Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

eglejk tortai labai gražūs
su naujais metais visas smile.gif
mano keli darbeliai, nieko gero, bet va dėl įdomumo įkelsiu smile.gif
juodas miškas, grietinėlė:
user posted image
rafaelo ir MMG, plikyta tešla:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 01 01, 17:01)
eglejk tortai labai gražūs
su naujais metais visas smile.gif
mano keli darbeliai, nieko gero, bet va dėl įdomumo įkelsiu smile.gif
juodas miškas, grietinėlė:
rafaelo ir MMG, plikyta tešla:

Nieko sau, nieko gero, man tai labai grazus, ipatingai antrasis, toks dailus, taip graziai apdengtas ir rozytes nerealios thumbup.gif

bandau ikelti nuotrauka blush2.gif

user posted image

Valiooo! Pavyko! clap.gif ACIU RiMami 4u.gif 4u.gif 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 01 sausio 2010 - 16:34
QUOTE(RiMami @ 2010 01 01, 17:12)
Asseni, pavarei bigsmile.gif nu ta išsitaškius karvė tai nereali  thumbup.gif  thumbup.gif o zuikučių tortas tai išvis pasaka  wub.gif labai nuotaikingas  wub.gif

T.p. noriu garsiai išrėkti susižavėjimą pamačius Cipciuko paskutinį žalią tortą su rožėmis  wub.gif nu fantastika user posted image, kooookie šonai swoon.gif gėlių kompozicija user posted image aš apšalus.... žodžiu, devinam danguj nuo Cipciuko tortų user posted image
eglejk, oho kiek tortų prikepei  bigsmile.gif man šitas tavo laaaabai nuostabiai atrodo wub.gif ir kepurė ir mikimauzas labai fainuoliai matai, tavo fotkes puikiausiai įsikelia wink.gif savo albume spausk ant fotkės dešinį pelės klavišą, nukopijuok fotkės adresiuką, kuris su jpg pabaigoj, tuomet SM žinučių rašymo laukelyje spausk mygtuką IMG ir į atsidariusią lentelę įkopijuok nuotraukos adresą mirksiukas.gif esmė, kad fotkė matytųsi jos adresas turi būt tarp IMG raidžių laužtiniuose skliaustuose wink.gif tai tas mygtukas jas ir uždeda  ax.gif  jei ką rašyk į a.ž. pagelbėsiu wink.gif linkiu, kad dukrytė kuo greičiau pasveiktų console.gif

kaip cia tos kvarbatkos padaryta, nu taip gražu
Atsakyti
Kokie tortai wub.gif

eglejk, o gal gali paaiskint is ko, kaip cia toki vaizdeli sukurei? nu nerealus tortas thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
egtlejk ir sitas man koks grazus wub.gif nemaciau anksciau, arba praleidau blush2.gif tikiuosi nesupyksi, kad ikeliau ir aisku del saves issisaugojau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Olesta, klausimas dėl tavo išrasto kremo g.gif taigi, grietinėlę reikia užvirti kol ji suburbuluos??? o prieš plakant nereikia dėti standiklio??? ir ar tinka 35procentų grietinėlė??? nes aš kitokios niekur nerandu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 01, 18:17)
Olesta, klausimas dėl tavo išrasto kremo  g.gif  taigi, grietinėlę reikia užvirti kol ji suburbuluos??? o prieš plakant nereikia dėti standiklio??? ir ar tinka 35procentų grietinėlė??? nes aš kitokios niekur nerandu  unsure.gif

taip grietinėlę kaip be t kokiam ganašui užvirk kol pradės burbuliuoti burbuliukais, tada nukelk, sukrėsk pagnaibytą Rududu ir maišyk nukaistą puodą tol, kol neištirps Rudud, aš prieš galą kai nusibosta maišyti paplaku mikseriu, kad geriau išsiplaktų, gabaliukų turėtų nebelikti, tada išmesk į balkoną ir palik nakčiai arba kol atvės, jei balkone labai šalta bus, ir ryte išplak....o aš kitokios grietinėlės ir nenaudoju tik Saulės pieno 35 %, jokių standiklių, jokių priedų, tik grietinėlės 420 g ir rududu, nu abu kartus dėjau po nepilną indelį, koks šaukštas lieka induke, bet žinoma, gali ir visą sudėti, o ryte plak, kol bus tokios konsistencijos, kad galėtum dzibukus daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2010 01 01, 18:41)
Kokie tortai  wub.gif

eglejk, o gal gali paaiskint is ko, kaip cia toki vaizdeli sukurei? nu nerealus tortas  thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
egtlejk ir sitas man koks grazus  wub.gif nemaciau anksciau, arba praleidau  blush2.gif tikiuosi nesupyksi, kad ikeliau ir aisku del saves issisaugojau  blush2.gif

ne ne, visiskai nepykstu smile.gif
tas melynas yra medutis, dengtas pastiliazu ir apkringeliuotas aisingu, o lapeliai ir vidurys dar padazyti brondzinemis dulkemis smile.gif

p.s. ligita33, jei i az atsiustum savo e-maila, atsiusciau viska pazingsniui, kiap dziubuoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 01 sausio 2010 - 19:19
man irgi šitas tortas LABAI GRAŽUS. nesumastyčiau pati niekad taip padaryt
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 01, 15:34)
Olesta, Cipciuk Čia dėl manęs mušatės????  blink.gif

Na dar ne , bet jau bręsta matyt ...box.gif ..... laugh.gif

Atsakyti
Su Naujais Metais!
Atnešu ir aš savo tortuką,nors nėra ką čia rodyti blush2.gif,maskarponės su bananais,figūrėlės marcipanas.
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 01, 21:58)
Na dar ne , bet jau bręsta matyt  ...box.gif ..... laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikiuosi nesubręs lotuliukas.gif
Papildyta:
O kiek laiko gai stovėti ta masė iš cukraus pudros, vandens ir želatinos suvyniota į maišiuka???
Papildyta:
Beje,dėkui Olesta už spragų likvidavimą thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Su naujais 2010 metais 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti