Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

nu šaunu, kasdien tik torrtukus keliat smile.gif ankščiau reikdavo savaitgalio laukt smile.gif dabar pirmadienis toks tortingas smile.gif) tortukai visų puikūs!!! smagumėlis akis paganyti!!
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2010 01 04, 17:04)
Olesta,grazu ant tavo tortu,o man gavosi istapentos sniego kusneles biggrin.gif
monikute,o man tavo zmogeliukas labai nuotaikingas thumbup.gif
del tigriuko-dekui 4u.gif  tiesiog issikirpau ant popieriaus nupista ir pagal ji su teptuku ispiesiau ir uzplojau ant sokolado lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nesupratau ką čia norėjai pasakyti g.gif biggrin.gif

QUOTE(zuliaska @ 2010 01 04, 17:07)
nu šaunu, kasdien tik torrtukus keliat smile.gif ankščiau reikdavo savaitgalio laukt smile.gif dabar pirmadienis toks tortingas smile.gif) tortukai visų puikūs!!! smagumėlis akis paganyti!!

Tai atsipeikėji po savaitgalio ir tada sudedi nuotraukas biggrin.gif
Atsakyti
PADĖKIT!!!!!Kur gaut maistinių dažų??? blink.gif Žinau,kad turi būti jų bezėj, bet kiek kartų nueinu į ta skyrelį tiek kartų pasako,kad neprekiauja, o paskutinį kartą pasakė,kad bažėje jau nebegausit schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 04, 16:20)
PADĖKIT!!!!!Kur gaut maistinių dažų???  blink.gif  Žinau,kad turi būti jų bezėj, bet kiek kartų nueinu į ta skyrelį tiek kartų pasako,kad neprekiauja, o paskutinį kartą pasakė,kad bažėje jau nebegausit schmoll.gif

kiek suprantu kaunietis esi? kazkas minejo,as uzsirasiau-atkartoju-uz urmo bazės maisto institute Taikos pr. 92 (tik nepamenu 6 aukstas,ar 6 kabinetas,vnzodz,šeškė kazkokia tongue.gif )ten sake,ir deziu tortams yra,ir sevetku)
na,mergaites jus pavarot thumbup.gif as po Kaledinio torto puosimo fiasko dar neatsigaunu,uzpykau,Naujakui net nedariau cool.gif
Atsakyti
Vadinasi užsuksiu ten ir iškosiu arba šeštame aukšte, arba šeštame kabinete thumbup.gif Dėkui laaaaabaii thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 04, 10:53)
Rodausi savo nevykelį  blush2.gif 
Dar transportuojant "bičelio" kepurės kazeriokas nulužo  doh.gif  laugh.gif
user posted image

user posted image

user posted image

O dabar aiskiau mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
merginos,o MMG tai marselow cia mase ar kokia ax.gif
nes jau nagai pradejo nieztet,reik jau pradet puost tortus,o tai vietoj tortu isvaizda kaip pyragu budavo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimute @ 2010 01 04, 16:49)
merginos,o MMG tai marselow cia mase ar kokia ax.gif
nes jau nagai pradejo nieztet,reik jau pradet puost tortus,o tai vietoj tortu isvaizda kaip pyragu budavo blush2.gif

MMG-tai sutrumpinimas meain mase su gliukoze 4u.gif
Atsakyti
„Olesta,grazu ant tavo tortu,o man gavosi istapentos sniego kusneles biggrin.gif
del tigriuko-dekui 4u.gif tiesiog issikirpau ant popieriaus nupista ir pagal ji su teptuku ispiesiau ir uzplojau ant sokolado lotuliukas.gif“

biggrin.gif nu gal pusnelės kokios, nu ką labai gražu thumbup.gif o apie šitą naują technologiją prašom plačiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif uojjjjjjj lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sorry, ale labai juokas užėmė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 04 sausio 2010 - 17:41
lotuliukas.gif čia ne tik tortus atrandinėja, bet ir naujus žodžius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 04, 18:40)
„Olesta,grazu ant tavo tortu,o man gavosi istapentos sniego kusneles biggrin.gif
del tigriuko-dekui 4u.gif  tiesiog issikirpau ant popieriaus nupista ir pagal ji su teptuku ispiesiau ir uzplojau ant sokolado lotuliukas.gif“

biggrin.gif  nu gal pusnelės kokios, nu ką labai gražu  thumbup.gif o apie šitą naują technologiją prašom plačiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  uojjjjjjj  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif sorry, ale labai juokas užėmė  lotuliukas.gif

Jetau kokia geda blush2.gif blush2.gif blush2.gif va kas gaunas viena raide paskubom praleidus doh.gif blush2.gif atsiprasau labai 4u.gif
Technologija paprasta:nusiziuri norima objekta ar sugalvoji pati ,perkeli ant popieriaus,iskerpi,uzdedi ant paruosto pastilazo ir piesi visas kitas detales.tada tiesiog uzdedi kur tau norisi ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!!!!!!!!!!!!!!

Kiek grozybiu cia pridejote,as pritrenkta. Beveik menesi su Jumis nebuvau, tai........... net 4 temas praleidau verysad.gif kiek naujoviu cia isradote bigsmile.gif

papasakokite, prasau, placiau apie mmg please schmoll.gif . ar elastinga, ar greitai dziusta g.gif

Atsakyti