Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*Jonė* @ 2010 01 05, 18:42)
Jei labai greitai reikia,tai as uzsisakau is cia americolor dazai-man patys paciausi

O tie dažai skysti? Ir koks ten kiekis?
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2010 01 05, 22:23)

21 g 4u.gif
Atsakyti
Jetau kaip cia viskas grazu.. doh.gif thumbup.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Vaidulyteee, tas zalias realiai visai kitoks atrodo, spalva tokia salotine, grazi, foto kazkodel tos tikros spalvos nesimato verysad.gif ir realiai zalias graziau ziurisi, bent jau man, nu sakau spalvos foto ne tos sad.gif

o taviskis tortas jokia cia nesamone, super man atrodo ir tas ale salikas vietoj thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

su praėjusiomis šventėmis visas newyear.gif

Visų tortukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2010 01 05, 20:42)
Jei labai greitai reikia,tai as uzsisakau is cia americolor dazai-man patys paciausi

Aš apie tą aštuoniū spalvų rinkinuką galvoju...Ar verta jį pirkt??? Ta prasme ar geros spalvos, ne kokios nublukusios??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 05, 23:13)
Aš apie tą aštuoniū spalvų rinkinuką galvoju...Ar verta jį pirkt??? Ta prasme ar geros spalvos, ne kokios nublukusios???  g.gif

spalvos tikrai ryskios,ir labai mazai dazu tereikia.dazai labai tirsti,beveik kaip zele.
Atsakyti
Vadinasi aš juos jamu thumbup.gif tokios rekomendacijos Ačių laaaaaabai mirksiukas.gif
Atsakyti
aš biškį ne į temą flirt.gif flirt.gif

Ar nebūtų galima naujoje temoje, pirmame puslapyje sudėt kepėjėlių galerijas? Aš labai dažnai pametu nuorodas, tai kol randu blush2.gif Aš surinksiu jas į krūvelę, kad neapsunkint, jei Asseni atidarinės temą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2010 01 05, 19:42)

Tikrai šie dažai labai geri, o spalvų gražumas wub.gif
tik perkant iš nurodytos vietos gaunasi labai brangiai doh.gif

Vaidulyteee, iš nuotraukų atrodo labai gražus tortukas thumbup.gif ir išvis čia reik turėti sugebėjimų padaryti tokį su emblemom thumbup.gif

QUOTE(Elentari @ 2010 01 05, 23:23)

tie dažai yra geliniai, kiekis nedidelis, bet ir jų nereikia daug smile.gif

QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 06, 01:13)
Aš apie tą aštuoniū spalvų rinkinuką galvoju...Ar verta jį pirkt??? Ta prasme ar geros spalvos, ne kokios nublukusios??? 

Tikrai nenublukusios smile.gif

QUOTE(Vaidullka @ 2010 01 06, 09:22)
aš biškį ne į temą  flirt.gif  flirt.gif

Ar nebūtų galima naujoje temoje, pirmame puslapyje sudėt kepėjėlių galerijas? Aš labai dažnai pametu nuorodas, tai kol randu  blush2.gif Aš surinksiu jas į krūvelę, kad neapsunkint, jei Asseni atidarinės temą  blush2.gif

AŠ TIK UŽ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2010 01 06, 10:22)
aš biškį ne į temą  flirt.gif  flirt.gif

Ar nebūtų galima naujoje temoje, pirmame puslapyje sudėt kepėjėlių galerijas? Aš labai dažnai pametu nuorodas, tai kol randu  blush2.gif Aš surinksiu jas į krūvelę, kad neapsunkint, jei Asseni atidarinės temą  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as senai galvojau apie tai kaip butu gerai viskas vietoj thumbup.gif thumbup.gif

priklijuoju ir as savo nuoroda blush2.gif nieko as ten gero neturiu ale gal kada pridesiu ax.gif ax.gif
Atsakyti
aš nemoku nuorodos įkelt į parašą, va mano
http://public.fotki....liaska/tortai-/
Atsakyti