naitai,, gražu,rožės labai
Olesta, kiek plytelių reikia šokoldinei tvorai? Maždaug...
QUOTE(Vaidullka @ 2009 12 29, 15:55)
aš savo tortui sunaudojau apie 100 gramų
QUOTE(Vaidullka @ 2009 12 29, 14:55)
24-26 cm tortui apjuosti ne daugiau 100 g
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2009 12 29, 14:19)
Labai gero šokolado yra Kaune, bazėje 12sandėlyje prieskonių ir džiovintų vaisių skyriuje. Ten ir vadinasi, konditerinis šokoladas, jis būna tokiom tabletem, baltas ir pieniškas kaina jo apie 11lt kg.Man jis labai patinka smagiai su juo dirbasi ir begalo greit stingsta
Sumai6iau, pasirodo ne 12 sandėlį, o 11 ir kaina jo ne 11lt, o 9,9lt
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2009 12 29, 16:15)
Sumai6iau, pasirodo ne 12 sandėlį, o 11 ir kaina jo ne 11lt, o 9,9lt
dar pasakyk,kad sestadieniais dirba ir vaziuoju jo uzsipirkt o isbandytas? geras? tinka "tvoroms" ir roziu lipinimui?
naitas, labai gražūs tavo tortai o rožytės - tiesiog SUPERINĖS Tokias snaiges kaip tavo ir aš dariau, bet dariau jas iš pastilažo lipdymui - tai kadangi buvo kietos galėjau daryt su jom ką nori - vienos "skraidė" ant vielučių (matei gal 5 psl. ) kitas įdūriau į tortą, žodžiu, reik jas daryt iš cukrinės masės arba pastilažo o įdomiausia spėk kieno gimtadiniui tortas skirtas buvo - nugriūsi
neramuole, oho kad padirbėjai visi tortukai labai gražučiai ir dailučiai
merginos - žinot, kad po Naujų brangs kakava ir jos gaminiai t.y. šokoladas užsipirkit, kam aktualu
neramuole, oho kad padirbėjai visi tortukai labai gražučiai ir dailučiai
merginos - žinot, kad po Naujų brangs kakava ir jos gaminiai t.y. šokoladas užsipirkit, kam aktualu
nu jei juodas šokoladas tai ten apie 16lt kainuoja kilas. o kitokio nesu pirkus. juodas tai superrinis, geresnis man nei karūna tikrai. o dėl balto nežinojau kad yra, liepsiu nupirkt. sakė mama kad ten iki sausio 5d nebeveš prekių, tai tik likučius turi, nes jie iš vokietijos veža ir sakė vokiečiai švenčiu metu iki sausio 5dienos nedirba. tai vat, nes mama vakar kaune buvo, tai ir žinau
o dirba tai šeštadieniais irgi tikrai.
o dirba tai šeštadieniais irgi tikrai.
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 12 29, 16:55)
Gražu tik niekaip nesuprantu kas ten ant galvos
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 29, 17:02)
as maatu auksine karuna
QUOTE(*monikute* @ 2009 12 29, 15:02)
nugi karunele,kazko tamstai blogai su regejimu tokia lelyte jau is pardes buvo,tai su visais aksesuarais ir idejau