oi ne iskart tvoros nedariau , brandinosi per nakti ir diena
QUOTE(GITALE @ 2009 12 31, 18:15)
oi ne iskart tvoros nedariau , brandinosi per nakti ir diena
chm, mistika, ne ta diena žodžiu buvo
Mergaites ir Berniukai
Sveikinu Jus su Artejanciais Balto tigro metais. Linkiu silumos, meiles, sveikatos ir Jusu svajoniu issipildymo.
Tai gi palydekim graziai buliaus/karves metus ir sutikim balta tigra
jogurtinis su persikais ir braskemis, bei svieziu braskiu suoksniu. MGG, marcipanas, beze
Bei linkiu smagiai, linksmoje kompanijoje sutikti Naujuosius metus
sokoladinis su vysniomis ir karameliniu aguoniniu sluoksniu, beze, aisingas, MMG.
Sveikinu Jus su Artejanciais Balto tigro metais. Linkiu silumos, meiles, sveikatos ir Jusu svajoniu issipildymo.
Tai gi palydekim graziai buliaus/karves metus ir sutikim balta tigra
jogurtinis su persikais ir braskemis, bei svieziu braskiu suoksniu. MGG, marcipanas, beze
Bei linkiu smagiai, linksmoje kompanijoje sutikti Naujuosius metus
sokoladinis su vysniomis ir karameliniu aguoniniu sluoksniu, beze, aisingas, MMG.
Asseni šitie tortukai labai primena miško pasaka o ta karvė su prišalusiu tešmeniu tai nerealiai atrodo
Papildyta:
Olesta tos dėžutės tortams kartais ne iš Ekologinės sferos???? Pavadinimas lygtais toks
Papildyta:
Olesta tos dėžutės tortams kartais ne iš Ekologinės sferos???? Pavadinimas lygtais toks
Asseni, toks jausmas, kad jaučiui tuoj ragutis pareis ant naujametinio stalo o antrasis koks fainuoliškas nu šią savaitę tai užderėjo pas Tave
Konvalija, tortas superinis, o butelio neužskaitom, ne tortinis būtum bent dėl vaizdo apdzibavus (juokauju, nuotaika pakili labai ) MB su rožėmis parėjo
Konvalija, tortas superinis, o butelio neužskaitom, ne tortinis būtum bent dėl vaizdo apdzibavus (juokauju, nuotaika pakili labai ) MB su rožėmis parėjo
Su naujaisiais kepeeles!!!
Linkių daug gražių tortų, ir pelningų tigro metų
Linkių daug gražių tortų, ir pelningų tigro metų
Vau kokie visų gražūs torčiukai
Asseni tavo tortai išvis pasaka
čia mano naujametis tortukas
Snikersas
Laimingų Naujųjų Metų, mielosios kepėjėlės, džiaugiuos atradus čia temą
Asseni tavo tortai išvis pasaka
čia mano naujametis tortukas
Snikersas
Laimingų Naujųjų Metų, mielosios kepėjėlės, džiaugiuos atradus čia temą
SU ARTĖJANČIAIS VISAS IR VISUS ŠAUNIUS KEPĖJĖLIUS
Na įkeliu ir savo "šedevrus" parodyti. Toli toli dar jiems iki jūsų grožybių
Pirmasis turėjo būti MMG dengtas, bet nelabai man jinai gavosi, trūko elastingumo tai pabijojau ja dengti, palikau gal bus gėlytėms kada nors. Tai padariau greit beze su gliukoze. Tik skonis man nelabai tos beze. Kazin su cukrum skanesne gal?
Na įkeliu ir savo "šedevrus" parodyti. Toli toli dar jiems iki jūsų grožybių
Pirmasis turėjo būti MMG dengtas, bet nelabai man jinai gavosi, trūko elastingumo tai pabijojau ja dengti, palikau gal bus gėlytėms kada nors. Tai padariau greit beze su gliukoze. Tik skonis man nelabai tos beze. Kazin su cukrum skanesne gal?
QUOTE(Cipciukas @ 2009 12 31, 20:40)
Ar jūs ruošetės kalti šampo ? ....ar vis apie tuos tortus ...nors čia paskutiniai įdėti ....išvertė ir be jo iš koto ......
ŽaismingaStiklas , labai malonu tave čia sutikti ....
ŽaismingaStiklas , labai malonu tave čia sutikti ....
kur mano zuikis dingo, jinai čia stiklą atvirai glamonėja