Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Dekui merginos uz atsakymus 4u.gif
Issiunciau broli i parduotuve,tikiuosi ras tai ko reikia mirksiukas.gif
Kepu biskvitus jau smile.gif labai idomu ar gausis man sitas torciukas g.gif
Paragavus teslos,kazkaip labai stipriai jauciasi kepimo milteliai,tikiuosi iskepus ir sulaiscius lakstus taip nesijaus schmoll.gif
Atsakyti
zebra, kokios grazios rozytes, labai idomu kaip tu jas darai bigsmile.gif wub.gif
Jone, vogsiu tavaja ideja su eglute, nu labai miela man ji thumbup.gif

ir visos kepejeles SAUNUOLES! prisidedu as prie monikutes zodziu 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu bigsmile.gif šitiek daug grožybių užderėjo thumbup.gif Pasikartosiu dar sykį, visos be išimties šaunuolės wub.gif
Atsakyti
Aš taip pat vakar dariau rafaelo svajone ir man itartinai per daug pasirode kepimo milteliu, jų ten tikrai tiek reikia??? nes aš kai tešla padalinau i keturias dalis tai kiekvienas biskvitas iškilo ciut ne per visos formos aukstį ir paskui subliuško lotuliukas.gif tai net nebežinau, kitą kartą gal mažiau dėti tų miltukų????
Bet šiaip tai beproto skanus gavosi, o ypač šiandien thumbup.gif
Atsakyti
Dar keletas siandieniniu darbeliu....

mazai princesei......dengta saldainiu mase.....
user posted image

pilis kaimo bendruomenes sventei....nusikopinau kazkieno ideja,tik sy ta pakeiciau...viduj medutis su zele gabaliukais,dengta MMG,boksteliai-tokie vafliukai su ydaru....
user posted image

ir sventinis torciukas...dengta saldainiu mase.....

user posted image
Atsakyti
Atnešu ir aš vieną iš savo torčiukų smile.gif
Cipciuko medutis, gėlės ir burbulai šokoladiniai, lapeliai plikytos tešlos, aplieta cukraus glajumi.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Realybėje rožės ir burbulai spindėjo auksu wub.gif buvo labai gražu, bet nuotraukose tas nesimato unsure.gif
Atsakyti
o lia lia, Kirbe, kokie šaunūs tortai thumbup.gif 4u.gif vienetukas labai mergaitiškas ir toks jau mielas visas wub.gif pilį aš dariau gi su širdutėmis viršuje, Taviškė irgi labai puiki su vafliukais thumbup.gif
Zebra skanėstų gražybių kad prikepus thumbup.gif

jei naudojat Oetkerio kepimo miltukus, tai į rafaelą nedėkit daugiau 2 arbatinių šaukštelių, tas pakiukas skirtas 1 kg miltų, nesivadovaukite aklai receptu mirksiukas.gif kepimo miltukų būna įvairiausių 4u.gif aš kepu per kartą biskvitą ir dedu tik 2 a.š. 4u.gif

*monikute* wacko.gif mega_shok.gif nieko sau tortukas blink.gif thumbup.gif tobulėji šviesos greičiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 27 gruodžio 2009 - 17:36
Oho kiek dailiu torciuku bigsmile.gif thumbup.gif

po ilgu ieskojimu,gryzau su saldtintu sutirstintu pienu geltonoje skardineja su mergaite biggrin.gif tikiuosi sitas tiks ax.gif
Atsakyti
Olesta, būtent tuos ir naudojau kepimo miltelius. Na nieko, viskas vistiek gavosi super, o svarbiausia, kad pabandes daryt pagal recepta, kitą kartą pats laviruoji su produktais mirksiukas.gif
Atsakyti
kirbe labai gražūs tortai,tik foto labai neryškios tai ir pusė grožio dingsta verysad.gif
monikute,šaunuolė,ir burbulai gavosi,ir koks tinkliukas ant šono bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 12 27, 16:47)
zebra, kokios grazios rozytes, labai idomu kaip tu jas darai  bigsmile.gif  wub.gif
Jone, vogsiu tavaja ideja su eglute, nu labai miela man ji  thumbup.gif

ir visos kepejeles SAUNUOLES! prisidedu as prie monikutes zodziu  4u.gif

Vok i sveikata 4u.gif ,nes as nesu skirta kalediniams tortams wub.gif
Atsakyti
Na parodysiu ir as pora savo torciuku. Aisku ne tokie grazus kaip jusu, bet as mokausi ax.gif Pirmas dengtas saldainiu mase, kiti du cukraus mase. Labai aciu jums visoms kad dalinates savo patirtimi 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti