Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sveikutės,sveikinu su artėjančiais Naujaisiais user posted image

Nuostabūs šventiniai torčiukai wub.gif

QUOTE(*monikute* @ 2009 12 31, 09:45)

loret30,
geras besmegenis, nes su rankytėm  thumbup.gif  lapeliai labai gražūs. ar sunku su tuo lapelių antgaliuku?

Labai lengva su lapelių antgaliuku thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivve @ 2009 12 31, 10:41)
Na visų tortai nuostabūs, bet nesusilaikiau... Žaismingas stiklas... jūs tikrai vyras? Ar aš kažką ne taip supratau...  ax.gif  Turit savo stilių... tokį šokoladinį. Luks  4u.gif

Nieko nepraleidai, tikrai tos gimonės atstovas bigsmile.gif Mėgstu šokoladą thumbup.gif
Ir dar...krkeipkitės į mane Tu, nes neturiu tokio matų stažo,kad būčiau Jūs, ir beto ne taip oficieliai skamba thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽaismingaStiklas: 31 gruodžio 2009 - 11:54
nu asseni tortai super!!! ir neramuolės labai gražus batukas!!!
Atsakyti
:
ŽaismingaStiklas, norėčiau palinkėti ateinančiais metais išbandyti daug naujovių tortų kepimo ir puošimo srityje thumbup.gif kad pamatytume ne tik dailius šokoladinius papuošimus mirksiukas.gif
O paskutinieji tortukai dailūs thumbup.gif tvora graži thumbup.gif ir išbandei raštuotą biskvitą thumbup.gif
[/quote]

Labai ačiū už palinkėjimus tikiuosi,kad šie metai ir bus pilni išbandymų, bei atradimų bigsmile.gif Raštuotas šonas tai man super papuošimas,tik kai kepiau pritrūkau aš jo, tai jis ir dviejų atspalvių ir trijų sujungimų lotuliukas.gif na,bet gyveni ir mokaisi thumbup.gif ir man dar klausimas iškilo, kaip yra iškepamas vientisas raštas aplink 23cm torta??? nes man nei į orkaitę, nei į skardą netelpa lotuliukas.gif
Papildyta:
ooo- tortas tikrai labai šventiškas ir tikroviškas thumbup.gif

neramuole- tortukas,kaip iš pasakos, o kurpaitė neprilygsta nei Dolčiai nei Gabanai lotuliukas.gif

Assen, o jau baltojo koks nuostabumas, dvelkia švara,tvarka ir labai žiemiškas thumbup.gif
Atsakyti
Imesiu savo paskutini torta siais metais ax.gif Ne toks grazus kaip jusu visu,kad akys raibsta blush2.gif
Medutis +pastilazas
user posted image
Blizgesys taip nesimato kaip naturoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jonė*: 31 gruodžio 2009 - 12:10
*Jonė*, thumbup.gif
Atsakyti
Visko po lašelį - ir laimės, ir geros nuotaikos,
meilės ir gerų draugų…
......po lašelį, bet kasdien - kiekvieną valandą , kiekvieną akimirką!… su 2010 !!!!metais Jumis mergaitės

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2009 12 31, 02:23)
Siandien meistravau juodaji miska, kazkoks man jis truputeli liudnokas 

labai akių valgomas tortas wub.gif

QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2009 12 31, 04:08)
Na, bet jei visi tai visi  bigsmile.gif  štai ir mano paskutinieji šiais metais tortukai , gavosi kaip gavosi,

Žaismingas Stiklas, Tavo tortai yra yahoo tortai, labai skanūs akims, ir jau aišku, kai akys nori, tai ir burnoj tirpsta wub.gif
Dar porą tortų įmesk čia, ir aš išmesiu laukan visokių masių receptus laugh.gif

QUOTE(neramuole @ 2009 12 31, 11:56)
o cia mano auksine kurpaite princesei.........

ant dienų irgi turėčiau daryti princesės tortą.. labai gražus sumanymas. Labai gražios ryškios karališkos spalvos - aukso ir raudona wub.gif
nors gal man atrodytų, jog pagalvėlės kampučiai turėtų būti smailesni. galėsiu pakomentuoti kampus, kai pati padarysiu laugh.gif

QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2009 12 31, 14:06)
dviejų atspalvių ir trijų sujungimų  lotuliukas.gif  na,bet gyveni ir mokaisi  thumbup.gif ir man dar klausimas iškilo, kaip yra iškepamas vientisas raštas aplink 23cm torta??? nes man nei į orkaitę, nei į skardą netelpa  lotuliukas.gif

išilgai į orkaitę netelpa?
nubėgau išmatavau savo orkaitę - liuosiai 40 cm į gylį skarda eitų.. į plotį tik apie 30 cm..
bet va aš tai dėjau mazą doh.gif - nusipirkau 4kampę skardelę, kuri kaip ir tiko mano orkaitei pagal išmatavimus, o kai prisipyliau tešlos ir šoviau kepti.. vamzdiec, netilpo per porą mm .. gal geriau pasijuokim šitoj vietoj laugh.gif bus proga orkaitę prisitaikyt laugh.gif

QUOTE(*Jonė* @ 2009 12 31, 14:09)
Imesiu savo paskutini torta siais metais ax.gif Ne toks grazus kaip jusu visu,kad akys raibsta

nu nu.. kad tik man taip pavyktų.. o kaip vadinasi šita graži spalva? Purple?

Gerų Naujųjų metų oro_buckis.gif
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif SUGRĮĮĮĮĮŽOOOOOOTTTTTTT thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif IR JUS TAIP PAT, MIELOJI, IR JUS TAIP PAT 4u.gif 4u.gif 4u.gif

JONE* labai graži torto spalva wub.gif ir ties varvekliai apačioje wub.gif
Atsakyti
Olesta, man Tavo tigras toks mielas, toks mielas, toks mielas wub.gif ir kaip tai perteikei į tortą rolleyes.gif
Atsakyti
[nu nu.. kad tik man taip pavyktų.. o kaip vadinasi šita graži spalva? Purple?

Gerų Naujųjų metų oro_buckis.gif
[/quote]

Taip electric purple,nors mb dukterecia mokinosi ir dare kartu su manim torta sau daze spalva fuchsia,tai viens prie vieno ax.gif
Papildyta:
Man Olestos tigrius ir labai uzstrigo 4u.gif
Atsakyti
Na kapejėlės sveikinu jus artėjančiais naujaisiai smile.gif Na kaip tik Olesta padarė labai jau tigrišką tortuką ta proga smile.gif Linkiu jums visoms gerų kepinių, paklusnios rankos ir kad viskas sektųsi kaip iš pypkės smile.gif O jei kas neišeis, tai priimti kaip gerą pamoką sekantiems darbams smile.gif

Asseni man labai nerealūs tortai, na kaip ir visada smile.gif tik norėjau paklaust kaip tos gėlės padarytos paskutinio tortuko? Ranka paišytos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekiuke: 31 gruodžio 2009 - 13:11