Cipsiuk sveika sugrizus ir tikiuosi dazniau jus matyti
O tortai mergaites visu grazuoliai ziuriu ir dziaugiuosi uz jus visas ir visus uz jusu talenta.
Geru metu Naujuju Mielosios ir Mielieji linkiu Jums graziu ir dziaugsmingu taip pat ir turtingu metu ir aisku didelio ikvepimo meniniuose darbuose
Ir iki pasimatymo kitamet
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2009 12 31, 15:41)
Nerealiai Pavaro Cypciukas
Mano besmegeniai kaip visad Cipciuko medutis, MMG, aisingo džibukai ir pastiliažiniai besmegeniai Vienas besmegenis gavosi su labai išsporgusiomis akimis Čia matyt jam tos akys išsiputė, kai jis pamatė savo gražią paničką Aišku mokytis dar yra ir labai daug ko ir kur
Nerealūs besmegeniai, padirbejai išpeties
Papildyta:
Iš kur gaut tokių šūstrų tortadėžių??? gal bazej Kaune buna kur nors???
Papildyta:
VISAS SU NAUJAISIAIS AUKSINIO TIGRO METAIS !!!!Kuo daugiau kurybiniu minciu ie ikvepimo
visu tortai nerealus, pati niekada tokiu neismoksiu, kepiau juodaji miska, tiesiog grietinele apdzibavau ner ka rodyt, nu bet tikiuosi bus skanus
visu tortai nerealus, pati niekada tokiu neismoksiu, kepiau juodaji miska, tiesiog grietinele apdzibavau ner ka rodyt, nu bet tikiuosi bus skanus
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2009 12 31, 17:33)
Nerealūs besmegeniai, padirbejai išpeties
Papildyta:
Papildyta:
Klaipėdos bazėje tikrai tokių yra
Ateinančių Naujųjų metų proga noriu Jums , palinkėti daug naujų idėjų, skanių tortų, pripažinimo šioje srityje , smagiai išlydėti senuosius metus ir su šypsena pasitikti naujuosius 2010 metus Ir dar, noriu Jums padėkoti, kad priimat į savo būrį,kuris tikrai labai smagus
Papildyta:
Per toli
Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 31, 18:38)
Per toli
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2009 12 31, 16:42)
Ateinančių Naujųjų metų proga noriu Jums , palinkėti daug naujų idėjų, skanių tortų, pripažinimo šioje srityje , smagiai išlydėti senuosius metus ir su šypsena pasitikti naujuosius 2010 metus Ir dar, noriu Jums padėkoti, kad priimat į savo būrį,kuris tikrai labai smagus
Papildyta:
Per toli
Papildyta:
Per toli
pagooglink, gal rasi kokią įmonėlę o jei nerasi, tai aš galiu prirodyt kur kartoninių gaut, ne tokios šūstros, bet ekologiškos, greit suyrančios
Monikute*, matosi, kad pas Tave ne tik nagučių dekorui rankelės sutvertos, malačius, labai dailus tortas
monikute kokia porelė.tau labai puikiai sekasi,o dar tik pati pradžia pripratus prie kruopštaus meniško darbo-tai manau labai greit tobulėsi.šaunuolė
SU ARTĖJANČIAIS... DAUG GRAŽIŲ TORTŲ IR KITAIS METAIS,TURTINGŲ ĮDĖJŲ,KANTRYBĖS IR SĖKMĖS....
ir mano tortukas ,,varškės sūrelis,, pirmą kartą bandžiau tvorelę ir burbulus
SU ARTĖJANČIAIS... DAUG GRAŽIŲ TORTŲ IR KITAIS METAIS,TURTINGŲ ĮDĖJŲ,KANTRYBĖS IR SĖKMĖS....
ir mano tortukas ,,varškės sūrelis,, pirmą kartą bandžiau tvorelę ir burbulus
o man nesekmė , meduti apjausiau šokoladine tvorele, po kiek laiko jis nučiuožė..
QUOTE(GITALE @ 2009 12 31, 17:55)
o man nesekmė , meduti apjausiau šokoladine tvorele, po kiek laiko jis nučiuožė..
kaip nučiuožė nuo šonų???? kur jis galėjo nučiuožti, turėjo stovėti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 31, 20:01)
kaip nučiuožė nuo šonų???? kur jis galėjo nučiuožti, turėjo stovėti
nuo šonų...nu nezinau atrodo ir šonai tik čiut aptepti, nu bet kita kart gal geriau pavyks, negadinsim del to nuotaikos
QUOTE(GITALE @ 2009 12 31, 18:06)
nuo šonų...nu nezinau atrodo ir šonai tik čiut aptepti, nu bet kita kart gal geriau pavyks, negadinsim del to nuotaikos
tai va nuo to ir pradėti reikėjo, nebuvo sukibimo matyt pakankamo, einam dar kartą į Olestos pamokėlę viršutinėje tortų temoje šonus tai aptept taip reikia, kad biskvito nebelabai galėtum įžiūrėti, juos reikia uždaryti pilnai, kad šokoladas turėtų kur prikibti, ir būtų gerai, kad ne iš karto apteptą tortą dekoruotumėt, o lukteltumėt ko, grietinėlė įgaus formą, tas pats su dengimu, kas čia sakėt, kad išrasojo visi tortai, o nebuvo kartais taip, kad sutepėt tortą ir dengėt??? arba palyginot šviežiai plakta grietinėle prieš pat dengimą dar tortai rasoja, kai aptepti sviestiniu kremu kišami į šaldytuvą ir vėl ištraukiami prieš dengiant - žodžiu čia ttemperatūrų skirtumų bėda kiek suprantu, ypač būdinga vasarą, kai tei skirtumai labai kontrastingi