nu šaunu, kasdien tik torrtukus keliat ankščiau reikdavo savaitgalio laukt dabar pirmadienis toks tortingas ) tortukai visų puikūs!!! smagumėlis akis paganyti!!
QUOTE(EgluteN @ 2010 01 04, 17:04)
Olesta,grazu ant tavo tortu,o man gavosi istapentos sniego kusneles
monikute,o man tavo zmogeliukas labai nuotaikingas
del tigriuko-dekui tiesiog issikirpau ant popieriaus nupista ir pagal ji su teptuku ispiesiau ir uzplojau ant sokolado
monikute,o man tavo zmogeliukas labai nuotaikingas
del tigriuko-dekui tiesiog issikirpau ant popieriaus nupista ir pagal ji su teptuku ispiesiau ir uzplojau ant sokolado
nesupratau ką čia norėjai pasakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 01 04, 17:07)
nu šaunu, kasdien tik torrtukus keliat ankščiau reikdavo savaitgalio laukt dabar pirmadienis toks tortingas ) tortukai visų puikūs!!! smagumėlis akis paganyti!!
Tai atsipeikėji po savaitgalio ir tada sudedi nuotraukas
PADĖKIT!!!!!Kur gaut maistinių dažų??? Žinau,kad turi būti jų bezėj, bet kiek kartų nueinu į ta skyrelį tiek kartų pasako,kad neprekiauja, o paskutinį kartą pasakė,kad bažėje jau nebegausit
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 04, 16:20)
PADĖKIT!!!!!Kur gaut maistinių dažų??? Žinau,kad turi būti jų bezėj, bet kiek kartų nueinu į ta skyrelį tiek kartų pasako,kad neprekiauja, o paskutinį kartą pasakė,kad bažėje jau nebegausit
kiek suprantu kaunietis esi? kazkas minejo,as uzsirasiau-atkartoju-uz urmo bazės maisto institute Taikos pr. 92 (tik nepamenu 6 aukstas,ar 6 kabinetas,vnzodz,šeškė kazkokia )ten sake,ir deziu tortams yra,ir sevetku)
na,mergaites jus pavarot as po Kaledinio torto puosimo fiasko dar neatsigaunu,uzpykau,Naujakui net nedariau
Vadinasi užsuksiu ten ir iškosiu arba šeštame aukšte, arba šeštame kabinete Dėkui laaaaabaii
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 04, 10:53)
O dabar aiskiau
merginos,o MMG tai marselow cia mase ar kokia
nes jau nagai pradejo nieztet,reik jau pradet puost tortus,o tai vietoj tortu isvaizda kaip pyragu budavo
nes jau nagai pradejo nieztet,reik jau pradet puost tortus,o tai vietoj tortu isvaizda kaip pyragu budavo
QUOTE(vilimute @ 2010 01 04, 16:49)
merginos,o MMG tai marselow cia mase ar kokia
MMG-tai sutrumpinimas meain mase su gliukoze
Olesta,grazu ant tavo tortu,o man gavosi istapentos sniego kusneles biggrin.gif
monikute,o man tavo zmogeliukas labai nuotaikingas thumbup.gif
del tigriuko-dekui 4u.gif tiesiog issikirpau ant popieriaus nupista ir pagal ji su teptuku ispiesiau ir uzplojau ant sokolado lotuliukas.gif
nu gal pusnelės kokios, nu ką labai gražu o apie šitą naują technologiją prašom plačiau uojjjjjjj sorry, ale labai juokas užėmė
del tigriuko-dekui 4u.gif tiesiog issikirpau ant popieriaus nupista ir pagal ji su teptuku ispiesiau ir uzplojau ant sokolado lotuliukas.gif
nu gal pusnelės kokios, nu ką labai gražu o apie šitą naują technologiją prašom plačiau uojjjjjjj sorry, ale labai juokas užėmė
čia ne tik tortus atrandinėja, bet ir naujus žodžius
QUOTE(Olesta @ 2010 01 04, 18:40)
Olesta,grazu ant tavo tortu,o man gavosi istapentos sniego kusneles biggrin.gif
Jetau kokia geda va kas gaunas viena raide paskubom praleidus atsiprasau labai
Technologija paprasta:nusiziuri norima objekta ar sugalvoji pati ,perkeli ant popieriaus,iskerpi,uzdedi ant paruosto pastilazo ir piesi visas kitas detales.tada tiesiog uzdedi kur tau norisi
Sveikos merginos!!!!!!!!!!!!!!
Kiek grozybiu cia pridejote,as pritrenkta. Beveik menesi su Jumis nebuvau, tai........... net 4 temas praleidau kiek naujoviu cia isradote
papasakokite, prasau, placiau apie mmg please . ar elastinga, ar greitai dziusta
Kiek grozybiu cia pridejote,as pritrenkta. Beveik menesi su Jumis nebuvau, tai........... net 4 temas praleidau kiek naujoviu cia isradote
papasakokite, prasau, placiau apie mmg please . ar elastinga, ar greitai dziusta