Labas rytas.
Asseni tas lelytės tortas kaip svajonė, nerealiai gražus. Ir tvorelės visų nuostabios...
O man su tvorele vakar nepasisekė. Gal per anksti uždėjau, o gal ant MGM nesideda ji. Na iš tvorelės išėjo tik šiaip šono papuošimai, o kadangi išsiterliojo baltas MGM viršus, tai teko šokoladint ir viršų. ot visi planai sugriuvo. bet va masė pasidengė puikiai, kuo džiaugiuosi. Man tai pasiekimas
loret30, geras besmegenis, nes su rankytėm lapeliai labai gražūs. ar sunku su tuo lapelių antgaliuku?
QUOTE(big_smile @ 2009 12 30, 22:17)
Jei bandyčiau piešt iš kart ant torto grietinėle aptepto? ar butinai reik jau sustingusį dėti?
Taigi niekas nesilaikys
Asseni, labai šiltas ir mielas tortukas tik gal tigriukas būtų žiūrėjęsis gražiau jei jam veidukas būtų buvęs "nupieštas"
pumpica, o man labai gražus šis tortas ir tikrai neliūdnas tvora labai graži
ŽaismingaStiklas, norėčiau palinkėti ateinančiais metais išbandyti daug naujovių tortų kepimo ir puošimo srityje kad pamatytume ne tik dailius šokoladinius papuošimus
O paskutinieji tortukai dailūs tvora graži ir išbandei raštuotą biskvitą
labas visoms, man asseni tas tortukas mergytei, super mielas ir gražus.
o šiaip visų tortai tikrai puikūs! aš ir linkiu kitais metais neišblėstančių minčių, gražių tortų ir skanių. esu be galo visoms dėkinga už pagalbą
o šiaip visų tortai tikrai puikūs! aš ir linkiu kitais metais neišblėstančių minčių, gražių tortų ir skanių. esu be galo visoms dėkinga už pagalbą
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 31, 10:42)
Norėjau paklausti dėl šokoladinės tvorelės - kai reik apjuosti tortą, tai ta juosta su šokoladu būna labai ilga, kaip ją reik transportuoti ant torto šaltuoju metų laiku išsigelbėjimas balkonas, o vasarą kaip? Nes į šaldytuvą tai nelabai telpa
nekisu nei i saldytuva, nei i balkona nesu - ispaisau tvorike ir laikau tiesiog ant stalo - sokoladas tvirteja ir kambario temperaturoj, kai jau pakankamai tvirtas, kad pastatytas nenubegtu, tada apjuosiu su tuo popierium sokoladinu torta ir su visu popierium statau i saldytuva. Nuimu po kiek laiko atsargiai ir viskas...tvora ir prilipus, ir sutvirtejus buna labai gerai.
QUOTE(ooo @ 2009 12 31, 10:58)
nekisu nei i saldytuva, nei i balkona nesu - ispaisau tvorike ir laikau tiesiog ant stalo - sokoladas tvirteja ir kambario temperaturoj, kai jau pakankamai tvirtas, kad pastatytas nenubegtu, tada apjuosiu su tuo popierium sokoladinu torta ir su visu popierium statau i saldytuva. Nuimu po kiek laiko atsargiai ir viskas...tvora ir prilipus, ir sutvirtejus buna labai gerai.
aš ir vakar taip dariau -pirmąkart bandžiau tupi maniškis šaldytuve-vakare su šeimyna sukrimsim
ASSENI su NERAMUOLE atėmėt žadą
ŽaismingasStiklas irgi parodysiu MB, kuo vyrai užsiima, nors negaliu pykti, medučiui lakštus jei būna namie, tai MB man iškočioja žodžiu, apakus aš
ŽaismingasStiklas irgi parodysiu MB, kuo vyrai užsiima, nors negaliu pykti, medučiui lakštus jei būna namie, tai MB man iškočioja žodžiu, apakus aš
Aciu, mergaites
monikut, ne, sumanymas buvo toks, kad nebutu kitu spalvu, tik dvi, ruzava ir balta. Siaip gyvai tortas visai kitais atrode
Atnesu dar du parodyt, abu skirti drauges 35 gimtadienio proga. Ji paprase vieno linksmo, kito subtilesnio
Tai va padariau linksma su tetule, drauge paklause, kodel jai plauku tiek mazai padariua , sakau, isisvaizduok, kad cia zavlekaločkos, o kita paslepta po kepure
Jogurtinis su braskem ir persikais, visa kita MMg
Aciu Cipciukui uz ideja
Kitas baltas, viduje trapios teslos tortas su iv. kemais. MMG, aisingas
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 31, 09:45)
Asseni, labai šiltas ir mielas tortukas tik gal tigriukas būtų žiūrėjęsis gražiau jei jam veidukas būtų buvęs "nupieštas"
monikut, ne, sumanymas buvo toks, kad nebutu kitu spalvu, tik dvi, ruzava ir balta. Siaip gyvai tortas visai kitais atrode
Atnesu dar du parodyt, abu skirti drauges 35 gimtadienio proga. Ji paprase vieno linksmo, kito subtilesnio
Tai va padariau linksma su tetule, drauge paklause, kodel jai plauku tiek mazai padariua , sakau, isisvaizduok, kad cia zavlekaločkos, o kita paslepta po kepure
Jogurtinis su braskem ir persikais, visa kita MMg
Aciu Cipciukui uz ideja
Kitas baltas, viduje trapios teslos tortas su iv. kemais. MMG, aisingas
QUOTE(ooo @ 2009 12 31, 07:58)
as lygiai taip pat darau
Asseni tortai tai kaip visada -kazkas nerealaus
QUOTE(Asseni @ 2009 12 31, 11:55)
*monikut, ne, sumanymas buvo toks, kad nebutu kitu spalvu, tik dvi, ruzava ir balta. Siaip gyvai tortas visai kitais atrode
**Atnesu dar du parodyt, abu skirti drauges 35 gimtadienio proga. Ji paprase vieno linksmo, kito subtilesnio
* tikiu, kad tortas buvo labai gražus
** antrasis man labai gražus O kaip reikia padaryti tokią perlamutrinę masę labai gražiai žiūrisi jei galima idėją nukopijuosiu
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 31, 11:03)
** antrasis man labai gražus O kaip reikia padaryti tokią perlamutrinę masę labai gražiai žiūrisi jei galima idėją nukopijuosiu
kopint, nedraudziama.
Cia pablizginta miltukais perlo
QUOTE(Asseni @ 2009 12 31, 12:05)
įmaišyta į masę, ar ant viršaus tepta su teptuku ir degtinyte ?