Sveikutes
As kaip visada apakusi nuo pamatytu groziu, ir isvardinti tikrai neiseis
Zinoma, yra kai kurioms kur tobuleti, bet tai tik laiko klausimas
As deja neturiu ko parodyti, nes nenufotografavau nei vieno is paskutiniu triju tortu
Bet suvalgyti buvo labai skaniai
QUOTE(ligita33 @ 2009 12 28, 13:13)
as karta buvau sugalvojus, kad man reik zalios tvros, tai paemiau balta sokolada "PRINCAS", ikisau ji i mikrobange, pradejo tirpt, istraukiu, ziuriu: sausainio trupiniukai...
paskaitau ant popieriaus, o ten parasyta atrodo buvo: gali pasitaikyti trupiniuku
tai stovi dabar lekstej sudziuves,... dar neapsisprendziau, ar ismest, ar bandyt kazkur panaudot... labiausiai gaila zaliu dazu
Tu tiesiog perkaitinai sokolada
Baltas kaip jau Cipciukas yra daug kartu minejusi, yra labai lepnus. Glacee netgi buvo rasiusi, kad jo negalima lydyti mikrobangineje. Seniau nepavykdavo ir man, taciau paskutinius kelis kartus visgi pavyko
Reikia laaaaaaabai trumpai ir mazai kaitinti. Jis turi buti vos ne saltas palietus, bet po truputi issilydo, daugiau maisant, nei sildant
Pabandykit
O jau gautus trupinukus butu galima gal bandyti uzpilti lydytu sviestu (nedaug) ir bandyti issukti. Intensyviai sukant, po truputi turetu kazkas gautis. Bet geros kokybes jau tikrai nepavyks isgauti, o i torto vidu bus galima ideti