Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie RYANAIR avialinijas

QUOTE(sindiokas @ 2010 01 02, 20:47)
Ziurint ka vadiname "be bagazo",juk su ryanair jis yra, ir visai nemazas ,NET 10kg...
tikrai europoje,o dar savaitei per akis  smile.gif

Bet negalima skysciu, astriu daiktu... O kaip su sampunais, vyno kokio jei lauktuviu vezi... Taigi niekaip su rankiniu neissisuksi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Respect @ 2010 01 02, 21:43)
Bet negalima skysciu, astriu daiktu... O kaip su sampunais, vyno kokio jei lauktuviu vezi... Taigi niekaip su rankiniu neissisuksi unsure.gif

Yra tokie dalykai kaip "Aircraft friendly bags" berods taip vadinasi biggrin.gif
Žodžiu, tokia peršviečiama tašikė su 3 indeliais 100 ml šampūnui, dušo želei, dar kam nors įsipilti, ir 3 mažais indeliais kremui rankoms, veidui.... "Primark" Londone pirkau už 99p ir iki šiol jau atlaikė 4 keliones tie mano indeliai, tobula thumbup.gif
Atsakyti
Su tai indeliais tai idėja gera, bet aš pvz negalėčiau keliauti su viena batų pora, arba viena kelnių pora arba vienu megstuku.. O taip ir prisikraunu biggrin.gif Su ryanairo leidžiamu tūriu galiu išvažiuot savaitgaliui, bet ilgiau - niekaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2010 01 02, 22:43)
Su tai indeliais tai idėja gera, bet aš pvz negalėčiau keliauti su viena batų pora, arba viena kelnių pora arba vienu megstuku.. O taip ir prisikraunu  biggrin.gif Su ryanairo leidžiamu tūriu galiu išvažiuot savaitgaliui, bet ilgiau - niekaip  ax.gif

Na, aš kadangi nesu labai pinigingas, priverstas tokių aplinkybių išmokau keliauti vien su rankiniu bagažu ir jau galėčiau parašyti keliavimo su RYANAIR rankiniu bagažu vadovą laugh.gif

Žinokit, aš iškeliauju dažniausiai su Ryanair 5-7 dienom, vežuosi tokio dydžio tašę:

user posted image
(ji prie mano kojų, čia keliavom į Graikijos Korfu salą ŠEŠIOLIKAI DIENŲ, tas kitas lagaminas šalia - mano tetos)

user posted image

Čia telpa nešiojamas kompiuteris su visais laidais , pelytėm ir pakrovėjais, fotoaparatas, kurortinės šlepetės, dar vieni šortai, pliušinis Protingasis Triušis, gausybė maikučių ir apatinių.... na ok nebevardinsiu , gana biggrin.gif

Iš esmės dėl keliavimo šaltuoju metų laiku:
KELIONĖS METU VILKITĖS KELIAS MAIKUTES ANT SAVĘS, BLIUZONĄ, STRIUKĘ

MAUKITĖS DVEJAS KELNES - PO APAČIA SIAURESNES IR VIRŠUJE PLATESNES.

APSKAIČIUOKITE, KIEK JUMS REIKĖS DRABUŽIŲ KIEKVIENAI DIENAI IR KIEK LAIKO JUOS GALITE DĖVĖTI KELIONĖS METU.

NEIMKITE DRABUŽIŲ, PAVADINIMU "AI, DĖL VISO PIKTO ĮSIMESIU" - VISOKIUOSE LONDONUOSE, BARSELONOSE, PARYŽIUOSE IR PANAŠIAI GAUSU PARDUOTUVIŲ, KUR TĄ PATĮ DRABUŽĮ, PRISPYRUS REIKALUI, NUSIPIRKSITE TIKRAI PIGIAU, NEI KAINUOJA BAGAŽAS - o jis tiesioginiam reisui atsieina 105 litus. Su persėdimu - 210. Jei reikia dviejų persėdimų - visus 315 lt PLIUS gausybę nervų bagažą registruojant, pergabenant ir panašiai...

Ir atminkit vieną dalyką, tokį motyvacinį sakinį, kurį visad kartoju savo draugams ir ypač DRAUGĖMS, kai jos pergyvena, kad visos savo spintos į 10kg nesutaplins:

BAGAŽAS KAINUOJA MINIMUM 105 LITUS - KAM UŽ JĮ MOKĖTI IR DAR PRIE VISO TO VISUR SU JUO TASYTIS PO ORO UOSTUS, STOTIS IR VISĄ MIESTĄ IKI PAT VIEŠBUČIO, KAI GALIMA TRUPUTĖLĮ PAKENTĖTI SU 2 KELNĖMIS ARBA 2 MAIKUTĖMIS? Juk tai tik skrydis....

+ vyno ir visa kita galėsite įsigyti Duty Free, kad ir truputį brangiau.
+ perėję kontrolę dėl bagažo vienetų, tualete galite nusirengti ir atgal pavirsti į žmogų, nors ir ankščiau tokiu buvote.
+ aš visad vežuosi dvi tašes - vieną didelę, kita tokią mažą, kur telpa tik pasai, bilietai, pinigai, fotoaparatas, ten dar pora dalykėlių, kurie šiaip netelpa į rankinį, ir pasikišu viską po džemperiu - džemperiukas pūstas, nieko nesimato, o ir nesikabinės juk, kad kažkas pakišta po juo. Na, bet čia tik extra atveju vieną kartą taip buvo g.gif ir iš visų draugų tik man kūdam taip pavyksta padaryt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 02 sausio 2010 - 22:30
QUOTE(Makalius @ 2010 01 02, 22:24)

BAGAŽAS KAINUOJA MINIMUM 105 LITUS - KAM UŽ JĮ MOKĖTI IR DAR PRIE VISO TO VISUR SU JUO TASYTIS PO ORO UOSTUS, STOTIS IR VISĄ MIESTĄ IKI PAT VIEŠBUČIO, KAI GALIMA TRUPUTĖLĮ PAKENTĖTI SU 2 KELNĖMIS ARBA 2 MAIKUTĖMIS? Juk tai tik skrydis....

drinks_cheers.gif , as su dukra skridau beveik savaitei (jai buvo 2.5) - turejom 10 kg per abi - ir pakako blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2010 01 02, 23:24)
+ vyno ir visa kita galėsite įsigyti Duty Free, kad ir truputį brangiau.

Oi ne.. blogas patarimas. Gal nuo oro uosto priklauso, bet paskutinį kartą skrendant ryanairu einant pro vartus visų bagažą žiūrėjo ir liepė visus duty-free susikišt į rankinį, o po to į ta dežutę arba mokėt 30 svarų jei netelpa doh.gif O tašiuką ir aš tokį turiu kur piniginė, telefonas ir pasas telpa, tai ir tą man liepė į kuprinę įdėt ir parodyt, kad tikrai telpa doh.gif Na jei po megztiniu bučiau kišus - gal nebūtų liepę, tačiau skraidau daug iki tol neteko tokių cirkų matyt doh.gif Bet iš esmės tai naujas pasipinigavimo būdas, nes tikrai daug žmonių šitaip pričiupo, o šie džiaugėsi, kad va su didelėm tašėm prasichekino.. doh.gif Teko jiems su 30 svarų išsiskirt doh.gif

Taip kad ir persirengimo variantas šiuokart netinka.. nebent nori visą valandą su dviem kelnėm ir dviem megstiniais pravaikščiot schmoll.gif Beje, teko ir man šitaip keliaut, kai išvažiuojant suvisam reikėjo į 20kg sutilpt, bet tai senai buvo ir tuoj praėjus persirengiau.. O dabar nebegali būt garantuotas, kad pavyks..
Atsakyti
sveiki,

ka tik issimatavau lagaminuka ir susirupinau, kad plotis keliais cm per didelis - 24cm vietoj 20cm. kazi kaip manot - turbut neverta rizikuot? skrisim ryga-stanstedas-sevilija; girona-bremenas-kaunas. kiek girdejau vokieciai ypac priekabus g.gif
Atsakyti
Jei lagaminas ne kietas ir kiek paspaudus cm sumažėja - tikrai nesijaudinkit, svarbu, kad tilptų į tą rėmą.
štai kaip jis atrodo
user posted image

Beje, rugsėjo mėn. Brėmene tikrai nesikabinėjo.
Atsakyti
QUOTE(Koper @ 2010 01 03, 11:34)
sveiki,

ka tik issimatavau lagaminuka ir susirupinau, kad plotis keliais cm per didelis - 24cm vietoj 20cm. kazi kaip manot - turbut neverta rizikuot? skrisim ryga-stanstedas-sevilija; girona-bremenas-kaunas. kiek girdejau vokieciai ypac priekabus  g.gif

Bremene nzn kaip yra, Frankfurte tikrai kibo prie visko 4u.gif

kazin ar imanoma gauti geru kainu su rainieru kovui (domina ivairios salys europoje)
p.s geros kainos tai pirmyn atgal iki poros simtu biggrin.gif tik su rankiniu pabazu
Atsakyti
del kovo nzn, kai ziurejau lapkriti (ta kur pries tai rasiau marsruta tai pirkau vasariui, 14-ai dienu. kainavo visa kelione 1060lt visiems - 3suaugusiems 1 vaikui su vienu mokamu lagaminu) tai kovas - balandis gan brangoki buvo(gal kad velykos), bet cia dar priklauso ir nuo zmoniu skaiciaus, kartais kur ner nuolaidos 1 zmogui, tai galioja pvz 4. sekmes ieskant mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu Koper, as visuomet skrisdavau su agenturomis, bet sisyk noriu vyrui dovana suorganizuoti kur nors kad ir savaitgaliui(italija, paryzius, amsterdamas, stokholmas ir t.t.) kur nors.. ir dabar aisku viskas remiasi i pinigus.
tai butume 2asmenys, vis uzeinu i ju puslapiuka, gal ismes ka verto demesio, tik dar klausimas, o jei is kauno tai mokestis nesvarbu kokia kortele (kreditine) visom 17.50 mokestis?
Atsakyti
Jei su lietuviška kreditine kortele (debetinės nepriima) mokestis vienodas. Norint galima bet kokią kryptį pasirinkus ir viską suvedus pažaist, bandyt pasirinkt skirtingas ir parodys kainas wink.gif
Atsakyti