eglejk tortai labai gražūs
su naujais metais visas
mano keli darbeliai, nieko gero, bet va dėl įdomumo įkelsiu
juodas miškas, grietinėlė:
rafaelo ir MMG, plikyta tešla:
QUOTE(zuliaska @ 2010 01 01, 17:01)
eglejk tortai labai gražūs
su naujais metais visas
su naujais metais visas
Nieko sau, nieko gero, man tai labai grazus, ipatingai antrasis, toks dailus, taip graziai apdengtas ir rozytes nerealios
bandau ikelti nuotrauka
Valiooo! Pavyko! ACIU RiMami
QUOTE(RiMami @ 2010 01 01, 17:12)
Asseni, pavarei nu ta išsitaškius karvė tai nereali o zuikučių tortas tai išvis pasaka labai nuotaikingas
T.p. noriu garsiai išrėkti susižavėjimą pamačius Cipciuko paskutinį žalią tortą su rožėmis nu fantastika , kooookie šonai gėlių kompozicija aš apšalus.... žodžiu, devinam danguj nuo Cipciuko tortų
eglejk, oho kiek tortų prikepei man šitas tavo laaaabai nuostabiai atrodo ir kepurė ir mikimauzas labai fainuoliai matai, tavo fotkes puikiausiai įsikelia savo albume spausk ant fotkės dešinį pelės klavišą, nukopijuok fotkės adresiuką, kuris su jpg pabaigoj, tuomet SM žinučių rašymo laukelyje spausk mygtuką IMG ir į atsidariusią lentelę įkopijuok nuotraukos adresą esmė, kad fotkė matytųsi jos adresas turi būt tarp IMG raidžių laužtiniuose skliaustuose tai tas mygtukas jas ir uždeda jei ką rašyk į a.ž. pagelbėsiu linkiu, kad dukrytė kuo greičiau pasveiktų
T.p. noriu garsiai išrėkti susižavėjimą pamačius Cipciuko paskutinį žalią tortą su rožėmis nu fantastika , kooookie šonai gėlių kompozicija aš apšalus.... žodžiu, devinam danguj nuo Cipciuko tortų
eglejk, oho kiek tortų prikepei man šitas tavo laaaabai nuostabiai atrodo ir kepurė ir mikimauzas labai fainuoliai matai, tavo fotkes puikiausiai įsikelia savo albume spausk ant fotkės dešinį pelės klavišą, nukopijuok fotkės adresiuką, kuris su jpg pabaigoj, tuomet SM žinučių rašymo laukelyje spausk mygtuką IMG ir į atsidariusią lentelę įkopijuok nuotraukos adresą esmė, kad fotkė matytųsi jos adresas turi būt tarp IMG raidžių laužtiniuose skliaustuose tai tas mygtukas jas ir uždeda jei ką rašyk į a.ž. pagelbėsiu linkiu, kad dukrytė kuo greičiau pasveiktų
kaip cia tos kvarbatkos padaryta, nu taip gražu
Kokie tortai
eglejk, o gal gali paaiskint is ko, kaip cia toki vaizdeli sukurei? nu nerealus tortas
Papildyta:
egtlejk ir sitas man koks grazus nemaciau anksciau, arba praleidau tikiuosi nesupyksi, kad ikeliau ir aisku del saves issisaugojau
eglejk, o gal gali paaiskint is ko, kaip cia toki vaizdeli sukurei? nu nerealus tortas
Papildyta:
egtlejk ir sitas man koks grazus nemaciau anksciau, arba praleidau tikiuosi nesupyksi, kad ikeliau ir aisku del saves issisaugojau
Olesta, klausimas dėl tavo išrasto kremo taigi, grietinėlę reikia užvirti kol ji suburbuluos??? o prieš plakant nereikia dėti standiklio??? ir ar tinka 35procentų grietinėlė??? nes aš kitokios niekur nerandu
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 01, 18:17)
Olesta, klausimas dėl tavo išrasto kremo taigi, grietinėlę reikia užvirti kol ji suburbuluos??? o prieš plakant nereikia dėti standiklio??? ir ar tinka 35procentų grietinėlė??? nes aš kitokios niekur nerandu
taip grietinėlę kaip be t kokiam ganašui užvirk kol pradės burbuliuoti burbuliukais, tada nukelk, sukrėsk pagnaibytą Rududu ir maišyk nukaistą puodą tol, kol neištirps Rudud, aš prieš galą kai nusibosta maišyti paplaku mikseriu, kad geriau išsiplaktų, gabaliukų turėtų nebelikti, tada išmesk į balkoną ir palik nakčiai arba kol atvės, jei balkone labai šalta bus, ir ryte išplak....o aš kitokios grietinėlės ir nenaudoju tik Saulės pieno 35 %, jokių standiklių, jokių priedų, tik grietinėlės 420 g ir rududu, nu abu kartus dėjau po nepilną indelį, koks šaukštas lieka induke, bet žinoma, gali ir visą sudėti, o ryte plak, kol bus tokios konsistencijos, kad galėtum dzibukus daryti
QUOTE(ligita33 @ 2010 01 01, 18:41)
Kokie tortai
Papildyta:
Papildyta:
ne ne, visiskai nepykstu
tas melynas yra medutis, dengtas pastiliazu ir apkringeliuotas aisingu, o lapeliai ir vidurys dar padazyti brondzinemis dulkemis
p.s. ligita33, jei i az atsiustum savo e-maila, atsiusciau viska pazingsniui, kiap dziubuoti
man irgi šitas tortas LABAI GRAŽUS. nesumastyčiau pati niekad taip padaryt
Su Naujais Metais!
Atnešu ir aš savo tortuką,nors nėra ką čia rodyti ,maskarponės su bananais,figūrėlės marcipanas.
Atnešu ir aš savo tortuką,nors nėra ką čia rodyti ,maskarponės su bananais,figūrėlės marcipanas.
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 01, 21:58)
Na dar ne , bet jau bręsta matyt ... .....
tikiuosi nesubręs
Papildyta:
O kiek laiko gai stovėti ta masė iš cukraus pudros, vandens ir želatinos suvyniota į maišiuka???
Papildyta:
Beje,dėkui Olesta už spragų likvidavimą
Su naujais 2010 metais