Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

oi ne iskart tvoros nedariau , brandinosi per nakti ir diena
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2009 12 31, 18:15)
oi ne iskart tvoros nedariau , brandinosi per nakti ir diena

chm, mistika, ne ta diena žodžiu buvo blush2.gif
Atsakyti
Mergaites ir Berniukai

Sveikinu Jus su Artejanciais Balto tigro metais. Linkiu silumos, meiles, sveikatos ir Jusu svajoniu issipildymo.

Tai gi palydekim graziai buliaus/karves metus ir sutikim balta tigra

user posted image
user posted image
jogurtinis su persikais ir braskemis, bei svieziu braskiu suoksniu. MGG, marcipanas, beze

Bei linkiu smagiai, linksmoje kompanijoje sutikti Naujuosius metus

user posted image
user posted image
user posted image
sokoladinis su vysniomis ir karameliniu aguoniniu sluoksniu, beze, aisingas, MMG.
Atsakyti
Asseni šitie tortukai labai primena miško pasaka thumbup.gif o ta karvė su prišalusiu tešmeniu tai nerealiai atrodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Olesta tos dėžutės tortams kartais ne iš Ekologinės sferos???? Pavadinimas lygtais toks g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos ir vaikinai!Visų torčiukai labai gražūs, tiesiog dieviški thumbup.gif

Visas sveikinu su artėjančiais baltojo Tigro metais!!!... wink_3.gif

Na, ir mano paskutinis šių metų torčiuką ax.gif

user posted image
Atsakyti
Asseni, toks jausmas, kad jaučiui tuoj ragutis pareis ant naujametinio stalo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o antrasis koks fainuoliškas thumbup.gif nu šią savaitę tai užderėjo pas Tave thumbup.gif

Konvalija, tortas superinis, o butelio neužskaitom, ne tortinis hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif būtum bent dėl vaizdo apdzibavus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (juokauju, nuotaika pakili labai ) MB su rožėmis parėjo wub.gif
Atsakyti
Ar jūs ruošetės kalti šampo ? user posted imageuser posted image....ar vis apie tuos tortus ...nors čia paskutiniai įdėti user posted image....išvertė ir be jo iš koto ......

ŽaismingaStiklas , labai malonu tave čia sutikti user posted image....

Atsakyti
Su naujaisiais kepeeles!!! bigsmile.gif

user posted image

Linkių daug gražių tortų, ir pelningų tigro metų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vau kokie visų gražūs torčiukai thumbup.gif
Asseni tavo tortai išvis pasaka ohmy.gif
čia mano naujametis tortukas smile.gif
Snikersas
user posted image

Laimingų Naujųjų Metų, mielosios kepėjėlės, džiaugiuos atradus čia temą yahoo.gif
Atsakyti
SU ARTĖJANČIAIS VISAS IR VISUS ŠAUNIUS KEPĖJĖLIUS clap.gif
Na įkeliu ir savo "šedevrus" parodyti. Toli toli dar jiems iki jūsų grožybių blush2.gif
Pirmasis turėjo būti MMG dengtas, bet nelabai man jinai gavosi, trūko elastingumo tai pabijojau ja dengti, palikau gal bus gėlytėms kada nors. Tai padariau greit beze su gliukoze. Tik skonis man nelabai tos beze. Kazin su cukrum skanesne gal?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo big_smile: 31 gruodžio 2009 - 22:06
QUOTE(Cipciukas @ 2009 12 31, 18:40)
Ar jūs ruošetės kalti šampo ? user posted imageuser posted image....ar vis apie tuos tortus ...nors čia paskutiniai įdėti user posted image....išvertė ir be jo iš koto ......

lotuliukas.gif lotuliukas.gif as jau bonke susikraciau ir einu lovon.
Merginos jusu tortai fantastiski.
mano atostogos rugpieniu kaime baigesi...nieko cia gerouser posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 12 31, 20:40)

ŽaismingaStiklas , labai malonu tave čia sutikti user posted image....

kur mano zuikis dingo, jinai čia stiklą atvirai glamonėja sad.gif huh.gif
Atsakyti