Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Aciu 4u.gif

Na man plutele lyg ir buvo bet dar nekilo i virsu kaip pienas,gal to ir truko ?
Na kremas neliko nepanaudotas. Aptepiau sonus po sokoladine juosta ir su likusiu sutepiau vaflius,skanu cool.gif
Atsakyti
Agniuk@s, nieko sau klumpele biggrin.gif cia visa kurpaite thumbup.gif labai grazus tortukai ax.gif
Atsakyti
Agniuk@s,super duper tortai,o jau kurpaite doh.gif
Atsakyti
Vėl pamačius jūsų grožius išvirtau, šaunuolės thumbup.gif
Atnešu ir aš savo naujametinius:

Pirmi medučiai, dengti MMG ir figūrėlės MMG, trečias - su markarponės sūriu, irgi MMG figūrėlės, dengtas grietinėlė.
user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
Neli,kokie besmegeniai simpatiski wub.gif Tokie meilus ir stiliovi thumbup.gif grazus ziemiski tortukai.
Norejau paklaust, kokia cia snaiges formele? nes tokias pacias lyg pas Cipciuka dar maciau.... g.gif

O kurpaite man luzo 2 kartus tai teko klijuot ir klijuot.... o luzo todel kad ant popierinio "kalniuko" nepadejau celofano ir man prilipo,atrodo atsargiai nuiminejau bet vis luzdavo prie kulno,ir kaip tycia pastiliazas buvo isejas trapus tai daug nervu ir laiko ji man kainavo doh.gif bet uztat pusseserei suuuuper patiko,kas labai malonu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuk@s: 03 sausio 2010 - 18:14
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 01 03, 18:13)
Neli,kokie besmegeniai simpatiski  wub.gif  Tokie meilus ir stiliovi  thumbup.gif  grazus ziemiski tortukai.
Norejau paklaust, kokia cia snaiges formele? nes tokias pacias lyg pas Cipciuka dar maciau.... g.gif

Čia ne formelė, o dariau su žvaigždutės formele ir pjausčiau peiliu, dar panaudojau kampus iškirsti su gėlytes formele, trumpai - žaidžiau su jomis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 01 03, 20:02)
Čia ne formelė, o dariau su žvaigždutės formele ir pjausčiau peiliu, dar panaudojau kampus iškirsti su gėlytes formele, trumpai - žaidžiau su jomis. biggrin.gif

Visvien nesupratau su kokia gelyciu formele ir kaip verysad.gif kai kitakart darysit gal galima bus fotoreportaza? ax.gif
Atsakyti

user posted image
user posted image

Nuostabus tortukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 01 03, 19:55)
Visvien nesupratau su kokia gelyciu formele ir kaip  verysad.gif  kai kitakart darysit gal galima bus fotoreportaza?  ax.gif

aš naudojau apatinę žvaigždės formelę ir vidurinę gėlytės, t.y. iškertu žvaigždės formelę, tada tarp tų ale sparnelių ar kaip ten juos pavadinti, iškertu su tos gėlytės lapeliu, kad gautųsi apvalu, o tos žvaigždės viršunėlėse arba peiliu arba galima ir širdelės formos smailiu antgaliu iškirsti tokius ale trikampiukus, o viduryje skylutę su, pvz, flomasterio kamšteliu išimti gali, o jau tuos brūkšniukus tai su peiliu pjoviau. Įdomu, ar kas nors aišku lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Atnesu parodyt savo mazos princeses torciuka......rytoj bus 2 metukai.....

tortas Rafaelo [labai labai patiko musu seimai,nes dariau ir per Kaledas] dengta saldainiu mase.....
user posted image
Atsakyti
Kirbe,grazus torciukas mazajai 4u.gif
Atsakyti
kirbe bigsmile.gif wub.gif ot bus dziaugsmo dukrytei smile.gif
Atsakyti