Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Man atrodo Cipciukui reik poilsio, nes po sventinių tortų kepimo jau pervargo ir vaidenasi verysad.gif

Ir kol dar neatostogaujat, gal Jūs dar patartumėt kur galima maistinių dažų gaut??? g.gif
Atsakyti
Dažų nori ..... na pas mane būna dažų nail.gif ....kol kas nėra , kai bus duosiu žinią , juk visiems šventės , ten taip pat alc.gif...

O aš jau seniai apmirus .... atgimsiu ir pradėsiu " atostogauti " nuo sausio 14 d. user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 05 sausio 2010 - 02:22
Cipciuk daili pagalvėlė ir graži kurpaitė wub.gif

O aš atvelku savo torčiuką greituką hihihi.gif vakar per kelias valandikes sukūriau smile.gif tortą šiandien tikiuosi paragauti, nes vešiu jį pas draugę pasveikinti su praėjusiomis šventėmis ax.gif ale ot paradoksas biggrin.gif gimtadienis tai mano, o tortą vežu draugei laugh.gif
Cipciuko medučio lakštai pertepti su grietinėlės ir rududu kremu, džibukai iš grietinėlės (galim sakyt pirmą kartą džibavau su grietinėle neskaitant meškino torto smile.gif ), gėlės saldainių masės, lapeliai plikytos tešlos 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 05 sausio 2010 - 09:33
*monikute*, labai dailus tortas 4u.gif rožės perfect 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 05, 10:34)
*monikute*, labai dailus tortas 4u.gif rožės perfect  4u.gif

Ačiū flirt.gif tik aš matau didelį minusą - persišviečiantį biskvitą blush2.gif ale pritrūkau grietinėlės ir laiko iš pradžių aptept visą tortą blush2.gif

Norėjau paklausti ką ne taip padariau, kad man nuo grietinėlės sudrėko ir nusidažė torto servetėlė unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 05 sausio 2010 - 09:43
cipciukas,nu labai elegantiška pagalvėlė ir batelis wub.gif
monikute,koookioss roooožės thumbup.gif ir foto labai graži 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 05, 09:42)
Ačiū  flirt.gif tik aš matau didelį minusą - persišviečiantį biskvitą  blush2.gif  ale pritrūkau grietinėlės ir laiko iš pradžių aptept visą tortą  blush2.gif

Norėjau paklausti ką ne taip padariau, kad man nuo grietinėlės sudrėko ir nusidažė torto servetėlė  unsure.gif

prasta servetėlių kokybė mirksiukas.gif Tu čia niekuo dėta 4u.gif o norint, kad biskvitas nešviestų, ką Olestutė sakė padaryti reikia, aaaaaaa??????? aptepti tortuką, tos pačios spalvos grietinėle, kuria dzibuosite mirksiukas.gif tada net jei tarpelis kur koks ir liks, jo vizualiai nesimatys 4u.gif kaip pirmam dzibuotam tortui ir jubiliejaus proga atleisim 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 05, 09:42)
Ačiū  flirt.gif tik aš matau didelį minusą - persišviečiantį biskvitą  blush2.gif  ale pritrūkau grietinėlės ir laiko iš pradžių aptept visą tortą  blush2.gif

Norėjau paklausti ką ne taip padariau, kad man nuo grietinėlės sudrėko ir nusidažė torto servetėlė  unsure.gif

Nieko saulyte tu nepadariai ....tokios mūsų " super " servetėlės ....toletinis popierius tvirtesnis doh.gif ....tortas gražus , ir gėlės nuostabios wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 05, 11:08)
prasta servetėlių kokybė  mirksiukas.gif  Tu čia niekuo dėta  4u.gif o norint, kad biskvitas nešviestų, ką Olestutė sakė padaryti reikia, aaaaaaa??????? aptepti tortuką, tos pačios spalvos grietinėle, kuria dzibuosite  mirksiukas.gif tada net jei tarpelis kur koks ir liks, jo vizualiai nesimatys  4u.gif  kaip pirmam dzibuotam tortui ir jubiliejaus proga atleisim  4u.gif  lotuliukas.gif

Tai va, kad pritrūkau grietinėlės ir laiko blush2.gif kitą sykį reiks pasistengti labiau blush2.gif o kad atleidžiate, tai gerai biggrin.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 05, 11:09)
Nieko saulyte tu nepadariai ....tokios mūsų  " super "  servetėlės ....toletinis popierius tvirtesnis  doh.gif ....tortas gražus , ir gėlės nuostabios  wub.gif .

Ačiū flirt.gif
Atsakyti
monikute, tavosios rozes nerealiai grazios, nu kaip tikros, atsiziureti negaliu wub.gif
Cipciuk, kokia dar pagrabine pagalvele, tikrai jums jau atostogu reikia smile.gif
Atsakyti
Mielosios damos nu grazu pasiziureti ka jus isdarinejat uzsidariusios virtuvei
Cipsiuk pagalvyte grazi tik gal tau jau pabodusi jis o kas nemate tai jiem kaip atradimas uztai ir uzsimano is kart mirksiukas.gif o batas tai bais grazuolis o klausyk kaip su tais klijais viskas gal paprasciau greiciau sukimba nes as tai varkstu su tais batais g.gif
Olesta as visada atsimenu ta tavo fraze pries tai aptepk tokia pat spalva kaip dzibuosi bet prisimenu tada kaip pradeda sviesti baltai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Monikute jau geliu gaminime istobulejus neispasakytai gal cia tortulis tavo gimtadieniui ax.gif
Ir cia noriu dar karta pasveikinti Monikute su jubilieju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 05 sausio 2010 - 11:07
QUOTE(Angel1203 @ 2010 01 05, 11:56)

Monikute jau geliu gaminime istobulejus neispasakytai gal cia tortulis tavo gimtadieniui  ax.gif
Ir cia noriu dar karta pasveikinti Monikute su jubilieju

Nea ax.gif vakar kepiau lakštus gimtadienio tortams smile.gif šis skirtas draugei pasveikinti su praėjusiomis šventėmis 4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti