Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Piešimo technologija praleidžiu, piešt nemoku lotuliukas.gif Bet tortas tai fantastiškas mirksiukas.gif
Atsakyti
Nauji metai ..... o tortai tokie pat verysad.gif ( pas mane ) .....

Medutis su riešutais ir aguonom , beze , šliopensas 37 dydžio , iš Cipciuko masės ( gėlių ) , klijuota valgomais klijais , kvarbatkos - pastilažas .

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 04 sausio 2010 - 19:46
saule00, monikute, Olesta, Asseni, Cipciuk, EgluteN, jav ir vis, kuriu nepaminejau visu jusu tortai nerealiai grazus, saunus, idomus ir suteikiantys ideju thumbup.gif

Cipciuk, nenusiminkit, as nemanau, kad tortai kada nors gali butivienodi, kad ir kaip stengtumetes vistiek kazkas buna kitaip, siuo atveju kurpaite labai daili, tokia elegantiska wub.gif
Atsakyti
Nauji metai ..... o tortai tokie pat verysad.gif ( pas mane ) .....
Cipciuk, jie tokie pat NUOSTABŪS kaip visada thumbup.gif o dar ne visus pasirodo ir parodėt cool.gif viską matau cool.gif pjūvis nerealus jau matosi ir naujas skonis sukurtas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 04, 20:45)
Nauji metai ..... o tortai tokie pat  verysad.gif ( pas mane ) .....

pagalvė, kaip tikra bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Man ta pagalvė jopšikmat , kaip iš grabo unsure.gif.....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 04 sausio 2010 - 21:22
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 04, 22:21)
Man ta pagalvė jopšikmat , kaip iš grabo  unsure.gif.....

oi prisamastai visokiu navarotų hihihi.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 01 04, 21:40)
oi prisamastai visokiu navarotų hihihi.gif lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Galvoju uždėsiu gėlyčių ..... okurat būtų kaip pagrabinė doh.gif ....atvažiuos pasimti tada žiūrėsiu unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 04, 23:07)
Galvoju uždėsiu gėlyčių ..... okurat būtų kaip pagrabinė  doh.gif ....atvažiuos pasimti tada žiūrėsiu  unsure.gif .

mannet minčių tokių nekilo schmoll.gif

Cipciuk, o kokie yra valgomi klijai? g.gif
Atsakyti
Na valgomi ..... kai apsiperkame anglijoje , per užsakymus , tai juk jų būna smile.gif .
Atsakyti
Man net galvon nešautų tokia mintis lotuliukas.gif man greičiau primeną tokią pagalvę, ant kurios atnešami apdovanojimai,ordinai... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 04, 23:32)
Man net galvon nešautų tokia mintis  lotuliukas.gif  man greičiau primeną tokią pagalvę, ant kurios atnešami apdovanojimai,ordinai...  thumbup.gif

Nuuuuuuuuuuuuuuu ..... kam kaip dirol.gif , man matai kitkuo kvepia user posted image....
Atsakyti