Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Nuostabūs jūsų torčiukai bigsmile.gif barbės suknelė gražiai blizga ,Zebra,matau vieni lapeliai-iš kremo-yra tokių didelių antgalių?

Pagaliau turėjau progą išbandyti metalinius antgaliukus thumbup.gif ,ačiū Naitui mirksiukas.gif -nėr ką lyginti su plastikiniais ...

Pasirodau savo snikersą,puoštas bezė kremu.Besmegenis nelabai dera prie tokių gėlių,bet blush2.gif įdėjau ir tiek dry.gif Vistiek tas tortas naujų metų nesulauks essen.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(big_smile @ 2009 12 30, 20:18)
Su šventėm visas šaunias tortų kepėjėles  4u.gif

O aš dar tik ruošiuosi puošti savo tortukus rytdienai. Ir iškilo man toks klausimas- noriu bandyti MMG daryti, ar nieko jei tortukas bus apteptas grietinėle? Ir ar ant MMG masės lips dzibukai iš grietinėlės?

nieko tokio ,kad tortas apteptas grietinele...pati kelis kartus dengiau ant grietinele aptepto torto ir dar kelios merginos kiek pamenu denge ir viskas kuo puikiausiai buvo...tik mano toks pastebejimas,kad ant sviestinio kremo lygiau apsidengia mase....
o dzibukai tikrai turetu lipti,kodel gi ne?
Atsakyti
Ačiū Kirbe 4u.gif

Jau mase pusiau padaryta laukia suvyniota smile.gif O su kuo galima priklijuoti plokščius papuošimus iš tos pačios masės ant viso torto?

O dabar dar toks kitas klausimas dėl kito tortuko. Noriu daryt šokoladinę tvorelę, bet bus tik pusė torto. Jei daryti visą ištisinę tai gausis labai status kampas, tai reiktų manau iš dviejų dalių daryti, tik ar laikysis iš gabalų ta tvorelė? tortas apteptas grietinėle...
O ant viršaus torto irgi šokoladinį tokį tinkliuką ištisinį nupiešti noriu. Jei bandyčiau piešt iš kart ant torto grietinėle aptepto? ar butinai reik jau sustingusį dėti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo big_smile: 30 gruodžio 2009 - 21:22
QUOTE(kirbe @ 2009 12 30, 21:44)
nieko tokio ,kad tortas apteptas grietinele...pati kelis kartus dengiau ant grietinele aptepto torto ir dar kelios merginos kiek pamenu denge ir viskas kuo puikiausiai buvo...tik mano toks pastebejimas,kad  ant sviestinio kremo lygiau apsidengia mase....
o dzibukai tikrai turetu lipti,kodel gi ne?

o man tai pasakysiu visi tortai pradėjo rasoti su MMG dengti ant grietinėlės.. del to aš labai nuliūdau, nes skaičiau, kad nerasoja, o man visi tortai surasojo...
Atsakyti
QUOTE(big_smile @ 2009 12 30, 21:17)
Ačiū  Kirbe  4u.gif

Jau mase pusiau padaryta laukia suvyniota smile.gif O su kuo galima priklijuoti plokščius papuošimus iš tos pačios masės ant viso torto?

as paprasciausiai tas detales truputy patepu vandeniu ir kuo puikiausiai prilimpa...
QUOTE(zuliaska @ 2009 12 30, 21:30)
o man tai pasakysiu visi tortai pradėjo rasoti su MMG dengti ant grietinėlės.. del to aš labai nuliūdau, nes skaičiau, kad nerasoja, o man visi tortai surasojo...

na nezinau kodel taip atsitiko,.man aplamai niekada joks tortas nera surasojes.... g.gif

kiek prisimenu keletas merginu irgi denge ant grietineles ir tokiu problemu nebuvo..... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites.
Labai grazu ziuret, kad baigian metus tokiais graiziais tortais.
Atnesu mergaites metuku tortuka. Danga ir visa kita MMG, viduje jogurtinis su persikais. Foto nelabai kokybiska

user posted image
Atsakyti
Noriu jus visas pasveikinti su sventemis, ir pasakyti dideli DEKUI uz sita tema, uz dalinimasi patirtimi, kantrybe aiskinant n kartu ta pati ir uz puikias idejas wub.gif Laimes jum ir neissenkancio kurybingumo 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Siandien meistravau juodaji miska, kazkoks man jis truputeli liudnokas g.gif

user posted image
Atsakyti
Man tai graŽiai raudonos uogos atrodytų ir vaizdą šiek tiek pagyvintų thumbup.gif
O tortukai,tai tikrai nerealūs, man iki tokių dar toli, bet tikiuosi,kad čia pagyvenęs ir aš mokėsiu dailiai papuošti savo kepinius g.gif
Bet kaip liūdnai skamba,kai parašo "štai ir mano paskutinieji tortukai šiais metais" blink.gif
Atsakyti
Na, bet jei visi tai visi bigsmile.gif štai ir mano paskutinieji šiais metais tortukai , gavosi kaip gavosi, bet skonis tai nerealus turėtų būti, vis del to pavadinimas kalba už save "Rafaelo svajonės"

user posted imageuser posted image

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Na visų tortai nuostabūs, bet nesusilaikiau... Žaismingas stiklas... jūs tikrai vyras? Ar aš kažką ne taip supratau... ax.gif Turit savo stilių... tokį šokoladinį. Luks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivve: 31 gruodžio 2009 - 08:51
QUOTE(kirbe @ 2009 12 30, 19:36)

zinau, kad fotkiu cituot negalima, ale vienakart sikart nesusilaikysiu wub.gif kaip man siandien tokio torto reikia rolleyes.gif bo savo snikersa nors ir apdirbau normaliai, bet neisdrisau kolegoms nesti, palikau namie valgymui...
laksciau siandien po pardes ir negavau normalaus torto gimtadieninio, o ne kaledinio ar naujemetinio pirkti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 12 30, 14:38)
kol neapdžiūsta pastilažas, tol netrūkinėja. Jeigu bėda tik tame, kad trūkinėja "kamuoliukas" kur ne kur, tai visai paprasta - sudrėkini pirštus lašeliu vandens ir pasuki tą kamuoliuką. Lipnus pasidaro. Tačiau nulyginti paviršių, paspaudai kiek reikia.  Padedi padžiūti. Lygus lygus paviršius būna

aciuks.gif

neramuole, labai daili barbė wub.gif

Olesta, geresnio tortuko Naujų sutiktuvėms ir nerastum thumbup.gif

JOLKA999,
man labai patiko natūrali (*)(*) spalva thumbup.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 12 30, 17:59)
tvorikė kokia tvarkinga

Norėjau paklausti dėl šokoladinės tvorelės - kai reik apjuosti tortą, tai ta juosta su šokoladu būna labai ilga, kaip ją reik transportuoti ant torto g.gif šaltuoju metų laiku išsigelbėjimas balkonas, o vasarą kaip? Nes į šaldytuvą tai nelabai telpa g.gif

kirbe,
man labai patiko staltiesės raštai, tokie žiemiški wub.gif

QUOTE(zebra @ 2009 12 30, 20:39)
Dariau savam vartojimui ,visai nesistengiau 

kažkaip nesmagu klausytis tokių kalbų g.gif

O šiaip tai rožės labai dailios wub.gif su kokia mase daryti žali lapeliai? Man vaizdą truputi gadina belekaip "užmesti" sidabriukai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 31 gruodžio 2009 - 09:45