Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2010 01 04, 10:59)
*monikute*, liuks Tavo  Luisas Marius puikus  thumbup.gif  lotuliukas.gif ir snaigės šokoladinės liuks, nizvarbit, kad ant žolės  thumbup.gif

Ten atseit mediena lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai vat apie ką aš ir kalbu, kad visiškas fiasko arba reikia žiūrėti į tą kompoziciją kaip į kažkokį tai meno kūrinį su perkeltinėm prasmėm laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
sveikutės, pirmiausia sveikinu visas su naujais metais 4u.gif ir noriu padėkot visoms už pagalbą, už pasidalintas idėjas. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nespėjau įdėt dar senais metais tortų, tai įdedu dabar smile.gif iškart atsiprašau už nuotraukų kokybę, nes nelabai buvo kada nufotografuot, ale ir iš manęs fotografė nekokia blush2.gif

tortas "Medutis", dengtas pastilažu, kaspinas , lapeliai ir uogytės (jei matos)- pastilažas, zigugulingos aisingas. dar apdažyta perlu.
user posted image

tortas "Medutis", dengtas MMG (super lengvai dengias, neplyšta, gerai kočiojas, na super super super)drugeliai -pastilažas, zigugulingos lotuliukas.gif aisingas, gėlytes is likusios mases MMG.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 04 sausio 2010 - 14:33
kutvela labai dailūs tortukai wub.gif ir nuotraukos gražios, tik gal truputį per mažos smile.gif
Jei taip gerai gavosi MMG, tada noriu paklausti, kiek laiko verdate ir kiek laiko aušinate sirupą?
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 04, 14:35)
kutvela labai dailūs tortukai  wub.gif  ir nuotraukos gražios, tik gal truputį per mažos  smile.gif
Jei taip gerai gavosi MMG, tada noriu paklausti, kiek laiko verdate ir kiek laiko aušinate sirupą?

na tiksliai kiek laiko negaliu pasakyt,bet viriau kol sirupas pasidare skaidrus ir snypst pradejo :)nuemus nuo kaitlentes as jo nevesinau,o supyliau ant zalatinos, kuria buvau jau uzpylus vandeniu ismaisiau ir supyliau i alieju,as viska dariau, taip kaip buvo parasius meian, ir man gavosi superine mase 4u.gif, beje as nepyliau jokio glicerino blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 04 sausio 2010 - 14:59
Oj, mergaites ir berniukai, taip noretusi pakomentuot Jusu tortukus, bet taip laiko nera doh.gif

Noreciau pagirti monikut, sauniai pradejo lipdyt, o tos isprogusios akys lotuliukas.gif , na super.

Kutvela
, tavo baltasis pakerejo, super dailus darbas

Imetu kelis savo tortukus, dar gruodzio darbas, man rodos nerodziau.

Abu jogurtiniai, tik jau nepamenu kas su kokiais vaisiais

Beze, batukai, kaciukai ir virsus MMg mase, siulai marcipanas
user posted image
user posted image

Ir dar vienas, mergaitei 1 proga

Figureles marcipanas, visa kita MMG

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 04 sausio 2010 - 15:02
Kutvela, apžavėjai su tais perliniais kaspinais wub.gif wub.gif wub.gif
Asseni, jau buvau mačiusi paraše, bet dar pasikartosiu, kaip visada nepriekaištinga, subtilu, skoninga ir gražu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,visas su Naujais Metais 4u.gif
Tiek daug grozybiu prideja,jau pavieniui ne nebevardysiu-tiek ju daug,susipainiosiu blush2.gif
Galu gale ir pati issikepiau torta-juodaji miska.puosta grietinele ir pastilazu.
Olesta,nu ir is kur pas tave kantrybes tiek dzibuoti su ta grietinele,man rankas pakirto ir visyiek belekas gavos doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 01 04, 16:02)

Noreciau pagirti monikut, sauniai pradejo lipdyt, o tos isprogusios akys lotuliukas.gif , na super.

Ačiū blush2.gif pabandžiau iš MMG masės lipdyti, tai labai patiko smile.gif nėra tokių raukšlių kaip su lipdymo pastiliažu smile.gif

O Asseni tortukus aš jau irgi seniai apžiūrėjau biggrin.gif labai gražūs wub.gif
Atsakyti
Labukas visiems 4u.gif
Noriu pasveikinti su Naujais metais 4u.gif ir palinketi daug graziu tortu siais metais. Dziaugiuosiu, kad atradau si skyreli ir daug ko galiu ismokti. Nor man dar toli iki visu siu grozybiu imetu keleta savo tortu ax.gif

Tortas medutis su zele, puostas grietinele
user posted image
Tortas Napaleonas is vaikystes, figureles pastilazas, puostas grietinele
user posted image
Biskvitiniai lakstai pertepti grietines varskes kremu, dengtas MMG, figureles pastiliazo
user posted image
Tortas Pasaka, dengtas MMG
user posted image
Atsakyti
EgluteN, nu bet koks tigrius gavosi wub.gif nu pakerta ir man riešus ir pirštus, ir drebėt pradeda jei didesnis tortas ir tvirtesnis kremas, o ką daryt, gražu blush2.gif
saule00, šaunus debiutas, o tortas Pasaka, tikrai pasakiškas thumbup.gif užsuk dažniau mirksiukas.gif

Atsakyti
EgluteN mane taip pat pakerėjo tas tigriukas wub.gif

saule00 ogo kiek tortukų thumbup.gif man ta dovanėlė superinė wub.gif o masė kaip lygiai uždengta thumbup.gif
Atsakyti
Olesta,grazu ant tavo tortu,o man gavosi istapentos sniego kusneles biggrin.gif
monikute,o man tavo zmogeliukas labai nuotaikingas thumbup.gif
del tigriuko-dekui 4u.gif tiesiog issikirpau ant popieriaus nupista ir pagal ji su teptuku ispiesiau ir uzplojau ant sokolado lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgluteN: 04 sausio 2010 - 16:06