kaip smagu ,kad pagaliau cypsiukas pas mus sugrizo
Mergaitės nelabai kada turiu skaityti,norėjau paklausti .Ar tą tvorelę galėčiau dėti,jei tortukas jau apibarstytas trupiniais?
QUOTE(Jovita 35 @ 2009 12 31, 13:15)
Mergaitės nelabai kada turiu skaityti,norėjau paklausti .Ar tą tvorelę galėčiau dėti,jei tortukas jau apibarstytas trupiniais?
nu kazi ar ta tvorele prilips prie trupiniu visad dedu ant kremu aptepto torto
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 12 31, 15:20)
nu kazi ar ta tvorele prilips prie trupiniu visad dedu ant kremu aptepto torto
AČIŪ .Tada reik turbūt nuvalyti ir per naują užtepti.Kaip darėt pirmą kart ar iškarto gavosi,gal labai sunku
QUOTE(Jovita 35 @ 2009 12 31, 13:23)
AČIŪ .Tada reik turbūt nuvalyti ir per naują užtepti.Kaip darėt pirmą kart ar iškarto gavosi,gal labai sunku
tikrai nesunku,daryk drasiai,tik teisingai isikirpk juosta,kuria apjuosi torta man tai pats lengviausias sonu dekoravimas,grazu ir greita
Kur galčiau rasti Cipciuko tortus??? Labai norisi akis paganyt
QUOTE(Jovita 35 @ 2009 12 31, 15:23)
Ne visiškai nesunku Sarbiausias momentas dedant tą tvorelę, kad šokoladas būtų pakankamai apstingęs, kad netižtų, bet ir ne per daug sukietėjęs, kad dar linktų ir eitų padaryti lanką
o aš norėjau paklausti, ar galima antrą kartą išlydyti jau prieš tai išlydytą ir sustingusį šokoladą? aš dariau papuošimams visokius kringelius, bet man nesigavo tokie negražūs ir grubūs visi
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2009 12 31, 13:26)
cypsiuko parase,kur parasyta;prie kavos.
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2009 12 31, 15:26)
Cipciuko postų apačioje, jos paraše yra nuoroda į jos tortus
arba eik čia tik patariu prisėst, nes tie tortai verčiantys iš koto
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 31, 16:28)
Cipciuko postų apačioje, jos paraše yra nuoroda į jos tortus
Dėkui už patarima man atrodo kaip įlysiu, tai liksiu ir be meduolinių sausainių
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2009 12 31, 15:31)
Dėkui už patarima man atrodo kaip įlysiu, tai liksiu ir be meduolinių sausainių
Va va geriau prisėsk tada kai turėsi daug laiko nes pasinersi į amo netekimo liūną ir tyrinėsi tyrinėsi tyrinėsi viską nuo A ligi Z
Nerealiai Pavaro Cypciukas