Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 05, 04:20)
Dažų nori ..... na pas mane būna dažų  nail.gif ....kol kas nėra , kai bus duosiu žinią , juk visiems šventės , ten taip pat  alc.gif...

O aš jau seniai apmirus .... atgimsiu ir pradėsiu " atostogauti " nuo  sausio 14 d.  user posted image

Noriu dažų tongue.gif Kai gausiu tai mano gyvenimas gražiom spalvom nusidažys lotuliukas.gif

O jau tortų dailumas notworthy.gif notworthy.gif o jau grožių neišpasakytinumas thumb_yello.gif o smagu pasižvalgyt po tortų pilną lauką new_russian.gif
Papildyta:
O kai daromas forminis tortas, sakykim,kad ir tas nuostabus penketas, tai jis apipjaustomas kai jau yra visiškai suteptas, ar kai dar biskvito pavidale??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 05, 17:18)
tai jis apipjaustomas kai jau yra visiškai suteptas, ar kai dar biskvito pavidale???  unsure.gif

Na kadangi cia medutis, tai visi laksteliai jau iskpeti penketo formos, o kepant biskvitini torta, tai tektu ispjaustyti jau is iskepto, tadum lieka ir biskvito atraizu, kas labai neekonomiska lotuliukas.gif Nors pas mane yra kam juos sunaikinti bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As va, kaip tik dariau pirmam gimtadieniui tortuka, visuje juodasis miskas (abu aukstai) dengtas pastiliazu, kaspinas, geles, skaicius, drugeliai irgi pastiliazas, jie laikosi ant spageti makaronu smile.gif ju sparnai padazyti flomasteriais smile.gif

user posted image

cia taip pat juodasis miskas, dengtas pastiliazu, ir apdziubuotas aisingu, padazytas brondzinem ir auksinem dulkem. Realiai zalia spalva yra svelni salotine, o ne tokia, kaip foto sad.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 05 sausio 2010 - 17:24
eglejk, dailūs tortukai thumbup.gif
PS.: o varde nėra padaryta klaida g.gif ?
Atsakyti
eglejk,labai linksmi tortukai[ o Patriciai-ne Patricijai turi būt unsure.gif
Atsakyti
aciu mergaites smile.gif
vardukuose nera padaryta klaidu nei vienam smile.gif mergytes vardas Patricia o ne Patricija, todel ir rasosi Patriciai, o ne Patricijai wink.gif ir taip mergytes mamyte prase uzrasyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 05 sausio 2010 - 17:49
QUOTE(adriu @ 2010 01 05, 19:44)
eglejk,labai linksmi tortukai[ o Patriciai-ne Patricijai turi būt unsure.gif

man rodos Patricijai smile.gif nebent mergaites vardas yra Patricia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 05 sausio 2010 - 17:50
Ech tie "nulietuvinimai" dry.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 01 05, 19:21)
Na kadangi cia medutis, tai visi laksteliai jau iskpeti penketo formos, o kepant biskvitini torta, tai tektu ispjaustyti jau is iskepto, tadum lieka ir biskvito atraizu, kas labai neekonomiska lotuliukas.gif Nors pas mane yra kam juos sunaikinti bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Na db žinosiu kuris tortas ekonomiškiausias thumbup.gif
Atsakyti
Eglejk-saunuole,labai jau grazus Patricios tortas
Cipciukas,tai pati prie saves vis kabinasi ir kabinasi,ir be reikalo doh.gif
*monikute*-tavo rozes nuostabios,ir kaip jums tokios iseina,as jau antra diena mucinuosi
Papildyta:
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 05, 01:51)
Man atrodo Cipciukui reik poilsio, nes po sventinių tortų kepimo jau pervargo ir vaidenasi verysad.gif

Ir kol dar neatostogaujat, gal Jūs dar patartumėt kur galima maistinių dažų gaut???  g.gif

Jei labai greitai reikia,tai as uzsisakau is cia americolor dazai-man patys paciausi
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2010 01 05, 18:23)
As va, kaip tik dariau pirmam gimtadieniui tortuka, visuje juodasis miskas (abu aukstai) dengtas pastiliazu, kaspinas, geles, skaicius, drugeliai irgi pastiliazas, jie laikosi ant spageti makaronu smile.gif ju sparnai padazyti flomasteriais smile.gif

user posted image

koks nuostabus ir zaismingas tortas. man tai kazkaip nedrasu tokius vaikiskus drugelius pvz padaryt blush2.gif atrodo: nesupras niekas...bet kai paziuri kaip kiti padaro, tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergtaites su praejusiomis sventemis,a jau tortu dailumai,vien meno kuriniai
Cipciuk labai grazus jusu tortukas,kaip visada supper
rasyte labai patiko tavo penketukas,manes irgi paprase toki vasario menesio padaryti tai suku galva kaip man ji lygiai apdengti.. g.gif
eglejk wau vaikishkas tortukas superinis,tikrai labai viskas graziai padaryta,drugelaiai gelytes bantukas:)man tavo ankstesnis zydras labiau patiko negu sitas zalias,nzn kodel gal spalvos cia nesiderina,bet dzibavimas tai auksta klase,gal kada parodysi kaip daryti taip?nes man atrodo misija neimanoma:)
na ir ash idesiu savo nesekminga,is vakaro man pasake darbe kad reikia torto musu vadibininkui kitai dienai 50 metu gimtadienis,na ka spejau ta padariau,jis fanas everton futbolo komandos,tai ju logotipa ir uzdejau,viduje baltas biskvitas brashkiu dzemas grietinele su philadelpios suriu kremo pertepimu.virsus pirktine mase kuria ash prakeikiau.kadangi laiko daug neturejau ir nervavausi ir daug ka sugadinau tai raide suluzo tai pirshtu mase suplesiau kai jau tortas buvo apdengtas doh.gif tai teko ta tipo melyna salyka lipdyti,nu nesamone o ne tortas gavosi doh.gif
user posted image
Atsakyti