Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Labas rytas.
Asseni tas lelytės tortas kaip svajonė, nerealiai gražus. Ir tvorelės visų nuostabios...
O man su tvorele vakar nepasisekė. Gal per anksti uždėjau, o gal ant MGM nesideda ji. Na iš tvorelės išėjo tik šiaip šono papuošimai, o kadangi išsiterliojo baltas MGM viršus, tai teko šokoladint ir viršų. ot visi planai sugriuvo. bet va masė pasidengė puikiai, kuo džiaugiuosi. Man tai pasiekimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selestė: 31 gruodžio 2009 - 09:46

loret30,
geras besmegenis, nes su rankytėm thumbup.gif lapeliai labai gražūs. ar sunku su tuo lapelių antgaliuku?

QUOTE(big_smile @ 2009 12 30, 22:17)
Jei bandyčiau piešt iš kart ant torto grietinėle aptepto? ar butinai reik jau sustingusį dėti?

Taigi niekas nesilaikys ax.gif

Asseni, labai šiltas ir mielas tortukas wub.gif tik gal tigriukas būtų žiūrėjęsis gražiau jei jam veidukas būtų buvęs "nupieštas" ax.gif

pumpica, o man labai gražus šis tortas ir tikrai neliūdnas schmoll.gif tvora labai graži wub.gif

ŽaismingaStiklas, norėčiau palinkėti ateinančiais metais išbandyti daug naujovių tortų kepimo ir puošimo srityje thumbup.gif kad pamatytume ne tik dailius šokoladinius papuošimus mirksiukas.gif
O paskutinieji tortukai dailūs thumbup.gif tvora graži thumbup.gif ir išbandei raštuotą biskvitą thumbup.gif
Atsakyti
labas visoms, man asseni tas tortukas mergytei, super mielas ir gražus.
o šiaip visų tortai tikrai puikūs! aš ir linkiu kitais metais neišblėstančių minčių, gražių tortų ir skanių. esu be galo visoms dėkinga už pagalbą
Atsakyti
tik neuzsuk cia pusdeini tortuku vel pasipyle thumbup.gif asseni grazuolis, zaismingo stiklo ,pumpicam tokie mmm wub.gif
o cia mano auksine kurpaite princesei......... vidui tiesiog tortas, puosta MMG
kad foto nepadaryta prisiminiau kai tortukas jau buvo paruostas kelionei doh.gif ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 31, 10:42)
Norėjau paklausti dėl šokoladinės tvorelės - kai reik apjuosti tortą, tai ta juosta su šokoladu  būna labai ilga, kaip ją reik transportuoti ant torto g.gif  šaltuoju metų laiku išsigelbėjimas balkonas, o vasarą kaip? Nes į šaldytuvą  tai nelabai telpa  g.gif

nekisu nei i saldytuva, nei i balkona nesu - ispaisau tvorike ir laikau tiesiog ant stalo - sokoladas tvirteja ir kambario temperaturoj, kai jau pakankamai tvirtas, kad pastatytas nenubegtu, tada apjuosiu su tuo popierium sokoladinu torta ir su visu popierium statau i saldytuva. Nuimu po kiek laiko atsargiai ir viskas...tvora ir prilipus, ir sutvirtejus buna labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 12 31, 10:58)
nekisu nei i saldytuva, nei i balkona nesu - ispaisau tvorike ir laikau tiesiog ant stalo - sokoladas tvirteja ir kambario temperaturoj, kai jau pakankamai tvirtas, kad pastatytas nenubegtu, tada apjuosiu su tuo popierium sokoladinu torta ir su visu popierium statau i saldytuva. Nuimu po kiek laiko atsargiai ir viskas...tvora ir prilipus, ir sutvirtejus buna labai gerai.

aš ir vakar taip dariau thumbup.gif thumbup.gif -pirmąkart bandžiau ax.gif tupi maniškis šaldytuve-vakare su šeimyna sukrimsim biggrin.gif
Atsakyti
ASSENI su NERAMUOLE atėmėt žadą blink.gif blink.gif blink.gif
ŽaismingasStiklas irgi blink.gif parodysiu MB, kuo vyrai užsiima, nors negaliu pykti, medučiui lakštus jei būna namie, tai MB man iškočioja ax.gif blush2.gif žodžiu, apakus aš cool.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites

QUOTE(*monikute* @ 2009 12 31, 09:45)
Asseni, labai šiltas ir mielas tortukas  wub.gif  tik gal tigriukas būtų žiūrėjęsis gražiau jei jam veidukas būtų buvęs "nupieštas"  ax.gif

monikut, ne, sumanymas buvo toks, kad nebutu kitu spalvu, tik dvi, ruzava ir balta. Siaip gyvai tortas visai kitais atrode

Atnesu dar du parodyt, abu skirti drauges 35 gimtadienio proga. Ji paprase vieno linksmo, kito subtilesnio

Tai va padariau linksma su tetule, drauge paklause, kodel jai plauku tiek mazai padariua lotuliukas.gif , sakau, isisvaizduok, kad cia zavlekaločkos, o kita paslepta po kepure lotuliukas.gif
Jogurtinis su braskem ir persikais, visa kita MMg

Aciu Cipciukui uz ideja 4u.gif
user posted image

Kitas baltas, viduje trapios teslos tortas su iv. kemais. MMG, aisingas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 31 gruodžio 2009 - 10:57
QUOTE(ooo @ 2009 12 31, 07:58)

as lygiai taip pat darau rolleyes.gif

Asseni tortai tai kaip visada -kazkas nerealaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 12 31, 11:55)

*monikut, ne, sumanymas buvo toks, kad nebutu kitu spalvu, tik dvi, ruzava ir balta. Siaip gyvai tortas visai kitais atrode

**Atnesu dar du parodyt, abu skirti drauges 35 gimtadienio proga. Ji paprase vieno linksmo, kito subtilesnio

* tikiu, kad tortas buvo labai gražus wub.gif

** antrasis man labai gražus wub.gif O kaip reikia padaryti tokią perlamutrinę masę g.gif labai gražiai žiūrisi wub.gif jei galima idėją nukopijuosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 31, 11:03)
** antrasis man labai gražus  wub.gif  O kaip reikia padaryti tokią perlamutrinę masę  g.gif  labai gražiai žiūrisi  wub.gif  jei galima idėją nukopijuosiu  ax.gif

kopint, nedraudziama. smile.gif
Cia pablizginta miltukais perlo
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 12 31, 12:05)
kopint, nedraudziama. smile.gif
Cia pablizginta miltukais perlo

įmaišyta į masę, ar ant viršaus tepta su teptuku ir degtinyte smile.gif ?
Atsakyti