Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

kaip smagu ,kad pagaliau cypsiukas pas mus sugrizo 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Mergaitės nelabai kada turiu skaityti,norėjau paklausti mirksiukas.gif .Ar tą tvorelę galėčiau dėti,jei tortukas jau apibarstytas trupiniais?
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2009 12 31, 13:15)
Mergaitės nelabai kada turiu skaityti,norėjau paklausti mirksiukas.gif .Ar tą tvorelę galėčiau dėti,jei tortukas jau apibarstytas trupiniais?

nu kazi ar ta tvorele prilips prie trupiniu g.gif visad dedu ant kremu aptepto torto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 12 31, 15:20)
nu kazi ar ta tvorele prilips prie trupiniu g.gif visad dedu ant kremu aptepto torto smile.gif

AČIŪ 4u.gif .Tada reik turbūt nuvalyti ir per naują užtepti.Kaip darėt pirmą kart ar iškarto gavosi,gal labai sunku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2009 12 31, 13:23)
AČIŪ 4u.gif .Tada reik turbūt nuvalyti ir per naują užtepti.Kaip darėt pirmą kart ar iškarto gavosi,gal labai sunku g.gif

tikrai nesunku,daryk drasiai,tik teisingai isikirpk juosta,kuria apjuosi torta 4u.gif man tai pats lengviausias sonu dekoravimas,grazu ir greita 4u.gif
Atsakyti
Kur galčiau rasti Cipciuko tortus??? ax.gif Labai norisi akis paganyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2009 12 31, 15:23)

Ne schmoll.gif visiškai nesunku thumbup.gif Sarbiausias momentas dedant tą tvorelę, kad šokoladas būtų pakankamai apstingęs, kad netižtų, bet ir ne per daug sukietėjęs, kad dar linktų ir eitų padaryti lanką smile.gif

o aš norėjau paklausti, ar galima antrą kartą išlydyti jau prieš tai išlydytą ir sustingusį šokoladą? aš dariau papuošimams visokius kringelius, bet man nesigavo ax.gif tokie negražūs ir grubūs visi doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2009 12 31, 13:26)
Kur galčiau rasti Cipciuko tortus???  ax.gif  Labai norisi akis paganyt  bigsmile.gif

cypsiuko parase,kur parasyta;prie kavos.
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2009 12 31, 15:26)
Kur galčiau rasti Cipciuko tortus???  ax.gif  Labai norisi akis paganyt  bigsmile.gif

Cipciuko postų apačioje, jos paraše yra nuoroda į jos tortus 4u.gif
arba eik čia 4u.gif tik patariu prisėst, nes tie tortai verčiantys iš koto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 31 gruodžio 2009 - 14:28
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 31, 16:28)
Cipciuko postų apačioje, jos paraše yra nuoroda į jos tortus  4u.gif
arba eik čia  4u.gif tik patariu prisėst, nes tie tortai verčiantys iš koto  biggrin.gif

Dėkui už patarima lotuliukas.gif man atrodo kaip įlysiu, tai liksiu ir be meduolinių sausainių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2009 12 31, 15:31)
Dėkui už patarima  lotuliukas.gif  man atrodo kaip įlysiu, tai liksiu ir be meduolinių sausainių lotuliukas.gif

Va va drinks_cheers.gif geriau prisėsk tada kai turėsi daug laiko biggrin.gif nes pasinersi į amo netekimo liūną ir tyrinėsi tyrinėsi tyrinėsi viską nuo A ligi Z biggrin.gif
Atsakyti
Nerealiai blink.gif blink.gif blink.gif Pavaro Cypciukas thumbup.gif
Atsakyti