Piešimo technologija praleidžiu, piešt nemoku Bet tortas tai fantastiškas
saule00, monikute, Olesta, Asseni, Cipciuk, EgluteN, jav ir vis, kuriu nepaminejau visu jusu tortai nerealiai grazus, saunus, idomus ir suteikiantys ideju
Cipciuk, nenusiminkit, as nemanau, kad tortai kada nors gali butivienodi, kad ir kaip stengtumetes vistiek kazkas buna kitaip, siuo atveju kurpaite labai daili, tokia elegantiska
Cipciuk, nenusiminkit, as nemanau, kad tortai kada nors gali butivienodi, kad ir kaip stengtumetes vistiek kazkas buna kitaip, siuo atveju kurpaite labai daili, tokia elegantiska
Nauji metai ..... o tortai tokie pat verysad.gif ( pas mane ) .....
Cipciuk, jie tokie pat NUOSTABŪS kaip visada o dar ne visus pasirodo ir parodėt viską matau pjūvis nerealus jau matosi ir naujas skonis sukurtas
Cipciuk, jie tokie pat NUOSTABŪS kaip visada o dar ne visus pasirodo ir parodėt viską matau pjūvis nerealus jau matosi ir naujas skonis sukurtas
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 04, 20:45)
pagalvė, kaip tikra
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 04, 22:21)
oi prisamastai visokiu navarotų
QUOTE(lotute @ 2010 01 04, 21:40)
oi prisamastai visokiu navarotų
Galvoju uždėsiu gėlyčių ..... okurat būtų kaip pagrabinė ....atvažiuos pasimti tada žiūrėsiu .
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 04, 23:07)
Galvoju uždėsiu gėlyčių ..... okurat būtų kaip pagrabinė ....atvažiuos pasimti tada žiūrėsiu .
mannet minčių tokių nekilo
Cipciuk, o kokie yra valgomi klijai?
Man net galvon nešautų tokia mintis man greičiau primeną tokią pagalvę, ant kurios atnešami apdovanojimai,ordinai...
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 04, 23:32)
Man net galvon nešautų tokia mintis man greičiau primeną tokią pagalvę, ant kurios atnešami apdovanojimai,ordinai...
Nuuuuuuuuuuuuuuu ..... kam kaip , man matai kitkuo kvepia ....