Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(zuliaska @ 2010 01 06, 10:04)
aš nemoku nuorodos įkelt į parašą, va mano
http://public.fotki....liaska/tortai-/

o kad prislėpus grožybių blink.gif malačius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2010 01 06, 08:22)
aš biškį ne į temą  flirt.gif  flirt.gif

Ar nebūtų galima naujoje temoje, pirmame puslapyje sudėt kepėjėlių galerijas? Aš labai dažnai pametu nuorodas, tai kol randu  blush2.gif Aš surinksiu jas į krūvelę, kad neapsunkint, jei Asseni atidarinės temą  blush2.gif

............................ žinokite nerandu tokios šypsenėlės , tai visai nededu ....
Atsakyti
Cipciuk, jūs jau pridėjot kitoj temoj šypsenėlių. Aš kalbu apie galerijas, o ne kažką kitą!
Atsakyti
zuliaska - pasom prisipazinti, kam sitas tortas buvo skirtas biggrin.gif bo as ji naturoj maciusi biggrin.gif naturoj grazesnis thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 06 sausio 2010 - 11:08
Mergikes dedu ir as savo kaledini laugh.gif pavogta ideja blush2.gif
Paprastas medutis Cipsiuko pastilezas ir sokolado bumbuliukai.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2010 01 06, 10:41)
Cipciuk, jūs jau pridėjot kitoj temoj šypsenėlių. Aš kalbu apie galerijas, o ne kažką kitą!

Aš kalbu ir nekalbu .....lauk manęs AŽ .....
Papildyta:
MERGAITĖS VA KĄ VAKAR PIRKAU urmo bazėj..... bigsmile.gif

Toks tik praaaaaastai atrodantis AREVITOJ 250 litų kainuoja ......spėjat kiek šitas kainavo bigsmile.gif biggrin.gif ....sandelio paįsidėmėjau , lygtai 14 ar 15 blush2.gif ....

user posted image....user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 06, 13:33)

Koks pigus bigsmile.gif bet bazes dideles o kuriam pastate geltonam raudonam ar zaliam
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2010 01 06, 11:38)
Koks pigus bigsmile.gif bet bazes dideles o kuriam pastate geltonam raudonam ar zaliam

Kas pigus ? ...aš gi nerašiau kainos , ten AREVITOS ...spėkit ŠITO kainą .. mirksiukas.gif

Netoli maisto turgaus .
Atsakyti
32 litai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2009 12 31, 03:08)

Sveikutes 4u.gif Fantastiski jusu tortai wub.gif As i didziuosius sedevrus net bijau gilintis,bet va labai rupi kaip jus padarot is sokolado tas groteles tokias? g.gif Noreciau savo meduti taip papuosti blush2.gif
Atsakyti
nu gal 50 Lt tada g.gif
jezus kaip man tokio reikia a daug ten ju buvo g.gif
Atsakyti
cipciuk,o ką ten matau už stovelio bigsmile.gif kokie lipdiniai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti