Neramuole , aš apšalus, padėklas net prie akių spalvos priderintas, o suknia blizga, ką su ja padarei
be proto gražu
prie maišiukų jau pripratau
atnešu ir aš paskutinį tortą šiais metais, tuo pačiu noriu pasveikinti visas ir visus su artėjančiais Naujaisiais Baltojo metalinio tigro metais, linkiu viso ko geriausio, gražių kepinių, nekrentančių biskvitų, nesenkančios fantazijos ir energijos, kuo puikiausios nuotaikos ir sveikatos
o taip pat noriu labai padėkoti merginoms, moterims, kurios mane per metus laiko išmokė kepti, puošti naminius tortus, esu be galo dėkinga už visada nuoširdžius atsakymus, patarimus, pamokymus -
AČIŪ KAD ESATE TOKIOS NUOŠIRDŽIOS, NESAVANAUDIŠKOS IR BE GALO DRAUGIŠKOS, TOKIOMIS IR IŠLIKITE, NES JŪS KELIATE ŽAVESĮ, nesvarbu kad kartais iš ryto ateinate su juokingais smailikais, o pačios po bemiegių naktų vos pastovit ant kojų, myliu JUS
telydi Jus murkiantis tigriukas ir lai nerodo nagučių
tai vat mano tigriukas Naujų metų sutiktuvėms, viduje tortas kol kas be pavadinimo, jo pjūvis ir aprašymas su atsiliepimais pažadu bus tortų temoje
bandžiau naują antgalį 234 numerio, kailiukas beregis turėtų būti, nu bet ne iš grietinėlės tai tikrai
nu jau kaip padirbau taip, ausys iš MMG, ūsai spagečiai
, žandukai karamelizuoti riešutukai, akytės irgi MMG, nu regis viskas, oi ne, ne viskas, nosis ir lūpos su liežuviu iš marcipano
dabar jau viskas
Daryk žmogui gera, tik nesitikėk, kad Tau bus atmokėta tuo pačiu...