Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Kirbe, labai dailus tortukas,tie drugeliai ir karunele wub.gif
O kaip is biskvito padaret skaiciu 2? kepet apvalu ir keturkampi biskvita ir klijavot pjaustet? g.gif
Atsakyti
Čia gulbė ar čia dvejetas??? bigsmile.gif Nors koks skirtumas, visvien labai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Fuuuuu!!!!!!Galima lengviau atsipusti po svenciu ir prisesti prie kompo.Perziurejau visus jusu grazumynus nu tiesiog truksta zodziu kiek cia visokiu groziu.SAUNUOLES
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Atnesu ir as savo kleckiukus
STIKLO SUKES,pirma karta isbandziau sokoladine juosta.Labai patiko.

user posted image

sitas RAFAELO,pastiliazas

user posted image

Lelyte 4 gimtadienio proga
user posted image
labai nekokybiska foto

Atsakyti
Skanu labai:)
Atsakyti
jav Paskutinysis tortukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif daliai padirbėta mirksiukas.gif
Atsakyti
JAV, kokių gražuolių prikepus bigsmile.gif sveika sugrįžus pas mus, senokai buvai užsukusi 4u.gif
Kirbe, labai dailus dvejetukas, tik dešinys šonas daugokai išimtas, bet spalvos gražios ir su meile darytas wub.gif labai dailu thumbup.gif

aš Tau į kompaniją irgi papopuliarinimui Rafaelo svajonę atnešiu, tiesą sakant antras šiais metais gamintas tortas, bet pirmas iškeliavo nenufotografuotas pas puseserę, bet ne pasaulio stebuklas ir buvo blush2.gif trupinukai, šokoladas ir skaičiai su karameliniais krašteliais....o šitas dar paprastesnis, BET su karamelizuotais riešutais viduje ir išorėje šonuose, MB nešis Naujų Metų proga kolektyvą pavaišinti, viršus kokosas ir karoliukai, šokoladiniai lapeliai ir Cipciuko cukrinės gėlių masės gėlikės, žodžiu tikras Rafaelas su riešutais tongue.gif

user posted image

Atsakyti
Kirbe , koks dailus torčiukas thumbup.gif
Dukrytė bus labai patenkinta bigsmile.gif

JAV, kokie gražūs tortai. Ypač paskutinis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Olesta , labai jau skaniai atrodantis torčiukas essen.gif
O mano šeimynai nepatiko rafaelo tortas verysad.gif
Atsakyti
neli, šaunuolė thumbup.gif dar šiek tiek įdirbio su masės dengimu ir nebus iš vis prie ko prikibti 4u.gif

QUOTE(neli @ 2010 01 03, 20:02)
Čia ne formelė, o dariau su žvaigždutės formele ir pjausčiau peiliu, dar panaudojau kampus iškirsti su gėlytes formele, trumpai - žaidžiau su jomis.

ir sumastyk tu man taip biggrin.gif

kirbe
, labai dailus tortukas wub.gif Sveikinimai mažajai wub.gif

jav pirmasis tortukas itin skaniai atrodo thumbup.gif antrajame man viską gadina mėlyna spalva blush2.gif o trečiasis fantastiškas swoon.gif wub.gif alternatyva jau šiek tiek pabodusioms barbėms blush2.gif mane labai pakerėjo wub.gif

Olesta, gerai, kad prie kavytės saldainius valgau, kitaip būčiau susinervijus doh.gif biggrin.gif tas tortukas toks skanus atrodo bigsmile.gif primink kokiomis proporcijomis reikia dėti cukrų ir vandenį kameralizuotiems riešutams pagaminti blush2.gif pamenu buvo metas kai valgydavom be sustojimo hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 04 sausio 2010 - 09:13
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 04, 09:11)
neli, šaunuolė  thumbup.gif  dar šiek tiek įdirbio su masės dengimu ir nebus iš vis prie ko prikibti  4u.gif
ir sumastyk tu man taip  biggrin.gif

kirbe
, labai dailus tortukas  wub.gif Sveikinimai mažajai  wub.gif
jav pirmasis tortukas itin skaniai atrodo  thumbup.gif  antrajame man viską gadina mėlyna spalva  blush2.gif  o trečiasis fantastiškas swoon.gif  wub.gif  alternatyva jau šiek tiek pabodusioms barbėms  blush2.gif mane labai pakerėjo  wub.gif
Olesta, gerai, kad prie kavytės saldainius valgau, kitaip būčiau susinervijus  doh.gif  biggrin.gif  tas tortukas toks skanus atrodo  bigsmile.gif  primink kokiomis proporcijomis reikia dėti cukrų ir vandenį kameralizuotiems riešutams pagaminti  blush2.gif  pamenu buvo metas kai valgydavom be sustojimo hihihi.gif

dariau pagal šį SM rastą receptą:
tai yra,ko gero,pats greičiausiais būdas pagaminti karamelizuotus riešutus 5 minutės mikrobanginėje prieš išbandydama labai skeptiškai žiūrėjau,nes nesitikėjo,kad mikrobanginėje riešutai gali iškepti ir tapti traškūs o gi visai be reikalo
originalas čia rusų kalba.
200 g migdolų su luobele
4 v.š. rudojo cukraus
2,5 v.š vandens
1 a.š cinamono
eiga: mikrobanginę nustatyti ant 600 Watt. Inde,tinkančiam mikrobanginei (siūlyčiaiu paimti aukštesnį didelį puodelį) sumaišyti cukrų,vandenį ir cinamoną.kaitinti 1 min.po to sudėti riešutus,išmaišyti ir kaitinti 2 min.vėl išmaišyti ir kaitinti dar 2 min.išmaišyti ir ataušinti ant kepimo popieriaus.viskas
pas manę gavosi visai kas kita,nes:
1. neturėjau migdolų,o tik 100 g anakardžių riešutų
2. rudojo cukraus taip pat nerasta,todėl naudojau natūralų medų
to pasekoje gavosi labai saknūs,traškūs karamelizuoti riešutai.skonis tip top griljažas.jei susmulkinti labai tiks griljažiniam tortui
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 01 03, 21:53)
Kirbe, labai dailus tortukas,tie drugeliai ir karunele  wub.gif
O kaip is biskvito padaret  skaiciu 2? kepet apvalu ir keturkampi biskvita ir klijavot pjaustet?  g.gif

dariau keturkampy torta ir jau is sutepto ir sustengusio ispjoviau 2.....tikrai visai nedaug issipjauste ten jo....ir tai kas atliko buvo greitai sunaikinta...... essen.gif essen.gif essen.gif lotuliukas.gif na lauksim siandien sveciu ir pjausim visa torciuka......

Jav,kokia grazi feja...nuostabu..... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 04, 10:36)
dariau pagal šį SM rastą receptą:

Ogo bigsmile.gif čia visai kitoks receptas smile.gif
mes tai darydavom taip - jei gerai pamenu tai 100 g cukraus sumaišydavom su 50 gramų vandens ir 100 g žemės riešutų. Viską išmaišyti puode, tą puodą statyti ant ugnies ir maišant virti kol paruduos, tada riešutus dėti ant kokio nors padėklo ir išskirstyti, kad nesuliptų smile.gif skonis pasakiškas, o riešutai tokie traškūs thumbup.gif

Rodausi savo nevykelį blush2.gif
Sumanymas buvo Mario patupdyti ant žolytės, bet... unsure.gif žolyte sumąsčiau daryti iš sviestinio morenginio Meian kremo, bet jis man nesigavo verysad.gif nesupranu kodėl verysad.gif apie žolės padarymą išvis nekalbu doh.gif teko tortą tiesiog užtepti šiuo kremu ir barstyti trupiniais, ko daryti irgi nelabai moku doh.gif na žodžiu... fiasko.... tik gerai, kad žmonėms, kurie jį gavo, šis tortukas patiko ir jie labai apsidžiaugė, tai nors tiek gerai blush2.gif

Dar transportuojant "bičelio" kepurės kazeriokas nulužo doh.gif laugh.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
*monikute*, liuks Tavo Luisas Marius puikus thumbup.gif lotuliukas.gif ir snaigės šokoladinės liuks, nizvarbit, kad ant žolės thumbup.gif
Atsakyti