Aciu
Na man plutele lyg ir buvo bet dar nekilo i virsu kaip pienas,gal to ir truko ?
Na kremas neliko nepanaudotas. Aptepiau sonus po sokoladine juosta ir su likusiu sutepiau vaflius,skanu
Agniuk@s, nieko sau klumpele cia visa kurpaite labai grazus tortukai
Agniuk@s,super duper tortai,o jau kurpaite
Vėl pamačius jūsų grožius išvirtau, šaunuolės
Atnešu ir aš savo naujametinius:
Pirmi medučiai, dengti MMG ir figūrėlės MMG, trečias - su markarponės sūriu, irgi MMG figūrėlės, dengtas grietinėlė.
Atnešu ir aš savo naujametinius:
Pirmi medučiai, dengti MMG ir figūrėlės MMG, trečias - su markarponės sūriu, irgi MMG figūrėlės, dengtas grietinėlė.
Neli,kokie besmegeniai simpatiski Tokie meilus ir stiliovi grazus ziemiski tortukai.
Norejau paklaust, kokia cia snaiges formele? nes tokias pacias lyg pas Cipciuka dar maciau....
O kurpaite man luzo 2 kartus tai teko klijuot ir klijuot.... o luzo todel kad ant popierinio "kalniuko" nepadejau celofano ir man prilipo,atrodo atsargiai nuiminejau bet vis luzdavo prie kulno,ir kaip tycia pastiliazas buvo isejas trapus tai daug nervu ir laiko ji man kainavo bet uztat pusseserei suuuuper patiko,kas labai malonu.
Norejau paklaust, kokia cia snaiges formele? nes tokias pacias lyg pas Cipciuka dar maciau....
O kurpaite man luzo 2 kartus tai teko klijuot ir klijuot.... o luzo todel kad ant popierinio "kalniuko" nepadejau celofano ir man prilipo,atrodo atsargiai nuiminejau bet vis luzdavo prie kulno,ir kaip tycia pastiliazas buvo isejas trapus tai daug nervu ir laiko ji man kainavo bet uztat pusseserei suuuuper patiko,kas labai malonu.
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 01 03, 18:13)
Neli,kokie besmegeniai simpatiski Tokie meilus ir stiliovi grazus ziemiski tortukai.
Čia ne formelė, o dariau su žvaigždutės formele ir pjausčiau peiliu, dar panaudojau kampus iškirsti su gėlytes formele, trumpai - žaidžiau su jomis.
QUOTE(neli @ 2010 01 03, 20:02)
Čia ne formelė, o dariau su žvaigždutės formele ir pjausčiau peiliu, dar panaudojau kampus iškirsti su gėlytes formele, trumpai - žaidžiau su jomis.
Visvien nesupratau su kokia gelyciu formele ir kaip kai kitakart darysit gal galima bus fotoreportaza?
Nuostabus tortukas
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 01 03, 19:55)
Visvien nesupratau su kokia gelyciu formele ir kaip kai kitakart darysit gal galima bus fotoreportaza?
aš naudojau apatinę žvaigždės formelę ir vidurinę gėlytės, t.y. iškertu žvaigždės formelę, tada tarp tų ale sparnelių ar kaip ten juos pavadinti, iškertu su tos gėlytės lapeliu, kad gautųsi apvalu, o tos žvaigždės viršunėlėse arba peiliu arba galima ir širdelės formos smailiu antgaliu iškirsti tokius ale trikampiukus, o viduryje skylutę su, pvz, flomasterio kamšteliu išimti gali, o jau tuos brūkšniukus tai su peiliu pjoviau. Įdomu, ar kas nors aišku
Kirbe,grazus torciukas mazajai
kirbe ot bus dziaugsmo dukrytei