug pasirode kepimo milteliu, jų ten tikrai tiek reikia??? nes aš kai tešla padalinau i keturias dalis tai kiekvienas biskvitas iškilo ciut ne per visos formos aukstį ir paskui subliuško tai net nebežinau, kitą kartą gal mažiau dėti tų miltukų????
Bet šiaip tai beproto skanus gavosi, o ypač šiandien
Bet šiaip tai beproto skanus gavosi, o ypač šiandien
Dar keletas siandieniniu darbeliu....
mazai princesei......dengta saldainiu mase.....
pilis kaimo bendruomenes sventei....nusikopinau kazkieno ideja,tik sy ta pakeiciau...viduj medutis su zele gabaliukais,dengta MMG,boksteliai-tokie vafliukai su ydaru....
ir sventinis torciukas...dengta saldainiu mase.....
mazai princesei......dengta saldainiu mase.....
pilis kaimo bendruomenes sventei....nusikopinau kazkieno ideja,tik sy ta pakeiciau...viduj medutis su zele gabaliukais,dengta MMG,boksteliai-tokie vafliukai su ydaru....
ir sventinis torciukas...dengta saldainiu mase.....
Atnešu ir aš vieną iš savo torčiukų
Cipciuko medutis, gėlės ir burbulai šokoladiniai, lapeliai plikytos tešlos, aplieta cukraus glajumi.
Realybėje rožės ir burbulai spindėjo auksu buvo labai gražu, bet nuotraukose tas nesimato
Cipciuko medutis, gėlės ir burbulai šokoladiniai, lapeliai plikytos tešlos, aplieta cukraus glajumi.
Realybėje rožės ir burbulai spindėjo auksu buvo labai gražu, bet nuotraukose tas nesimato
o lia lia, Kirbe, kokie šaunūs tortai vienetukas labai mergaitiškas ir toks jau mielas visas pilį aš dariau gi su širdutėmis viršuje, Taviškė irgi labai puiki su vafliukais
Zebra skanėstų gražybių kad prikepus
jei naudojat Oetkerio kepimo miltukus, tai į rafaelą nedėkit daugiau 2 arbatinių šaukštelių, tas pakiukas skirtas 1 kg miltų, nesivadovaukite aklai receptu kepimo miltukų būna įvairiausių aš kepu per kartą biskvitą ir dedu tik 2 a.š.
*monikute* nieko sau tortukas tobulėji šviesos greičiu
Zebra skanėstų gražybių kad prikepus
jei naudojat Oetkerio kepimo miltukus, tai į rafaelą nedėkit daugiau 2 arbatinių šaukštelių, tas pakiukas skirtas 1 kg miltų, nesivadovaukite aklai receptu kepimo miltukų būna įvairiausių aš kepu per kartą biskvitą ir dedu tik 2 a.š.
*monikute* nieko sau tortukas tobulėji šviesos greičiu
Oho kiek dailiu torciuku
po ilgu ieskojimu,gryzau su saldtintu sutirstintu pienu geltonoje skardineja su mergaite tikiuosi sitas tiks
po ilgu ieskojimu,gryzau su saldtintu sutirstintu pienu geltonoje skardineja su mergaite tikiuosi sitas tiks
Olesta, būtent tuos ir naudojau kepimo miltelius. Na nieko, viskas vistiek gavosi super, o svarbiausia, kad pabandes daryt pagal recepta, kitą kartą pats laviruoji su produktais
kirbe labai gražūs tortai,tik foto labai neryškios tai ir pusė grožio dingsta
monikute,šaunuolė,ir burbulai gavosi,ir koks tinkliukas ant šono
monikute,šaunuolė,ir burbulai gavosi,ir koks tinkliukas ant šono
QUOTE(eglejk @ 2009 12 27, 16:47)
zebra, kokios grazios rozytes, labai idomu kaip tu jas darai
Vok i sveikata ,nes as nesu skirta kalediniams tortams