Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Vaidosee @ 2009 12 26, 18:23)
Dar turiu kalusimuka,del puosimo  blush2.gif
Dariau juoda miska,virsu norejau puosti,juodu ir baltu sokoladu,na kai baltas pilamas ratuku,juostelemis,zodziu nesuprantu,ka padariau,ne taip,bet islydzius balta sokolada,jis gavosi nebaltas,o geltonas,toks net permatomas blink.gif ,ka ne taip dariau,gal pakenke sviestas,pyliau grietineles i sokolada ir dejau truputi sviesto g.gif

Man tas pats su baltu sokoladu atsitiko, nors as tik grietinele i ji piliau. JUodas istirpo normaliai, o baltas - gelsvas ir skaidrus g.gif
Atsakyti
į baltą šokoladą jei neklystu, pilamas vanduo, nes jis riebesnis nei juodas šokoladas, bet bijau nusikalbėti, bent jau mases darant, tai taip ax.gif o dėl tinklelio, ar tik ne grynas baltas šokoladas pilamas g.gif čia Cipciuko meistriuko reikia šiam klausimui ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 26, 22:54)
į baltą šokoladą jei neklystu, pilamas vanduo, nes jis riebesnis nei juodas šokoladas, bet bijau nusikalbėti, bent jau mases darant, tai taip  ax.gif  o dėl tinklelio, ar tik ne grynas baltas šokoladas pilamas  g.gif  čia Cipciuko meistriuko reikia šiam klausimui  ax.gif  4u.gif

I balta sokolada nieko nereikia pilt
Atsakyti
labas rytas,mano naminiam valgymui vaisinis tortas ax.gif
user posted image
ir berniuko,kuris -šventė gimtadienį-medutis su žėlė ir bananais smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 27 gruodžio 2009 - 10:40
Kiek daug Kalėdinių tortukų wub.gif wub.gif wub.gif

Visos be išimties esate šaunuolės wub.gif

Norėčiau palinkėti ateinančiais metais kurti tokius pat gražius tortukus ir meno šedevrus wub.gif
Taip pat norėčiau palinkėti, kad nepritrūktų cukraus pudros, kad atsakingiausiu momentu vaikai "išgaruotų" iš virtuvės, kad pagaliau gautųsi baisa pabaisa bezas ir kad nebūtų dienų "kaip tyčia" mirksiukas.gif biggrin.gif

Su šventėmis visas kepejėles ir kepejėlius mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokie gražūs jūsų tortukai wub.gif

Na mano trečias tortukas man jau gražėlesnis už ankstesnius, nors jam dar toli toli iki to ką čia matau, bet tema kviečia rodytis ir besimokančias, tad parodysiu kaip man sekasi.
Pirmas MGM bandymas. Tai tikrai malonus dalykas. Torto viršus atrodo gerai, bet šonuose doh.gif suplyšo, tai užtepliojau grietinėle, nes nesumąsčiau ko kito padėčiai taisyti. Gal suplyšo dėl to kad tymptelėjau tą masę g.gif Figūrėlės pastiliažas.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selestė: 27 gruodžio 2009 - 12:21
Sveikos ir sveiki visi 4u.gif Prikepe paciu nuostabiausiu tortu 4u.gif Ikelsiu ir as savo
Rafaelo,pastilazas
user posted image
Medutis,pastilazas
user posted image
Medutis
user posted image
Ir medutis
user posted image
Atsakyti
o tai netingėjot, o tai netingėto prieš šventes thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

Su šventėm visas sveikinu kepejėles.visos nuostabios,šaunios esat 4u.gif 4u.gif Visų kūriniai,tiesiog nerealūs.....šaunuolės visos 4u.gif Įdėsiu ir aš savo blush2.gif nemoku fotkint,nors tu ką doh.gif

Juodi miškai:

user posted image

user posted image

user posted image

Rafaelo:labai skanulis tortukas smile.gif

user posted image
Atsakyti
S O S !!!
Reikia pagalbos 4u.gif
darysiu rafaelo svajone ir parduotuvej radau tik nesaldinta sutirstinta piena,ar jis tinka? g.gif
Atsakyti
na skoniai skiriasi ir konsistencija skiriasi.... nebent gal galima i ji ipilti cukraus ir pavirinti, bet nezinau kas gautusi is to... as nerizikuociau ir ieskociau kitoj parduotuvej kondensofkes
Atsakyti
šuoliuok į kitą parduotuvę, aš prieš kalėdas vieną į šiukšlinę rafaellą sėkmingai išmečiau ir gavau perkepti, kai negavusi sutirštinto pieno įpyliau sutirštintą saldinto pieno gaminį, konsistencija skyrėsi ir lanką nuėmus viskas labai gražiai bėgo nuo stalo ant žemės doh.gif jam reikalingas tirštas saldus pienas 4u.gif
Atsakyti