QUOTE(Taistė @ 2010 01 02, 22:43)
Su tai indeliais tai idėja gera, bet aš pvz negalėčiau keliauti su viena batų pora, arba viena kelnių pora arba vienu megstuku.. O taip ir prisikraunu
Su ryanairo leidžiamu tūriu galiu išvažiuot savaitgaliui, bet ilgiau - niekaip
Na, aš kadangi nesu labai pinigingas, priverstas tokių aplinkybių išmokau keliauti vien su rankiniu bagažu ir jau galėčiau parašyti keliavimo su RYANAIR rankiniu bagažu vadovą
Žinokit, aš iškeliauju dažniausiai su Ryanair 5-7 dienom, vežuosi tokio dydžio tašę:
(ji prie mano kojų, čia keliavom į Graikijos Korfu salą ŠEŠIOLIKAI DIENŲ, tas kitas lagaminas šalia - mano tetos)
Čia telpa nešiojamas kompiuteris su visais laidais , pelytėm ir pakrovėjais, fotoaparatas, kurortinės šlepetės, dar vieni šortai, pliušinis Protingasis Triušis, gausybė maikučių ir apatinių.... na ok nebevardinsiu , gana
Iš esmės dėl keliavimo šaltuoju metų laiku:
KELIONĖS METU VILKITĖS KELIAS MAIKUTES ANT SAVĘS, BLIUZONĄ, STRIUKĘ
MAUKITĖS DVEJAS KELNES - PO APAČIA SIAURESNES IR VIRŠUJE PLATESNES.
APSKAIČIUOKITE, KIEK JUMS REIKĖS DRABUŽIŲ KIEKVIENAI DIENAI IR KIEK LAIKO JUOS GALITE DĖVĖTI KELIONĖS METU.
NEIMKITE DRABUŽIŲ, PAVADINIMU "AI, DĖL VISO PIKTO ĮSIMESIU" - VISOKIUOSE LONDONUOSE, BARSELONOSE, PARYŽIUOSE IR PANAŠIAI GAUSU PARDUOTUVIŲ, KUR TĄ PATĮ DRABUŽĮ, PRISPYRUS REIKALUI, NUSIPIRKSITE TIKRAI PIGIAU, NEI KAINUOJA BAGAŽAS - o jis tiesioginiam reisui atsieina 105 litus. Su persėdimu - 210. Jei reikia dviejų persėdimų - visus 315 lt PLIUS gausybę nervų bagažą registruojant, pergabenant ir panašiai...
Ir atminkit vieną dalyką, tokį motyvacinį sakinį, kurį visad kartoju savo draugams ir ypač DRAUGĖMS, kai jos pergyvena, kad visos savo spintos į 10kg nesutaplins:
BAGAŽAS KAINUOJA MINIMUM 105 LITUS - KAM UŽ JĮ MOKĖTI IR DAR PRIE VISO TO VISUR SU JUO TASYTIS PO ORO UOSTUS, STOTIS IR VISĄ MIESTĄ IKI PAT VIEŠBUČIO, KAI GALIMA TRUPUTĖLĮ PAKENTĖTI SU 2 KELNĖMIS ARBA 2 MAIKUTĖMIS? Juk tai tik skrydis....
+ vyno ir visa kita galėsite įsigyti Duty Free, kad ir truputį brangiau.
+ perėję kontrolę dėl bagažo vienetų, tualete galite nusirengti ir atgal pavirsti į žmogų, nors ir ankščiau tokiu buvote.
+ aš visad vežuosi dvi tašes - vieną didelę, kita tokią mažą, kur telpa tik pasai, bilietai, pinigai, fotoaparatas, ten dar pora dalykėlių, kurie šiaip netelpa į rankinį, ir pasikišu viską po džemperiu - džemperiukas pūstas, nieko nesimato, o ir nesikabinės juk, kad kažkas pakišta po juo. Na, bet čia tik extra atveju vieną kartą taip buvo
ir iš visų draugų tik man kūdam taip pavyksta padaryt
Nepykit, AŽ neatsakinėju.