Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie RYANAIR avialinijas

QUOTE(Sigitano @ 2010 03 04, 15:06)
Nera su vaikais jokios pirmumo teises. Ta prasme pirmi turi teise sueiti kurie turi ta priority. O tik paskui kiti, ir jei ten bus labai mandagus darbuotojai, gal ir suleis pirma su vaikais, bet mums nepasitaike su ryanair tokia malone, net ir su dviem mazais vaikais.

Tikrai. Bergamo oro uoste viena amerikieciu pora bande aiskintiti, kad visur su mazais vaikais pirmenybe. Ir gavo atsakyma, kad pagal ryanair taisykles pirmenybe tik tiems, kas nusiperka ja... Teko jiems eiti i eiles gala. Niekas is keleiviu irgi nesusimylejo...
O ta pirmenybe - tai tiek, kad be eiles praeini boarding, bet nereiskia, kad i lektuva pateksi anksciau. Ypac jeigu iki jo reikia toleliau eiti - bent kas greitesnis gali aplenkti...
Atsakyti
QUOTE(pliurpa @ 2010 03 04, 15:56)
Per 50 savo skrydžių su ryanair nesu skridusi absoliučiai pilnu lėktuvu. Paprastai į 5 pirmas eiles net neleidžia sėsti, jos paliekamos tuščios. Kartais ir 5 paskutinės. Jie sako, kad atseit dėl to, kad simetriškiau išsidėstytų svoris, o aš tai manau, kad jiems tokiu atveju mažiau tvarkyt reikia smile.gif. Niekada nemačiau, kad tos pirmos 5 eilės būtų užpildytos.
Tokio cirko, kad ryanair nepriimtų užsiregistravusių keleivių, negirdėjau. Gerai dirba konkurentai smile.gif

Mes skridome iš Kauno į Bremeną su 5 eilėmis priekyje ir 5 eilėmis gale tuščiomis
(kaip ir minėjote), bet Bremenas - Memmingenas ir Memmingenas - Bremenas-Kaunas skridom pilnu lėktuvu, nebuvo nė vienos vietos laisvos, tai ten bagažą kiti keliaiviai dėjo ten kažkur priekyje. 4u.gif Apie netilpusius keleivius neteko girdėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2010 03 04, 16:06)
Nera su vaikais jokios pirmumo teises. Ta prasme pirmi turi teise sueiti kurie turi ta priority. O tik paskui kiti, ir jei ten bus labai mandagus darbuotojai, gal ir suleis pirma su vaikais, bet mums nepasitaike su ryanair tokia malone, net ir su dviem mazais vaikais.
Papildyta:

Sveiki,
esame skride tikrai ne viena ir ne du kart su Ryanair, ir su mazais vaikais, ir be. Ir turiu pabrezti, jog nebuvo ne karto, kai su vaikais butu teke laukt. Visada saukdavo Priority turincius keleivius, keleivius su mazais vaikais ir besilaukiancias i prieki g.gif Aisku, jei tokie keleiviai stovi bendroj ilaipinimo eilej, cia ju teise, bet net pavelavus, t.y. atejus jau i gala, visada praleisdavo i prieki ax.gif
Todel net keista girdet, sakant, jog jie neteikia tokios 'malones'. Tai elementari civilizuota tvarka smile.gif
Atsakyti
O tie "maži vaikai" tai čia kelių metų skaitosi? Mano 6 metukų man atrodo visai maža ax.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2010 03 05, 09:21)
O tie "maži vaikai" tai čia kelių metų skaitosi? Mano 6 metukų man atrodo visai maža  ax.gif

MAzi, tai buvo viena 10 menesiu, kita neturejo dar 4 metuku. O mano sesuo skraido nu gimimo su savo vaiku kelis kart i metus ir su ryanair taip pta. Ir paskui pradejo pirktis priority, nes uzkniso ten stumdytis.
Taip kaip kazkas sake, cia elementari zmoniu kuiltura. Taip kad pagal ryanair taisykles nepriklauso su vaikais pirmumas, o lietuviu kultura visi zinom, nieks nesiteikia praleisti. KAi skridom kur buvo didesne dalis ne lietuviai, tokios problemos neiskilo, tikrai praleisdavo pirmiau su vaikais patys zmones. Lietuviai nemato tokio reikalo, arba tiesiog nezino elementarios kulturos.
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2010 03 05, 10:54)
MAzi, tai buvo viena 10 menesiu, kita neturejo dar 4 metuku. O mano sesuo skraido nu gimimo su savo vaiku kelis kart i metus ir su ryanair taip pta. Ir paskui pradejo pirktis priority, nes uzkniso ten stumdytis.
Taip kaip kazkas sake, cia elementari zmoniu kuiltura. Taip kad pagal ryanair taisykles nepriklauso su vaikais pirmumas, o lietuviu kultura visi zinom, nieks nesiteikia praleisti. KAi skridom kur buvo didesne dalis ne lietuviai, tokios problemos neiskilo, tikrai praleisdavo pirmiau su vaikais patys zmones. Lietuviai nemato tokio reikalo, arba tiesiog nezino elementarios kulturos.

Sigitano, tai galbut kitasyk tiesiog pabandykit eit i prieki su vaikais, nes jei stovit eilej, jusu kiti lietuviai tikrai neparagins eit pirmiau, tokia jau is ties ta tauta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noe @ 2010 03 05, 14:49)
Sigitano, tai galbut kitasyk tiesiog pabandykit eit i prieki su vaikais, nes jei stovit eilej, jusu kiti lietuviai tikrai neparagins eit pirmiau, tokia jau is ties ta tauta doh.gif

Kazkaip man nesudare tas problemos, tik noriu pasakyti, kad kitos avia linijos paciosa is karto grasiai pasako, kad pirma su vaikais, o ryanair, tam neteikia pirmenybes.
Is viso tai buvo juokingai graudu, ka ten dar versis i prieki, juk lektuvas nuo to greiciau neisskris, kad pirmesnis nueisi. O ka norejau pasakyti, kad juokingai graudu, kai atejom prie musu reikiamo posto, jau stovejo didziule eile, o pradejo registruoti gal uz pusvalandzio. kai tuo tarpu salia kitas postas buvo tuscias, irjame anksciau pradejo registruoti, tai grazu buvo ziureti, kaip uzsieniecia, kai tik atidare p[radejo stotis isleto, pirma suejo vaikai, po to kiti neskubedami. Juk vis tiek , kaip sakiau lektuvas greiciau neisskris. Tai va cia ir pamatai kulturu skirtuma doh.gif
Atsakyti
galima atsistoti prie patikros punkto anksciau ir busit pirmi wink.gif po priority

siginato, kiek skraidziau niekad nemaciau, kad pries pusvalandi eile stotusi blush2.gif
arba taip pasisekdavo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisy: 05 kovo 2010 - 14:04
QUOTE(Daisy @ 2010 03 05, 15:02)
galima atsistoti prie patikros punkto anksciau ir busit pirmi wink.gif po priority

siginato, kiek skraidziau niekad nemaciau, kad pries pusvalandi eile stotusi blush2.gif
arba taip pasisekdavo.

Nu vat zinok as irgi tada labai nustebau, nes atejom, ziuriu eile stovi, gal del to, kad nebuvo kur sestis. Galvojau, kad jau registruoja. Bet kai pamaciau, kad neregistruoja, tai nuejom i sona, nes su vaikais. O po to nesinorejo jau ten grustis, ner kaip minejau ir i kita registravosi kiti zmones.
Juk visur kitaip buna, kiekvienas kartas irgi kiroks. Man ir visokiu atveju yra buve. Bet cia buvo kalba apie tai ar priklauso su vaikais be eiles.
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2010 03 05, 10:54)
Lietuviai nemato tokio reikalo, arba tiesiog nezino elementarios kulturos.

O pati Jūs gal lenkė ar rusė, kad taip ant lietuvių stumiat g.gif biggrin.gif

Tai eikit ir pasiprašykit kad praleistų į priekį, pati gi nagla turėtumėt būt, jeigu rusė arba lenkė biggrin.gif tokia jau rusų ir lenkų kultūra - naglumas. Juk Jūs ne lietuviško kraujo bigsmile.gif (gana ant savo tautos visad varyt ok? atseit kitos tautos geros, o va sava pati blogiausia).

Aš pvz skridau daugiau nei 20 kartų su Ryanair, niekas niekur nieko nepraleisdavo nei Lietuvoj, nei užsieny, kur "LIETUVIŲ KONCENTRACIJA" buvo mažesnė ar lietuvių išvis nebūdavo. Nori eit pirmas - perkiesi priority ir viskas.

Čia nuo aptarnavimo darbuotojų šiaip priklauso. Jeigu "ne reikalo nematantys arba tiesiog nežinantys elementarios kultūros lietuviai", tai pakviečia pirmesnius su vaikais.

Ir išvis, įdomu kas čia kultūros neturi ir piktinasi blink.gif taisyklės yra - nori perkies priority, nenori stovėk eilėj ir baigtas kriukis.

Beje, pvz mamos su vaikais ir vežimėliais labai užvilkina visą eilę, ir net nebandykit pykt kad taip sakau schmoll.gif paleidžia vaiką lipt patį laiptais, tas griūna, verkia rėkia, o mamai atseit linksma, fotkina jinai jį - va pirmas mažuliuko skrydis, va pats lipa doh.gif ne kartą teko matyt atvejų kai mama pati leidžia vaikui eit lėktuve laisvų vietų link, ir tipo vajė kaip linksma kai vaikutis žiūri visur didelėm akim šokiruotas unsure.gif nepraleidžia kitų žmonių, stiuardesė ragina paskubėti nes vilkinamas laipinimas, o mama tokia laiminga wub.gif kad jos vaikas šliaužioja lėktuvu wub.gif ir visi žmonės žiūri į jos vaiką wub.gif

Paskui verkia dar jie viso skrydžio metu unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 05 kovo 2010 - 14:58
QUOTE(Tu Mano @ 2010 03 04, 12:35)
Gal ji turejo omeny, kad negali pakeisti ju nemokamai?

Nemokamai nepakeis tų skrydžių, kur nespėsit ar panašiai.
O kai gausit laišką dėl pasikeitusių datų/laikų, ten pati galėsit automatiškai tuos bilietus pasikeist į kitą dieną. Bet tik tuos bilietus, kurių laikas pavėlintas.

QUOTE(String @ 2010 03 04, 13:30)
Patarkite, ar verta užsisakyti pirmumo teisę įlipti į lėktųvą ("priority boarding")  blush2.gif  Nu labai noriu tilpti į lėtuvą, bet ar verta mokėt po 4 eur/žmogui, ar ir taip visi tilpsim?  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(Tu Mano @ 2010 03 04, 13:46)
Tai dar imanoma nusipirkus bilieta netilpt i lektuva?  bigsmile.gif

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

QUOTE(zuvedra @ 2010 03 04, 13:46)
Kiek suprantu - ryanairas uztikrina, kad tilps visi kurie check-in padare

O tie kurie nepadarė, netilps? Vietos išgaruos? unsure.gif
Atsakyti
Siaip tai nezinau ko cia taip putotis reik. Esu lietuve, ir labai gerbiu savo tauta bei tautybe.
As pradejau nuo to, kad ryanair nesuteikia pirmenybes su vaikais, nes reik pirkti priority, ir visai nesiverziau, tiesiog ejau su srautu su savo vaikais, be jokio pasipiktinimo. O cia reik taip uzgauliai kalbet? blink.gif Ta pati parasei, ka ir as norejau pasakyti, tik jau labai sluksciai.
Zinai o dar skelbiesi dideliu zinovu ir informacijos teikeju. Kazkaip po sio posto labai nusivyliau tavi teikiama info. Matyt ir facebooke nebeliks reikalo ten uz tave balsuoti biggrin.gif doh.gif

Man atrodo forumai yra tam , kad dalintis info. jei kam nepatinka nieko nerasykit. As kelis metus cia sklaitau, ir pirma karta parasiau, nes zinau, kad taisyklese yra pirmumas tiems, kas jas nusiperka. O ne tiems kas su vaikasi ateina., nes toks buvo klausimas.
O ne apie naglus rusus ar lenkus. doh.gif
Atsakyti