Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*monikute* @ 2009 12 30, 11:04)
Aš kiek dariau iš pastiliažo, tai man ta masė labai trūkinėja, nesijungia į vieną visumą ir lieka tokie ruožai ant kokios nors detalės. Kai gerai gerai išminkau, tai masė būna lyg plastelinas, bet va kai pradedu daryti pvz apskritimą figūros galvai, tai ant to apskritimo lieka ruožai  verysad.gif  nesuprantu ką ne taip darau 

kol neapdžiūsta pastilažas, tol netrūkinėja. Jeigu bėda tik tame, kad trūkinėja "kamuoliukas" kur ne kur, tai visai paprasta - sudrėkini pirštus lašeliu vandens ir pasuki tą kamuoliuką. Lipnus pasidaro. Tačiau nulyginti paviršių, paspaudai kiek reikia. Padedi padžiūti. Lygus lygus paviršius būna rolleyes.gif
Atsakyti
Kirbe tortukai labai faini,o kokios rozes ishmokykite ir mane tokias daryti,nu niekaip nesigauna,kame paslaptis?
tortukai tokie svelnus grazus sventiski.bravo 4u.gif
Atsakyti
mano vieni paskutiniuju siu metu darbeliu, glasse tortukai, puosta MMG

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 30 gruodžio 2009 - 15:43
Neramuole , aš apšalus, padėklas net prie akių spalvos priderintas, o suknia blizga, ką su ja padarei blink.gif wub.gif wub.gif wub.gif be proto gražu wub.gif prie maišiukų jau pripratau blush2.gif lotuliukas.gif

atnešu ir aš paskutinį tortą šiais metais, tuo pačiu noriu pasveikinti visas ir visus su artėjančiais Naujaisiais Baltojo metalinio tigro metais, linkiu viso ko geriausio, gražių kepinių, nekrentančių biskvitų, nesenkančios fantazijos ir energijos, kuo puikiausios nuotaikos ir sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif o taip pat noriu labai padėkoti merginoms, moterims, kurios mane per metus laiko išmokė kepti, puošti naminius tortus, esu be galo dėkinga už visada nuoširdžius atsakymus, patarimus, pamokymus - AČIŪ KAD ESATE TOKIOS NUOŠIRDŽIOS, NESAVANAUDIŠKOS IR BE GALO DRAUGIŠKOS, TOKIOMIS IR IŠLIKITE, NES JŪS KELIATE ŽAVESĮ, nesvarbu kad kartais iš ryto ateinate su juokingais smailikais, o pačios po bemiegių naktų vos pastovit ant kojų, myliu JUS wub.gif

telydi Jus murkiantis tigriukas ir lai nerodo nagučių 4u.gif

tai vat mano tigriukas Naujų metų sutiktuvėms, viduje tortas kol kas be pavadinimo, jo pjūvis ir aprašymas su atsiliepimais pažadu bus tortų temoje 4u.gif bandžiau naują antgalį 234 numerio, kailiukas beregis turėtų būti, nu bet ne iš grietinėlės tai tikrai doh.gif nu jau kaip padirbau taip, ausys iš MMG, ūsai spagečiai lotuliukas.gif , žandukai karamelizuoti riešutukai, akytės irgi MMG, nu regis viskas, oi ne, ne viskas, nosis ir lūpos su liežuviu iš marcipano rolleyes.gif dabar jau viskas blush2.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Olesta, koki grazus zodziai 4u.gif wub.gif ir baltasis tigriukas koks mielas wub.gif

Kirbe, abu tortukai nuostabus, o puokstes nerealios, fantastika thumbup.gif

Neramuole, praom cia ta pinigu maiseli, mielai priglausciau biggrin.gif o barbes suknele, kaip aksomas, grazu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 30 gruodžio 2009 - 16:26
nu ka,paskutiniai tortai siais metais ax.gif pirmas-nergro bucinys,antras medutis.

user posted image

user posted image
Atsakyti
JOLKA999, serijinius (.)(.) varai thumbup.gif tvorikė kokia tvarkinga, jokie Naujametiniai šalčiai nebaisūs thumbup.gif
Atsakyti
olesta, koks fainuolis tavo tigriukas wub.gif toks tikrai nenusiteikes zbitkom biggrin.gif
jolka, tortukai labai simpatiski, kaip noreciau kalnelius padaryt ir as, ale kaip tycia niekam nereikia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Olesta, man tavo tigriukas, LABAI MIELAS IR FAINAS
neramuole, jau barbes sukneles spalva pasakiska, labai man gražu, man tik nepatinka, net nemoku pasakyti, tas jos sijono forma, man atrodo ji turetų būti aukštesnė. bet čia kiekvienam savaip. bet ta suknė, tai labai gražu.
jolka999 tikrai simpatiški tortukai.
Atsakyti
Neramuole, labai labai grazus torciukai.....o jau sukneles blizgesys.... wub.gif
Olesta,fainuolis tigriukas..... thumbup.gif
Jolka999,kaip visada biustas nepakartojamas,o ziemiskas torciukas irgi fainuolis

o cia mano paskutiniai tortai siais metais...... doh.gif
user posted image

tortas su mascarpones suriu,dengta MMG.....

sekanti staltiesele,visokiu masiu misinukas[reikia gi likucius sunaudoti],sakeles is plikytos teslos,staltieses rastas beze ir aisingo misinys......vienu zodziu baigiu sunaudoti likucius ir ryt jau tortu nekepsiu,griebsiu simtalapy daryt..... smile.gif
user posted image

LINKIU VISOMS KEPEJELEMS LINKSMAI SUTIKTI NAUJUS METUS IR KITAIS METAIS ISLIKTI TOKIOMS DRAUGISKOMS,MIELOMS IR BESIŠYPSANCIOMS......
Atsakyti
Sveikutės, jau tortukų gražumas doh.gif ,visos šaunuolės 4u.gif 4u.gif

o aš noriu užduot klausimėlių: pirmą kartą dariau apdengimo masę,MMG.Kiek reikia tiksliai virt sirupėlį,man labai trumpai išėjo pavirt,pagal aprašymą.Viskas gavosi kaip ir neblogai,bet pvz, cukraus pudros viso kg nesunaudojau.Kitas klausimas,jeigu dažai milteliniai,kada juos įmaišyt į tą masę?ir gal kokiu vandenuku atskiest? Ar labai plonai kočiot reikia? Dariau savam vartojimui ,visai nesistengiau .bandžiau antgaliukus,spalvų trūkumas, bus gerai irnesakyk.gif Tiesa,dengiau ant suteptos grietinėlės torto,žiūrėsim,gal nerasos.

user posted image
Atsakyti
Su šventėm visas šaunias tortų kepėjėles 4u.gif

O aš dar tik ruošiuosi puošti savo tortukus rytdienai. Ir iškilo man toks klausimas- noriu bandyti MMG daryti, ar nieko jei tortukas bus apteptas grietinėle? Ir ar ant MMG masės lips dzibukai iš grietinėlės?

Gliukozės šiandien Maximoj prisipirkau, kaip tik akcija dabar biggrin.gif
Atsakyti