Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie RYANAIR avialinijas

QUOTE(aisvyde @ 2010 01 05, 20:20)
Kaip supratau su Visa Virtuon pirkti Ryanair bilietus yra O.K., bet viešbučio negalėsiu su Virtuon rezervuoti, nes atvykus reikia mokėti ta pačia kortele, su kuria užsakinėjai, tai tada reikia dar ir kreditinę pasidaryti? Tai kam tada ta Virtuon? Nepykit už kvailus klausimus - pirmas kartas 4u.gif

Nebūtina atsiskaityti ta kortele, kuria rezervavote smile.gif
Mes visada grynais mokame...

QUOTE(AŠA @ 2010 01 05, 20:23)
Ryanairas jau ir rezervacijos kodo į el. paštą nebeatsiunčia g.gif

Atsiunčia, aš irgi ilgai laukiau......

QUOTE(jegele @ 2010 01 05, 22:50)
ziurineju ryanair.com ir nesigaudau, ar imanoma siam saite pamatyti BUSIMO dar tik skrydzio KAINAS nuo tasko A iki tasko B skrendant i abi puses. Gal galetu kas pagelbet ir imesti nuorodele siai neismanelei?  blush2.gif

Nesuprantu ko klausiate smile.gif
Tas būsimas skrydis tai kur? Į Briuselį? Tuomet pasirinkite Kovą.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 01 05, 19:29)
Šiandien dar siuntė.
Beje patvirtinu, kad entropay plastikinis MasterCard'as veikia - mokesčio nenuskaičiuoja.

gal galetum paaiskinti kaip susikurti entropay saskaita, kad nereiktu korteles mokescio moketi? Ar jau buvo kur nors parasyta? Aciu
Atsakyti
Šiandien pirkau bilietus į Bremeną, o iš ten į Miuncheną, tai mokėjau MasterCard, buvo kortelės mokestis 1 žmogui - 17.50 LTL (vienam skrydžiui). Patvirtinimą apie rezervaciją gavau iš karto į mailą. O kada tikruosius bilietu galima atsispausdinti, likus ne daugiau nei 15 d.? 4u.gif
Atsakyti
dar 4h pries skrydi gali atsispausdint smile.gif bet siaip jo, tu but ne daugiau kaip 15 dienu
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 01 06, 00:58)
Nebūtina atsiskaityti ta kortele, kuria rezervavote smile.gif
Mes visada grynais mokame...

Ačiū, Makaliau, tu esi gėris biggrin.gif

QUOTE(Raschida @ 2010 01 06, 09:58)
gal galetum paaiskinti kaip susikurti entropay saskaita, kad nereiktu korteles mokescio moketi? Ar jau buvo kur nors parasyta? Aciu

Internete kažkur skaičiau, kad Ryanair atšaukinėjo bilietus apmokėtus per Entropay, ar yra kam nors taip buvę? Ar tai viso labo internetinė antis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2010 01 06, 20:24)

Internete kažkur skaičiau, kad Ryanair atšaukinėjo bilietus apmokėtus per Entropay, ar yra kam nors taip buvę? Ar tai viso labo internetinė antis? 4u.gif

Pas mane tinklaraštyje irgi žmonės keli parašė, kad jiems atšaukė, man irgi buvo atšaukę biggrin.gif gerai kad atšaukė bilietus kurių kaip ir nereikėjo....nes ant bajerio nusipirkau pažiūrėt ar veikia.

O kiti pvz visai sėkmingai suskraido.
Atsakyti
Jeigu kas nors nematete siu video apie Ryanair (anglu kalba):
Why Hate Ryanair - 1
http://www.youtube.c...h?v=4E5T_lfhqcw
Why Hate Ryanair - 2
http://www.youtube.c...feature=related
Why Hate Ryanair - 3
http://www.youtube.c...feature=related
P.S. kolkas nieko pries Ryanair neturiu dedamas siuos video. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 01 06, 23:23)
Pas mane tinklaraštyje irgi žmonės keli parašė, kad jiems atšaukė, man irgi buvo atšaukę biggrin.gif gerai kad atšaukė bilietus kurių kaip ir nereikėjo....nes ant bajerio nusipirkau pažiūrėt ar veikia.

O kiti pvz visai sėkmingai suskraido.

Taip, ryanair atšaukė daug skrydžių šį rudenį ir pastoviai atšaukia. Bet neskleiskit dezinformacijos, skrydžiai atšaukiami ne todėl, kad jie pirkti per entropay, bet todėl, kad yra koreguojami tvarkaraščiai. Tokiu atveju skrydžiai atšaukiami visiems keleiviams bet kokiu būdu nusipirkusiems bilietus, su entropay tai nesusiję. Kadangi su ryanair skraidau dažnai ( vien 2009 metais 22 skrydžiai), tai jų virtuvę šiek tiek žinau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pliurpa @ 2010 01 07, 13:28)
Taip, ryanair atšaukė daug skrydžių šį rudenį ir pastoviai atšaukia. Bet neskleiskit dezinformacijos, skrydžiai atšaukiami ne todėl, kad jie pirkti per entropay, bet todėl, kad yra koreguojami tvarkaraščiai. Tokiu atveju skrydžiai atšaukiami visiems keleiviams bet kokiu būdu nusipirkusiems bilietus, su entropay tai nesusiję. Kadangi su ryanair skraidau dažnai ( vien 2009 metais 22 skrydžiai), tai jų virtuvę šiek tiek žinau. smile.gif

O prieš kiek laiko praneša,kad atšaukia skrydį? Ir kaip su sumokėtais už bilietus pinigais? Grąžina ar kaip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pliurpa @ 2010 01 07, 14:28)

Galiu persiųsti bilietų atšaukimo meilą vokišką, kuriame parašyta, kad priežastis - nesutarimai su banku 4u.gif smile.gif tą meilą man žmonės persiuntė, ir pats tokį turiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 08 sausio 2010 - 09:12
QUOTE(Bajoraitė @ 2010 01 08, 00:09)
O prieš kiek laiko praneša,kad atšaukia skrydį? Ir kaip su sumokėtais už bilietus pinigais? Grąžina ar kaip? unsure.gif

Trumpiausias laikas, prieš kurį man pranešė apie skrydžio pakeitimus, buvo 3 savaitės, paprastai prieš 1-2 mėnesius. Jeigu skrydį atšaukia, pinigus gražina. Jei iš anksto pakeičia skrydžio laiką daugiau negu 3 val., siūlomi 3 variantai: gali pasirinkti pakeistą skrydį, gali pasiimti pinigus, gali imti travel credit, t.y. tuos pinigus galėsi išnaudoti kitiems skrydžiams per 180 dienų. Travel credit imti nepatariu, nes tam, kad jį išnaudotumėt, reikia skambinti į kurį nors jų centrą ( lietuviams -į Angliją). Jei skrydį iš anksto pakeičia mažiau negu 3 val, tada arba gali sutikti su tuo, arba gauti travel credit, pinigų tokiu atveju negrąžina.
Čia kalbu apie išankstinius tvarkaraščio pakeitimus, o ne apie vėlavimus.
Nors kartais ryanair visai geranoriški, mano sūnui netiko tvarkaraščio pakeitimas, tai paskambino į Angliją ir pakeitė į kitą dieną.
Bet perspėju, tvarkaraščio pakeitimų rynair daro, man irgi teko dukart nukentėt, kai nusiperki bilietus kur nors per 2 ar 3 skrydžius, pakeičia pirmojo skrydžio laiką ir griūna viskas. Pinigus grąžina tik už pirmąjį skrydį, nes rynair visada pabrėžia, kad yra bendrovė, skraidinanti nuo taško A iki taško B.
Todėl bilietus visada perku tik itin pigius.

Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2010 01 08, 10:12)
Galiu persiųsti bilietų atšaukimo meilą vokišką, kuriame parašyta, kad priežastis - nesutarimai su banku  4u.gif  smile.gif tą meilą man žmonės persiuntė, ir pats tokį turiu.

Atsiprašau, jei esu neteisi. Tikrai nemėgstu taip kvailai ginčytis. Tiesiog ryanair veikla domiuosi, nes su jais daug keliauju ir su tokiu atveju, kaip tamstos minėtas dar nesusidūriau. Labai prašyčiau atsiųsti man tuos abudu meilus, jei nesunku. Ne dėl to, kad nepasitikėčiau, o tiesiog, kad žinočiau, su kokiais dar nemalonumais galima susidurti, keliaujant su ryanair.
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2010 01 06, 20:24)
[size=1][/size]

Turiu keletą bilietų apmokėtų per Entropay, kol kas neatšaukė.
Yra pakeitę keleto skrydžių išskridimo laiką.
Atsakyti