Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

sveikutes
monikute jau roziu grozis bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 04, 23:50)
Nuuuuuuuuuuuuuuu  .....  kam kaip dirol.gif , man matai kitkuo kvepia  user posted image....

cipciuk labai grazi pagalvyte, ir sliopansas toks elegantiskas thumbup.gif thumbup.gif
asseni , tortukai labai grazus, o jau batukai kokie, kaip tikri uzdeti bigsmile.gif thumbup.gif
egluten labai dailus tigriukas
saule00 ruzavas tortukas man labai grazus lygut lygutelis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 05 sausio 2010 - 11:35
Kuklus 5-tukas 4u.gif
Medutis su zele gabaliukais, pastiliazas bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 01 05, 14:08)
Kuklus 5-tukas 4u.gif

Nesuprantu kaip reikia apdengti tokį tortą g.gif
Kuklus, bet dėl to ir žavus thumbup.gif
Atsakyti
Rasyte be galo gražu, kuo kukliau, tuo dailiau thumbup.gif laaabai puikus 5-ukas 4u.gif dengi vienu gabalu masės ir tiek, į įdubas įleidi masės palaipsnius ir baigta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 05, 13:17)
Nesuprantu kaip reikia apdengti tokį tortą  g.gif
Kuklus, bet dėl to ir žavus  thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Su apdengimu buvo biski kliurku, tan kur idubimai, bet uzmaskavau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 01 05, 13:23)
Aciu 4u.gif
Su apdengimu buvo biski kliurku, tan kur idubimai, bet uzmaskavau lotuliukas.gif

aš irgi blush2.gif bet va nesimato tų kliurkų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 01 05, 13:08)
Kuklus 5-tukas 4u.gif

labai grazus skaiciukas bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Cipciuk, sveika sugrįžusi thumbup.gif o jau pagalvėlės grožis wub.gif man tai kaip tik norisi ją niurkyti, o ne valgyti biggrin.gif

Monikute, rožyčių grožis bigsmile.gif ir ta geltona spalva tokia ryški thumbup.gif

Rasyte, oi koks gražus penketukas thumbup.gif tik vis tiek ir man mistika, kaip tuos įlenkimus dengti, nes aš kai bandžiau, tai man tešla ten raukšlėjasi ir nors tu ką doh.gif niekaip nesisekė man su ja. schmoll.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 01 05, 13:22)
dengi vienu gabalu masės ir tiek, į įdubas įleidi masės palaipsnius ir baigta  4u.gif

Tai kad įleisti, suprantama, ale kaip tai gražiai padaryti. Mergaitės, gal galima fotoreportažą tokio tipo torčiuko dengimo mase, jei kas darys, būtų labai smagu pamatyti. ax.gif
Atsakyti
Kaip apdengti tokius skaičius ? ...... nugi iškerpi juostą šonams , apklijuoji , o paskui viršų , arba atvirkščiai nail.gif ....tortas - švelnumo įsikūnijimas wub.gif

Nagi pasiėmė pagrabinę .....gavau buckį į žandą , ir mačiau džiaugsmą merginos akyse bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 05, 17:20)
Nagi pasiėmė pagrabinę .....gavau buckį į žandą  , ir mačiau džiaugsmą merginos akyse  bigsmile.gif .

kur cia nebus dziaugsmo, jei kurpaite pamacius iskart kyla noras pasimatuoti, ypac kai taip iskilmingai pateikta biggrin.gif
Atsakyti
rasyte, koks dailus penketukas, toks svelnutis wub.gif
Atsakyti
Aciu, mergytes 4u.gif Man jis irgi patinka wub.gif
Sekmadieni mano pupai 1-eri, gal reikes kazka panasaus pagaminti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 05 sausio 2010 - 16:51