Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2009 12 31, 23:09)
kur mano zuikis dingo, jinai čia stiklą atvirai glamonėja  sad.gif  huh.gif

bigsmile.gif ....pavydi ? ...... liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2010 01 01, 01:32)
bigsmile.gif ....pavydi ? ......  liezuvis.gif

o tai ne bigsmile.gif mano bučiuoklį nukniaukė iš po nosies lotuliukas.gif
Atsakyti
tortukai visu bigsmile.gif wub.gif labai grazus
Atsakyti
Asseni bigsmile.gif tu nereali!!!!!!!!!!!!!jau kokie tortai wub.gif

o as paskutini karta isitikinau kad nemegstu juodu biskvitu, kepiau juodaji miska ir neskanus jis man ax.gif visiems tai patiko o as gailiuosi kad meducio nekepiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 01, 09:27)
o tai ne  bigsmile.gif mano bučiuoklį nukniaukė iš po nosies  lotuliukas.gif

flirt.gif Traukinys anokių nelaukia liezuvis.gif ....
Atsakyti
Sveikos mergaites SU NAUJAISIAIS METAIS jus visas ! 4u.gif

visu tortukai nerealiai grazus wub.gif is kai kuriu "pasivogiau" keleta ideju ax.gif
Ikeliu nuorodele i kelis tortukus, darytus pastarosiomis dienomis smile.gif

TORTUKU FOTO

Pas mus tai nuotaikos liudnos, dukryte labai susirgo cray.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2010 01 01, 14:40)
Sveikos mergaites SU NAUJAISIAIS METAIS  jus visas !  4u.gif

visu tortukai nerealiai grazus  wub.gif  is kai kuriu "pasivogiau" keleta ideju  ax.gif
Ikeliu nuorodele i kelis tortukus, darytus pastarosiomis dienomis  smile.gif

na visi dailus tortukai,bet paskutinis su Mikimause tai nerealus.....kokios spalvos grazios ryskios...saunu.....
na o dukrytei sveikatytes.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Asseni, pavarei bigsmile.gif nu ta išsitaškius karvė tai nereali thumbup.gif thumbup.gif o zuikučių tortas tai išvis pasaka wub.gif labai nuotaikingas wub.gif

T.p. noriu garsiai išrėkti susižavėjimą pamačius Cipciuko paskutinį žalią tortą su rožėmis wub.gif nu fantastika user posted image, kooookie šonai swoon.gif gėlių kompozicija user posted image aš apšalus.... žodžiu, devinam danguj nuo Cipciuko tortų user posted image

QUOTE(eglejk @ 2010 01 01, 14:40)
Sveikos mergaites SU NAUJAISIAIS METAIS  jus visas !  4u.gif

visu tortukai nerealiai grazus  wub.gif  is kai kuriu "pasivogiau" keleta ideju  ax.gif
Ikeliu nuorodele i kelis tortukus, darytus pastarosiomis dienomis  smile.gif

user posted image

Pas mus tai nuotaikos liudnos, dukryte labai susirgo  cray.gif

eglejk, oho kiek tortų prikepei bigsmile.gif man šitas tavo laaaabai nuostabiai atrodo wub.gif ir kepurė ir mikimauzas labai fainuoliai matai, tavo fotkes puikiausiai įsikelia wink.gif savo albume spausk ant fotkės dešinį pelės klavišą, nukopijuok fotkės adresiuką, kuris su jpg pabaigoj, tuomet SM žinučių rašymo laukelyje spausk mygtuką IMG ir į atsidariusią lentelę įkopijuok nuotraukos adresą mirksiukas.gif esmė, kad fotkė matytųsi jos adresas turi būt tarp IMG raidžių laužtiniuose skliaustuose wink.gif tai tas mygtukas jas ir uždeda ax.gif jei ką rašyk į a.ž. pagelbėsiu wink.gif linkiu, kad dukrytė kuo greičiau pasveiktų console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 01 sausio 2010 - 15:22
Eglejk blink.gif atsitokėti negaliu, dzibukų čempionė 4u.gif 4u.gif 4u.gif labai gražūs tortai, LABAI thumbup.gif
Atsakyti
Olesta, Cipciuk Čia dėl manęs mušatės???? blink.gif

Bet paskutinieji praeitų metų tortukai toki visų nerealūs... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Na o po sutiktuvių dar bus jegų šiais metais skleist naujas idėjas??? lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif aš tai savo zuikio pasigedau, o Jūs tai meilinkitės, meilinkitės, man negaila lotuliukas.gif beje dėžutes imu iš minėtos firmos 4u.gif
Atsakyti
Kokia garbė cool.gif
Atsakyti