Nuostabūs jūsų torčiukai barbės suknelė gražiai blizga ,Zebra,matau vieni lapeliai-iš kremo-yra tokių didelių antgalių?
Pagaliau turėjau progą išbandyti metalinius antgaliukus ,ačiū Naitui -nėr ką lyginti su plastikiniais ...
Pasirodau savo snikersą,puoštas bezė kremu.Besmegenis nelabai dera prie tokių gėlių,bet įdėjau ir tiek Vistiek tas tortas naujų metų nesulauks
QUOTE(big_smile @ 2009 12 30, 20:18)
Su šventėm visas šaunias tortų kepėjėles
O aš dar tik ruošiuosi puošti savo tortukus rytdienai. Ir iškilo man toks klausimas- noriu bandyti MMG daryti, ar nieko jei tortukas bus apteptas grietinėle? Ir ar ant MMG masės lips dzibukai iš grietinėlės?
O aš dar tik ruošiuosi puošti savo tortukus rytdienai. Ir iškilo man toks klausimas- noriu bandyti MMG daryti, ar nieko jei tortukas bus apteptas grietinėle? Ir ar ant MMG masės lips dzibukai iš grietinėlės?
nieko tokio ,kad tortas apteptas grietinele...pati kelis kartus dengiau ant grietinele aptepto torto ir dar kelios merginos kiek pamenu denge ir viskas kuo puikiausiai buvo...tik mano toks pastebejimas,kad ant sviestinio kremo lygiau apsidengia mase....
o dzibukai tikrai turetu lipti,kodel gi ne?
Ačiū Kirbe
Jau mase pusiau padaryta laukia suvyniota O su kuo galima priklijuoti plokščius papuošimus iš tos pačios masės ant viso torto?
O dabar dar toks kitas klausimas dėl kito tortuko. Noriu daryt šokoladinę tvorelę, bet bus tik pusė torto. Jei daryti visą ištisinę tai gausis labai status kampas, tai reiktų manau iš dviejų dalių daryti, tik ar laikysis iš gabalų ta tvorelė? tortas apteptas grietinėle...
O ant viršaus torto irgi šokoladinį tokį tinkliuką ištisinį nupiešti noriu. Jei bandyčiau piešt iš kart ant torto grietinėle aptepto? ar butinai reik jau sustingusį dėti?
Jau mase pusiau padaryta laukia suvyniota O su kuo galima priklijuoti plokščius papuošimus iš tos pačios masės ant viso torto?
O dabar dar toks kitas klausimas dėl kito tortuko. Noriu daryt šokoladinę tvorelę, bet bus tik pusė torto. Jei daryti visą ištisinę tai gausis labai status kampas, tai reiktų manau iš dviejų dalių daryti, tik ar laikysis iš gabalų ta tvorelė? tortas apteptas grietinėle...
O ant viršaus torto irgi šokoladinį tokį tinkliuką ištisinį nupiešti noriu. Jei bandyčiau piešt iš kart ant torto grietinėle aptepto? ar butinai reik jau sustingusį dėti?
QUOTE(kirbe @ 2009 12 30, 21:44)
nieko tokio ,kad tortas apteptas grietinele...pati kelis kartus dengiau ant grietinele aptepto torto ir dar kelios merginos kiek pamenu denge ir viskas kuo puikiausiai buvo...tik mano toks pastebejimas,kad ant sviestinio kremo lygiau apsidengia mase....
o man tai pasakysiu visi tortai pradėjo rasoti su MMG dengti ant grietinėlės.. del to aš labai nuliūdau, nes skaičiau, kad nerasoja, o man visi tortai surasojo...
QUOTE(big_smile @ 2009 12 30, 21:17)
Ačiū Kirbe
as paprasciausiai tas detales truputy patepu vandeniu ir kuo puikiausiai prilimpa...
QUOTE(zuliaska @ 2009 12 30, 21:30)
o man tai pasakysiu visi tortai pradėjo rasoti su MMG dengti ant grietinėlės.. del to aš labai nuliūdau, nes skaičiau, kad nerasoja, o man visi tortai surasojo...
na nezinau kodel taip atsitiko,.man aplamai niekada joks tortas nera surasojes....
kiek prisimenu keletas merginu irgi denge ant grietineles ir tokiu problemu nebuvo.....
Man tai graŽiai raudonos uogos atrodytų ir vaizdą šiek tiek pagyvintų
O tortukai,tai tikrai nerealūs, man iki tokių dar toli, bet tikiuosi,kad čia pagyvenęs ir aš mokėsiu dailiai papuošti savo kepinius
Bet kaip liūdnai skamba,kai parašo "štai ir mano paskutinieji tortukai šiais metais"
O tortukai,tai tikrai nerealūs, man iki tokių dar toli, bet tikiuosi,kad čia pagyvenęs ir aš mokėsiu dailiai papuošti savo kepinius
Bet kaip liūdnai skamba,kai parašo "štai ir mano paskutinieji tortukai šiais metais"
Na visų tortai nuostabūs, bet nesusilaikiau... Žaismingas stiklas... jūs tikrai vyras? Ar aš kažką ne taip supratau... Turit savo stilių... tokį šokoladinį. Luks
QUOTE(kirbe @ 2009 12 30, 19:36)
zinau, kad fotkiu cituot negalima, ale vienakart sikart nesusilaikysiu kaip man siandien tokio torto reikia bo savo snikersa nors ir apdirbau normaliai, bet neisdrisau kolegoms nesti, palikau namie valgymui...
laksciau siandien po pardes ir negavau normalaus torto gimtadieninio, o ne kaledinio ar naujemetinio pirkti
QUOTE(naitas @ 2009 12 30, 14:38)
kol neapdžiūsta pastilažas, tol netrūkinėja. Jeigu bėda tik tame, kad trūkinėja "kamuoliukas" kur ne kur, tai visai paprasta - sudrėkini pirštus lašeliu vandens ir pasuki tą kamuoliuką. Lipnus pasidaro. Tačiau nulyginti paviršių, paspaudai kiek reikia. Padedi padžiūti. Lygus lygus paviršius būna
neramuole, labai daili barbė
Olesta, geresnio tortuko Naujų sutiktuvėms ir nerastum
JOLKA999, man labai patiko natūrali (*)(*) spalva
QUOTE(Olesta @ 2009 12 30, 17:59)
tvorikė kokia tvarkinga
Norėjau paklausti dėl šokoladinės tvorelės - kai reik apjuosti tortą, tai ta juosta su šokoladu būna labai ilga, kaip ją reik transportuoti ant torto šaltuoju metų laiku išsigelbėjimas balkonas, o vasarą kaip? Nes į šaldytuvą tai nelabai telpa
kirbe, man labai patiko staltiesės raštai, tokie žiemiški
QUOTE(zebra @ 2009 12 30, 20:39)
Dariau savam vartojimui ,visai nesistengiau
kažkaip nesmagu klausytis tokių kalbų
O šiaip tai rožės labai dailios su kokia mase daryti žali lapeliai? Man vaizdą truputi gadina belekaip "užmesti" sidabriukai