Kirbe, labai dailus tortukas,tie drugeliai ir karunele
O kaip is biskvito padaret skaiciu 2? kepet apvalu ir keturkampi biskvita ir klijavot pjaustet?
Čia gulbė ar čia dvejetas??? Nors koks skirtumas, visvien labai gražu
Fuuuuu!!!!!!Galima lengviau atsipusti po svenciu ir prisesti prie kompo.Perziurejau visus jusu grazumynus nu tiesiog truksta zodziu kiek cia visokiu groziu.SAUNUOLES
Atnesu ir as savo kleckiukus
STIKLO SUKES,pirma karta isbandziau sokoladine juosta.Labai patiko.
sitas RAFAELO,pastiliazas
Lelyte 4 gimtadienio proga
labai nekokybiska foto
Atnesu ir as savo kleckiukus
STIKLO SUKES,pirma karta isbandziau sokoladine juosta.Labai patiko.
sitas RAFAELO,pastiliazas
Lelyte 4 gimtadienio proga
labai nekokybiska foto
jav Paskutinysis tortukas daliai padirbėta
JAV, kokių gražuolių prikepus sveika sugrįžus pas mus, senokai buvai užsukusi
Kirbe, labai dailus dvejetukas, tik dešinys šonas daugokai išimtas, bet spalvos gražios ir su meile darytas labai dailu
aš Tau į kompaniją irgi papopuliarinimui Rafaelo svajonę atnešiu, tiesą sakant antras šiais metais gamintas tortas, bet pirmas iškeliavo nenufotografuotas pas puseserę, bet ne pasaulio stebuklas ir buvo trupinukai, šokoladas ir skaičiai su karameliniais krašteliais....o šitas dar paprastesnis, BET su karamelizuotais riešutais viduje ir išorėje šonuose, MB nešis Naujų Metų proga kolektyvą pavaišinti, viršus kokosas ir karoliukai, šokoladiniai lapeliai ir Cipciuko cukrinės gėlių masės gėlikės, žodžiu tikras Rafaelas su riešutais
Kirbe, labai dailus dvejetukas, tik dešinys šonas daugokai išimtas, bet spalvos gražios ir su meile darytas labai dailu
aš Tau į kompaniją irgi papopuliarinimui Rafaelo svajonę atnešiu, tiesą sakant antras šiais metais gamintas tortas, bet pirmas iškeliavo nenufotografuotas pas puseserę, bet ne pasaulio stebuklas ir buvo trupinukai, šokoladas ir skaičiai su karameliniais krašteliais....o šitas dar paprastesnis, BET su karamelizuotais riešutais viduje ir išorėje šonuose, MB nešis Naujų Metų proga kolektyvą pavaišinti, viršus kokosas ir karoliukai, šokoladiniai lapeliai ir Cipciuko cukrinės gėlių masės gėlikės, žodžiu tikras Rafaelas su riešutais
Kirbe , koks dailus torčiukas
Dukrytė bus labai patenkinta
JAV, kokie gražūs tortai. Ypač paskutinis
Olesta , labai jau skaniai atrodantis torčiukas
O mano šeimynai nepatiko rafaelo tortas
Dukrytė bus labai patenkinta
JAV, kokie gražūs tortai. Ypač paskutinis
Olesta , labai jau skaniai atrodantis torčiukas
O mano šeimynai nepatiko rafaelo tortas
neli, šaunuolė dar šiek tiek įdirbio su masės dengimu ir nebus iš vis prie ko prikibti
ir sumastyk tu man taip
kirbe, labai dailus tortukas Sveikinimai mažajai
jav pirmasis tortukas itin skaniai atrodo antrajame man viską gadina mėlyna spalva o trečiasis fantastiškas alternatyva jau šiek tiek pabodusioms barbėms mane labai pakerėjo
Olesta, gerai, kad prie kavytės saldainius valgau, kitaip būčiau susinervijus tas tortukas toks skanus atrodo primink kokiomis proporcijomis reikia dėti cukrų ir vandenį kameralizuotiems riešutams pagaminti pamenu buvo metas kai valgydavom be sustojimo
QUOTE(neli @ 2010 01 03, 20:02)
Čia ne formelė, o dariau su žvaigždutės formele ir pjausčiau peiliu, dar panaudojau kampus iškirsti su gėlytes formele, trumpai - žaidžiau su jomis.
ir sumastyk tu man taip
kirbe, labai dailus tortukas Sveikinimai mažajai
jav pirmasis tortukas itin skaniai atrodo antrajame man viską gadina mėlyna spalva o trečiasis fantastiškas alternatyva jau šiek tiek pabodusioms barbėms mane labai pakerėjo
Olesta, gerai, kad prie kavytės saldainius valgau, kitaip būčiau susinervijus tas tortukas toks skanus atrodo primink kokiomis proporcijomis reikia dėti cukrų ir vandenį kameralizuotiems riešutams pagaminti pamenu buvo metas kai valgydavom be sustojimo
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 04, 09:11)
neli, šaunuolė dar šiek tiek įdirbio su masės dengimu ir nebus iš vis prie ko prikibti
ir sumastyk tu man taip
kirbe, labai dailus tortukas Sveikinimai mažajai
jav pirmasis tortukas itin skaniai atrodo antrajame man viską gadina mėlyna spalva o trečiasis fantastiškas alternatyva jau šiek tiek pabodusioms barbėms mane labai pakerėjo
Olesta, gerai, kad prie kavytės saldainius valgau, kitaip būčiau susinervijus tas tortukas toks skanus atrodo primink kokiomis proporcijomis reikia dėti cukrų ir vandenį kameralizuotiems riešutams pagaminti pamenu buvo metas kai valgydavom be sustojimo
ir sumastyk tu man taip
kirbe, labai dailus tortukas Sveikinimai mažajai
jav pirmasis tortukas itin skaniai atrodo antrajame man viską gadina mėlyna spalva o trečiasis fantastiškas alternatyva jau šiek tiek pabodusioms barbėms mane labai pakerėjo
Olesta, gerai, kad prie kavytės saldainius valgau, kitaip būčiau susinervijus tas tortukas toks skanus atrodo primink kokiomis proporcijomis reikia dėti cukrų ir vandenį kameralizuotiems riešutams pagaminti pamenu buvo metas kai valgydavom be sustojimo
dariau pagal šį SM rastą receptą:
tai yra,ko gero,pats greičiausiais būdas pagaminti karamelizuotus riešutus 5 minutės mikrobanginėje prieš išbandydama labai skeptiškai žiūrėjau,nes nesitikėjo,kad mikrobanginėje riešutai gali iškepti ir tapti traškūs o gi visai be reikalo
originalas čia rusų kalba.
200 g migdolų su luobele
4 v.š. rudojo cukraus
2,5 v.š vandens
1 a.š cinamono
eiga: mikrobanginę nustatyti ant 600 Watt. Inde,tinkančiam mikrobanginei (siūlyčiaiu paimti aukštesnį didelį puodelį) sumaišyti cukrų,vandenį ir cinamoną.kaitinti 1 min.po to sudėti riešutus,išmaišyti ir kaitinti 2 min.vėl išmaišyti ir kaitinti dar 2 min.išmaišyti ir ataušinti ant kepimo popieriaus.viskas
pas manę gavosi visai kas kita,nes:
1. neturėjau migdolų,o tik 100 g anakardžių riešutų
2. rudojo cukraus taip pat nerasta,todėl naudojau natūralų medų
to pasekoje gavosi labai saknūs,traškūs karamelizuoti riešutai.skonis tip top griljažas.jei susmulkinti labai tiks griljažiniam tortui
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 01 03, 21:53)
Kirbe, labai dailus tortukas,tie drugeliai ir karunele
O kaip is biskvito padaret skaiciu 2? kepet apvalu ir keturkampi biskvita ir klijavot pjaustet?
O kaip is biskvito padaret skaiciu 2? kepet apvalu ir keturkampi biskvita ir klijavot pjaustet?
dariau keturkampy torta ir jau is sutepto ir sustengusio ispjoviau 2.....tikrai visai nedaug issipjauste ten jo....ir tai kas atliko buvo greitai sunaikinta...... na lauksim siandien sveciu ir pjausim visa torciuka......
Jav,kokia grazi feja...nuostabu.....
QUOTE(Olesta @ 2010 01 04, 10:36)
Ogo čia visai kitoks receptas
mes tai darydavom taip - jei gerai pamenu tai 100 g cukraus sumaišydavom su 50 gramų vandens ir 100 g žemės riešutų. Viską išmaišyti puode, tą puodą statyti ant ugnies ir maišant virti kol paruduos, tada riešutus dėti ant kokio nors padėklo ir išskirstyti, kad nesuliptų skonis pasakiškas, o riešutai tokie traškūs
Rodausi savo nevykelį
Sumanymas buvo Mario patupdyti ant žolytės, bet... žolyte sumąsčiau daryti iš sviestinio morenginio Meian kremo, bet jis man nesigavo nesupranu kodėl apie žolės padarymą išvis nekalbu teko tortą tiesiog užtepti šiuo kremu ir barstyti trupiniais, ko daryti irgi nelabai moku na žodžiu... fiasko.... tik gerai, kad žmonėms, kurie jį gavo, šis tortukas patiko ir jie labai apsidžiaugė, tai nors tiek gerai
Dar transportuojant "bičelio" kepurės kazeriokas nulužo
*monikute*, liuks Tavo Luisas Marius puikus ir snaigės šokoladinės liuks, nizvarbit, kad ant žolės